Gość: czytacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:06 Byly kierownik Biedronki posadza na 38 tys zl.Wczesniej tez posadzal Kayfland. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niku Re: Biedronka w sądzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 17:39 Kotlet, ty to masz szczęście do pracodawców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorumpowany sąd Re: motyl w sądzie.. IP: 208.77.19.* 01.08.09, 09:47 podobno pozwali też motyla, stonkę oraz komara, przeciwko bąkom, pszczołom, osom i bocianom dopiero szykują pozwy, jaki kraj takie prawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umiem czytać Re: Biedronka w sądzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 11:26 >>>>>>>czytacz- czy tata czyta cytaty Tacyta? W tej grze słów można się prędzej dopatrzeć gramatyki/logiki niż w Twoim poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia Re: Biedronka w sądzie.. IP: 208.77.19.* 01.08.09, 14:47 dziesiej do skorumpowanego sadu wpłynął pozew przeciwko kanarkowi, kobiety lekkich obyczajów rzadają od niego 29,341 zł za to ze ćwierkajac odstrasza im klientów Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Biedronka w sądzie.. 02.08.09, 16:52 Ja pozwałem Stonkę, bo mi ziemniaki zjada. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Biedronka w sądzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 17:31 Gdyby Inspekcja Pracy nie miała zawiązanych oczu (czym??????) i kontrolowała rzetelnie stan faktyczny a nie dokumenty to Sądy Pracy miałyby nie pozwy od pracowników przeciw pracodawcom a od tego urzędu przeciw pracodawcom. Uznałbym wtedy, że mamy państwo prawa i jesteśmy w UE. Ech te marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
marco_tbg Re: Biedronka w sądzie.. 03.08.09, 08:18 Normalnie prze gość - poszedł z jednego syfu do drugiego i myślał że w biedronce jest eldorado? 38 tysięcy - no chwile pracował żeby się uzbierało - ewidentne jest to, że pracodawca robił go jak chciał i on się na to godził? A teraz gra skrzywdzonego bo mu się 38 tysięcy uzbierało? Biedactwo obudziło się - jak wiedział jak jest mógł odrazu stamtąd uciekać... Mam wrażenie, że już szybko pracy nigdzie nie znajdzie. Podejście co najmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Biedronka w sądzie.. IP: 83.19.236.* 03.08.09, 23:14 W dzisiejszym "kryzysie" oryginalny sposób zrobienia mamony jest pożądany. Jedziesz kolego z tym koksem a jak już będziesz maiał kase otwórz swój sklep. OT TO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komerdant Re: Biedronka w sądzie.. i psiarni IP: 208.77.19.* 06.08.09, 13:16 ile ta biedronka dostała w tym sądzie za opalanie sie topless? czy sikorka za zrobienie z policyjnego parkingu plaży dla nudystów zostanie aresztowana na 3 miesiace ? Odpowiedz Link Zgłoś