Dodaj do ulubionych

puchatkowa kraina

IP: 83.1.117.* 23.07.09, 13:56
Witam:)
Czy był ktoś z dzieckiem w tej puchatkowej krainie?? Jakieś plusy i
minusy??
Obserwuj wątek
    • Gość: Mamuśka Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:02
      Bardzo drogo. Nawet nie idę tam (a jestem w wielkiej potrzebie) bo po prostu nie
      mam co marzyć jak zarabiam 200 zł więcej niż tam wołają za miesiąc. Aż szkoda
      ale poniekąd rozumiem, prywatna firma musi się jakoś utrzymać.
      • Gość: g Re: puchatkowa kraina IP: 213.172.181.* 24.07.09, 08:58
        a co to takiego?
        • Gość: Mamu Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:20
          Prywatny żłobek
      • Gość: mama Re: puchatkowa kraina IP: 212.160.110.* 25.07.09, 15:40
        no nie wiem czy aż tak drogo jest tam w tej puchatkowej krainie, biorąc pod
        uwagę ile biorą za godzinę opiekunki, to w sumie za miesiąc nie wychodzi dużo,
        tym bardziej że jest czynna 12 godzin!!!myślę, że warto jest zajrzeć i zobaczyć,
        a z opiekunkami można się dogadać co do ilości godzin i pieniędzy!!z tego co
        wiem, to mają tam też jakieś karnety!!!
    • Gość: inspektor drwal Re: puchatkowa kraina IP: 208.77.19.* 24.07.09, 17:04
      dziesiaj puchatkowa kraina a jutro zenkowa melina
      • Gość: gargamel Re: puchatkowa kraina IP: *.anonymouse.org 25.07.09, 09:24
        a swierze mają tam te puchatki? mozna kupic kilak takich na mięso i na kołderke ?
        • Gość: oal Re: puchatkowa kraina IP: *.pppoe.sistbg.net 25.07.09, 13:25
          Gdzie się mieści ta puchatkowa kraina?
        • Gość: kora móżgowa Re: puchatkowa kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:34
          >"a swierze mają tam te puchatki? mozna kupic kilak takich na mięso i na kołderke ?"<
          Kupić w sensie zakontraktować kiłę można, kilaka się nie kupuje.
          Rośnie sam, chociaż nieraz bardzo długo, zanim da o sobie znać.
          Najgroźniejszy jest w mózgu.
          • Gość: sołtys ze fsi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 208.77.19.* 26.07.09, 09:10
            to świerze czy przeterminowane mają te puchatki ?
            • Gość: hihi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:23
              -To dobry pomysł ! Potwierdzenie że przedszkola są potrzebne-to do
              pana Prezydenta!! Pewnie basen też ktoś prywatny otworzy.hihihi
              • Gość: sołtys ze fsi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 208.77.19.* 27.07.09, 10:33
                w dzielnicy Canada na Piasecznie jest kilka basenów należacych do kopalni machów
                • Gość: mamusia Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:13
                  Prywatne nie jest takie drogie szkoda tylko, że za obecność nie zwracają, bo to
                  jest krzywdzące dla rodziców. Nie mam na myśli nieobecności 1 dzień tylko ok 1
                  tygodnia. Ogólnie jest bardzo przyjemnie, atmosfera rodzinna a Panie
                  przesympatyczne.
                  • Gość: miś Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:56
                    a może powinni taryfikację godzinową wprowadzić? albo naliczanie sekundowe
                    jeszcze lepiej?
                  • Gość: Tata_Nergal Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:12
                    Kochani rodzice, pokażcie mi przedszkole, w którym za kilkudniową
                    nieobecność dziecka są zwracane pieniądze !!! Wszędzie zwracają ale
                    TYLKO I WYŁĄCZNIE za posiłki. W przedszkolu opłacamy miejsce
                    dziecka i z tego tytułu nigdzie nie ma zwrotu za
                    nieobecność...pozdrawiam
                    • Gość: mama Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 80.51.159.* 15.10.09, 21:42
                      Ile wynosi miesięczna opłata?
                      • Gość: sima Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:58
                        Czesne za cały miesiac w przedszkolu w Mokrzyszowie to 150 zł .Przedszkole nazywa się Bajkowa Chatka
                        • Gość: rozczarowana Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 83.1.118.* 01.02.10, 19:25
                          Może i opłata wynosi 150 zł, jednak przedszkole jest czynne od godz.
                          8 do godz 13 a to niektórym rodzicom nie wystarczy. Dzieci
                          przyjomwane są dopiero od 3 roku życia a w puchatkowej od 6
                          miesiąca. Różnica widoczna....
                          • lacido Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka 02.02.10, 00:32
                            większość przedszkoli w Tbg(jak nie wszystkie) są otwarte do 16.00, poza tym dla
                            dzieci od 20miesiąca są grupy żłobkowe przy dwóch przedszkolach
    • Gość: mamka Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 09:42
      Ja bardzo polecam tę formę zadbania o opieke dla dzieci.
      Dzieci sa zaopiekowane w czasie kiedy tego najbardziej potrzebuje,
      panie starają sie bardzo i z dnia na dzień miejsce jest
      sympatyczniejsze, lpiej wyposażone i organizacyjnie też sie
      docierają.
      Ja osobiście bardzo się cieszę , bo wreszczie nie musze być
      wdzięczna "babcią" za opiekę nad wnukiem.
      Jak wszystko i ta opieka i konfort kosztują, ale to jest dla
      rodziców pracujących których jednak nie stać lub poprostu nie mają
      szans lokalowych na opiekunkę.

Mama nadzieję, że Panie z Puchatkowej Kroiny zadbają wiosną o
      sympatyczniejsze otoczenie przez budynkiem i w oknach dekaracja
      będzie bardziej profesjonalna.
      Polecam.
      • Gość: sima Re: puchatkowa kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 13:45
        Bajkowa Chatka z Mokrzyszowa ogłasza nowy nabór dzieciaków.
      • Gość: ciocia puchatkowa kraina IP: 83.1.118.* 11.02.10, 21:59
        AKADEMII MALUCHA PUCHATKOWA KRAINA OGŁASZA NOWY NABÓR

Od 1 marca 2010 rozpoczynamy nowy nabór maluszków
        do Puchatkowej Krainy.

Zapisy i dodatkowe informacje na miejscu w Akademii
        lub pod nr tel. 608 534 089
        Więcej informacji o Akademii www.puchatkowakraina.pl
        Serdecznie zapraszamy rodziców wraz z pociechami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka