Dodaj do ulubionych

Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo

IP: *.tarbonus.pl 02.02.09, 08:02
Mam pytanko gzie ta firma się mieści dokładnie? Poszukuje dobrego fachowca do
małej robotki (dwoje drzwi do malowania delikatnie uszkodzone) - chyba że
polecacie inne firmy?
Dzięki za pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Myszatbg Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 12:41
      Bardzo dobrze wykonuje takie usługi pan w Wielowsi po prawej stronie
      jak się jedzie na Sandomierz polecam .
      • Gość: AP Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.szybszyinternet.pl 16.10.13, 20:12
        Pana z Wielowsi radzę omijać z daleka potrafi tylko wyciągać kasę wiem z własnego doświadczenia miał mi wymienić progi reperaturki zamalował to wszystko tylko twierdząc że wymienił oczywiście po krótkim czasie wyszła rdza partactwo !!!
    • Gość: Marco Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.tarbonus.pl 04.02.09, 10:01
      Nikt nie wie gdzie jest ten Partner w Sobowie?
      • Gość: zazu Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:15
        na wprost remizy w sobowie jest droga w prawo,jedziesz w nia , pozniej kierujesz
        sie zaraz w prawo,na przejazd kolejowy,i pozniej jedziesz caly czas prosto i i
        wjezdzasz do nich w brame
        • Gość: jajaje Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.dhcp.bluecom.no 04.02.09, 10:41
          potwierdzam. goscie dobrze robia. robilem kiedys blotnik . zrobili welacyjnie. ale byłem sie kiedys pytac o nadkola to nie chetnie już robia blacharke samochodowa. pozdro
    • Gość: Krespo Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.smsiarkowiec.pl 04.02.09, 20:02
      Podłączam się do pytanka - gdzie polecacie w dobrych pieniądzach zrobić
      delikatne wgięcie błotnika?
      • Gość: mietek Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.xdsl.centertel.pl 05.02.09, 06:40
        Z drobnym wgnieceniem podjedz do bylej kolumny transportu
        sanitarnego za szpitalem ul.targowa 11 tam ci zrobiol bez szpachli i
        nie zmienia grubosci lakieru. polecam
    • Gość: jadi Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.05.09, 12:37
      dobry jest warsztat ,,sedan'' u Wojdyły dobrze robia.Mi robili i jestem zadowolony.polecam
    • Gość: olaf1 Re: Partner Sobów - blacharstwo i lakiernictwo IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 11:36
      Ze swojej strony mogę polecić Airconstruction - korzystam od dawna z ich usług i zawsze jestem zadowolony, działają na terenie całej polski, więc nie powinno być problemu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka