Gość: poszukujący IP: 83.1.113.* 07.08.08, 16:39 Czy warto brać pod uwagę szukając dobrej pracy ?. Akurat w chwili obecnej rekrutują, a w niedalekiej przyszłości ma zostać otwarte centrum logistyczno-administracyjne w Machowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fsfds Re: MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 10:56 Nie rozumie możesz noramnie to napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Expert Re: MediaExpert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.08, 13:10 Pracowałem w Media Expert jako sprzedawca i osobiście nie polecam. Brak poszanowania dla pracownika, wymagają cudów za małą płacę (byłem sprzedawcą a wymagali ode mnie żebym dźwigał lodówki na 4 piętro) Dyrektor Główny non stop szuka dziury w całym i jest bez taktu. Wszystko mu się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maleww Re: MediaExpert 08.08.08, 18:32 Jedno jest pewne, to najlepiej rozwijająca się firma tej branży z naszego regionu. Współpracuje z nimi, i nie mogę złego słowa powiedzieć. Płacą co do dnia. Z tego co wiem, to sprzedawcy źle nie mają, zresztą widać, że większość to ta sama obsada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: MediaExpert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 09:47 co ty pie..sz,jaka "ta sama obsada"?!W Media na dzikowie jest nowa obsada, a na sikorskiego jedynie zostało paru "starych" pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: MediaExpert IP: 83.1.113.* 09.08.08, 10:14 Czyli jednym słowem .... dać sobie spokój, skoro kadra tak rotuje, a "górze" ciężko dogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odwagi Re: MediaExpert IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.08, 11:33 czyli jednym słowem - spróbuj i sie przekonaj. a nuż będzie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klpos Re: MediaExpert IP: 83.1.118.* 27.08.08, 23:57 wszędzie dobrze , gdzie nas nie ma Odpowiedz Link Zgłoś