Gość: aga IP: 83.1.117.* 23.07.09, 13:56 Witam:) Czy był ktoś z dzieckiem w tej puchatkowej krainie?? Jakieś plusy i minusy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mamuśka Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.09, 22:02 Bardzo drogo. Nawet nie idę tam (a jestem w wielkiej potrzebie) bo po prostu nie mam co marzyć jak zarabiam 200 zł więcej niż tam wołają za miesiąc. Aż szkoda ale poniekąd rozumiem, prywatna firma musi się jakoś utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: puchatkowa kraina IP: 213.172.181.* 24.07.09, 08:58 a co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamu Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:20 Prywatny żłobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: puchatkowa kraina IP: 212.160.110.* 25.07.09, 15:40 no nie wiem czy aż tak drogo jest tam w tej puchatkowej krainie, biorąc pod uwagę ile biorą za godzinę opiekunki, to w sumie za miesiąc nie wychodzi dużo, tym bardziej że jest czynna 12 godzin!!!myślę, że warto jest zajrzeć i zobaczyć, a z opiekunkami można się dogadać co do ilości godzin i pieniędzy!!z tego co wiem, to mają tam też jakieś karnety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor drwal Re: puchatkowa kraina IP: 208.77.19.* 24.07.09, 17:04 dziesiaj puchatkowa kraina a jutro zenkowa melina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: puchatkowa kraina IP: *.anonymouse.org 25.07.09, 09:24 a swierze mają tam te puchatki? mozna kupic kilak takich na mięso i na kołderke ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oal Re: puchatkowa kraina IP: *.pppoe.sistbg.net 25.07.09, 13:25 Gdzie się mieści ta puchatkowa kraina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora móżgowa Re: puchatkowa kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 13:34 >"a swierze mają tam te puchatki? mozna kupic kilak takich na mięso i na kołderke ?"< Kupić w sensie zakontraktować kiłę można, kilaka się nie kupuje. Rośnie sam, chociaż nieraz bardzo długo, zanim da o sobie znać. Najgroźniejszy jest w mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys ze fsi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 208.77.19.* 26.07.09, 09:10 to świerze czy przeterminowane mają te puchatki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 10:23 -To dobry pomysł ! Potwierdzenie że przedszkola są potrzebne-to do pana Prezydenta!! Pewnie basen też ktoś prywatny otworzy.hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys ze fsi Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 208.77.19.* 27.07.09, 10:33 w dzielnicy Canada na Piasecznie jest kilka basenów należacych do kopalni machów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:13 Prywatne nie jest takie drogie szkoda tylko, że za obecność nie zwracają, bo to jest krzywdzące dla rodziców. Nie mam na myśli nieobecności 1 dzień tylko ok 1 tygodnia. Ogólnie jest bardzo przyjemnie, atmosfera rodzinna a Panie przesympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:56 a może powinni taryfikację godzinową wprowadzić? albo naliczanie sekundowe jeszcze lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata_Nergal Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:12 Kochani rodzice, pokażcie mi przedszkole, w którym za kilkudniową nieobecność dziecka są zwracane pieniądze !!! Wszędzie zwracają ale TYLKO I WYŁĄCZNIE za posiłki. W przedszkolu opłacamy miejsce dziecka i z tego tytułu nigdzie nie ma zwrotu za nieobecność...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 80.51.159.* 15.10.09, 21:42 Ile wynosi miesięczna opłata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sima Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:58 Czesne za cały miesiac w przedszkolu w Mokrzyszowie to 150 zł .Przedszkole nazywa się Bajkowa Chatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka IP: 83.1.118.* 01.02.10, 19:25 Może i opłata wynosi 150 zł, jednak przedszkole jest czynne od godz. 8 do godz 13 a to niektórym rodzicom nie wystarczy. Dzieci przyjomwane są dopiero od 3 roku życia a w puchatkowej od 6 miesiąca. Różnica widoczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: puchatkowa kraina, zakup puchatka 02.02.10, 00:32 większość przedszkoli w Tbg(jak nie wszystkie) są otwarte do 16.00, poza tym dla dzieci od 20miesiąca są grupy żłobkowe przy dwóch przedszkolach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamka Re: puchatkowa kraina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 09:42 Ja bardzo polecam tę formę zadbania o opieke dla dzieci. Dzieci sa zaopiekowane w czasie kiedy tego najbardziej potrzebuje, panie starają sie bardzo i z dnia na dzień miejsce jest sympatyczniejsze, lpiej wyposażone i organizacyjnie też sie docierają. Ja osobiście bardzo się cieszę , bo wreszczie nie musze być wdzięczna "babcią" za opiekę nad wnukiem. Jak wszystko i ta opieka i konfort kosztują, ale to jest dla rodziców pracujących których jednak nie stać lub poprostu nie mają szans lokalowych na opiekunkę. Mama nadzieję, że Panie z Puchatkowej Kroiny zadbają wiosną o sympatyczniejsze otoczenie przez budynkiem i w oknach dekaracja będzie bardziej profesjonalna. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sima Re: puchatkowa kraina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 13:45 Bajkowa Chatka z Mokrzyszowa ogłasza nowy nabór dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia puchatkowa kraina IP: 83.1.118.* 11.02.10, 21:59 AKADEMII MALUCHA PUCHATKOWA KRAINA OGŁASZA NOWY NABÓR Od 1 marca 2010 rozpoczynamy nowy nabór maluszków do Puchatkowej Krainy. Zapisy i dodatkowe informacje na miejscu w Akademii lub pod nr tel. 608 534 089 Więcej informacji o Akademii www.puchatkowakraina.pl Serdecznie zapraszamy rodziców wraz z pociechami Odpowiedz Link Zgłoś