06.02.06, 15:05

Obserwuj wątek
    • kubona Re: Veto!!! 06.02.06, 15:11
      a pomyśl sobie co by się działo gdyby była barbi.... głowna buszmenka
      szacownego forum.....
      • enja11 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:19
        Barbi to się chyba czka 17 razy dziennie i ciągle ją swędzi nos tudzież któreś
        ucho, bo ciągle (c.i.ą.g.l.e) ktoś ją wspominawink) A na temat to powiem, że
        rzeczywiście ostatnio wysyp nowych "twarzy" nastąpił. Już nie nadążamwink
        • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:23
          a pamietacie to buszowanie (za czasów Barbi) we wszystkich językach świata, no
          prawie wszystkich wink)
          • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:26
            śmiem twierdzić, ze było to buszowanie stulecia!
            • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:32
              Wiolka... kupę dni....Cię nieczytałam wink
              • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:38
                normalnie zarobiona byłam, a poza tym ta łysa małpa (nie mylić z moim mężem)
                nauczyła sie wyłączać komputer i dramat mam!
                przed chwilą się tak cudnie rozpisałam w wątku Enji i zanim wysłałam to szlag
                wszystko trafił!
                • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:39
                  znaczy się moja synowa dorośleje smile
                  Wiolka a kiedy Ty wracasz do pracy?
                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:40
                    twoja synowa sie nadaje do spania jedynie w tej chwili, mam wychowawczy do
                    końca kwietnia ale przedłużam
                    • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:42
                      no i całe szczęscie, bo już się bałam że znikniesz z łona forum,
                      do kiedy??
                      Malunio śpi, to czemu Kasia miałaby się nie zdrzemnąć ?
                      • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:47
                        ide ją zlikwidowac i zaraz wracam
                        • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:49
                          oczywiście miałaś na myśli - idę ją uśpić - taaaaak??????
                          • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:53
                            oczywiście, że tak, jestem
                            • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:54
                              to do kiedy przedłużasz urlop?
                              • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:56
                                do niedługo, bo bardziej przedłużam go dlatego żeby wreszcie zacząć sie
                                konkretnie krecić za czymś własnym
                                • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:58
                                  ach tak planowałaś być business_woman wink
                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:00
                                    planuję nie dać po sobie jeździć jakimś pierdołom, ja się nie nadaje do pracy u
                                    kogoś bo mnie zaraz cholera bierze i muszę się zwalniać, za nerwowa babka jestem
                                    • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:01
                                      pewnie! sama rządzisz, najwyżej samej sobie rzucisz zwolnienie na biurko wink
                                      • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:02
                                        dokładnie, sama sobie będe podskakiwać!
                                        • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:04
                                          przynajmniej będziesz wiedziała co to jest wewnętrzny konflikt wink
                                          • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:05
                                            jeszcze schizy dostanę, może jednak zostac w pracy?
                                            • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:07
                                              taaa rozdwojenie jaźni jak nic!!!
                                              • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:07
                                                w sumie dobrze - jedna ja będe na forum, druga ja w pracy, pasuje mi
                                                • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:08
                                                  taaak tylko jak się podmienicie, to my dostaniemy rozdwojenia jaźni
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:10
                                                    będziemy ustalać zeznania między sobą i nic Wam nie grozi, o widzisz jak mi
                                                    dobrze idzie, już używam liczby mnogiejsmile
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:10
                                                    trening czyni mistrza smile
                                                    Wiolka widziałaś, ze szefowa ma fuchę dla Ciebie:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32911&w=36296638&a=36296802
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:13
                                                    zarobiona jestem i nie mam czasu, ale jak znajdę chwilkę to opracuje bo mnie
                                                    jeszcze wywali na czerwono na wierzchu i będzie siara
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:14
                                                    wiesz dlatego Cię uprzedziłam, w końcu już jedną żółtą kartkę miałaś, jak mówi
                                                    teściowa mojej przyjaciółki w rodzinie trzeba sobie pomagać wink
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:17
                                                    dobrze, że mimo wazeliniarstwa, chociaż odrobinę lojalności jeszcze sie w Tobie
                                                    tli
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:20
                                                    wiesz Wiolka lojalka za lojalkę wink parę dni mnie nie było i.... czytałam jak
                                                    to Kurczaka próbowali swatac z Kasią, ale temat ucięłaś wink
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:22
                                                    u mnie jest krótka piłka, poza tym za niemca jej nie wydamwink a Malunio do
                                                    stolycy się wynosi to będzie miała dziewczyna awans społeczny jak sie ze wsi
                                                    wyrwie!
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:24
                                                    już tu Malunio będzie wił ciepłe gnizdko w tej stolycy smile a i Pajac Kultury i
                                                    Nieuki też jej pokaże wink)
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:27
                                                    nieuki to oni będą, a kiedy wyjeżdżacie?
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:29
                                                    jeszcze klamka ostatecznie nie zapadła, przed moim mużem decydująca rozmowa ...
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:31
                                                    Wrocław tyż pikny, spadam bo wrócił stary z roboty i żąda obiadu, a w planach
                                                    pizza, pojawię się koło 18
                                                    musimy się chyba sesemesami umawiac, czy jak?
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:33
                                                    oj chyba tak, bo coś ostatnio ciężko się zgrać smile
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 17:53
                                                    ależ pyszniutka pizza była, objadłam sie jak bąk!
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:07
                                                    ależ mi smaka narobiłaś, podeślij kawałek wink
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:10
                                                    nie ma spry, akurat kawałek został - z salami była, mniam
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:12
                                                    tiaaaa czyli został mi kawałek, na którego już z obżarstwa nie możecie
                                                    patrzeć wink
                                                    ale to nic, ślij wink
                                                    za salami nie przepadam, to sobie je najwyżej zrzucę wink
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:14
                                                    to oddam psu bo i tak już załamany bidak, a raczej bidula bo to ona, Kaśka
                                                    ostatnio upodobała sobie miejsce pod stołem i biedna Figa nie może sobie nawet
                                                    jak człowiek pożebrać
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:20
                                                    kurcze Malunio przeczytał jakie Kasia robi numery z wyłączaniem kompa i poszedł
                                                    w jej ślady, a już myślałam, że już z tym skończył wink
                                                  • enja11 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:21
                                                    Wiolka, czy niecny czyn Kaśki z wyłączeniem kompa spowodował, że Twoje złote
                                                    myśli w mojej sprawie przepadły bezpowrotnie? A może coś sobie przypomnisz i
                                                    jeszcze raz napiszesz? A pizze też bym zjadła, może byc z salami - nie jestem
                                                    wybrednawink)
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:24
                                                    normalnie pamiętam wszystko ale również jednocześnie strasznie jestem leniwa i
                                                    nie cierpię się powtarzać, dlatemu nie napiszę i już, a co do Malunie to widać,
                                                    że sie dogadają
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:25
                                                    Enja nie wyrywaj Fidze jedzenia, ja już odpuszczam i tak ma psina przerabane ;-
                                                    ))
                                                    Wiolka Figa to jamniczka?
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:27
                                                    pani jak sprzedawała to mówiła, że to taki jamnik, tylko że ten taki jamnik to
                                                    rasowy kundel tylko przydługi odrobinę, ale fajna jestwink
                                                    a jak jechaliście na narty do harrachov to którędy?
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:32
                                                    ufff dobrze że nie rasowy jamnik, mam do nich sceptyczne podejście, kiedyś mnie
                                                    taki jeden zaprzyjaźniony pogryzł...
                                                    a na nartki jechaliśmy tak: Jelonka - Szklarska - Jakuszyce
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:37
                                                    następnym razem proszę jechać przez Bolesławiec i zajechać na kawkę
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:40
                                                    no patrz a była okazja! ale nic to, dziadkowie zaoferowali się, że jeszcze
                                                    chętnie wypuszczą nas na narty, nie omieszkamy wstapić smile
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:44
                                                    trzymam za słowo, w koncu jakieś zareczyny oficjalne zrobimysmile
                                                    piotrek właśnie tłumaczy Kaśce, że w literaturze (przynajmniej tej, którą on
                                                    jej czyta) brak przykładów utrzymywania higieny osobistej, a co za tym idzie on
                                                    nie widzi powodu dla którego mama, czyli ja, zmuszam go do wieczornego mycia sie
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 18:48
                                                    oj trzeba zrobić zaręczyny w końcu FOREVER do czegoś zobowiązuje wink)
                                                    Wiolka a Wy we Wrocku bywacie? ja też robię dobrą kawkę wink)
                                                    no ładnie teściuniu robi wodę z mózgu mojej synowej wink
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 18:50
                                                    brudasa chowa ot co! będą jej nogi w łózku śmierdziały, biedny Szymon!
                                                    ostatnio nie bywamy, ale generalnie jeździmy od czasu do czasu, a jak ja zacznę
                                                    byc kobietą czynu i interesu to będe z raz w tygodniu
                                                  • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 19:03
                                                    może jej będą stopy marzły i będzie w skarpetach spała wink)
                                                    no to jak już Cię czyny będą zmuszały do wizyt we wrocku, to obowiązkowe
                                                    spotkanko, tylko spiesz się spiesz...
                                                  • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 19:06
                                                    raczej nie zdążę przed waszym wyjazdem, musicie pojechać na narty, a teraz
                                                    spadam bo brudasy sie awanturują
    • z1mka Re: Veto!!! 06.02.06, 15:39
      czyli, że nas (nowych) tu nie chcą, trzeba się zbierać...sad
      a już się cieszyłam, że znalazłam kilka NORMALNYCH kobiet w tej niezmierzonej
      nieokiełznanej, przerażającej forumprzestrzeni
      • monya33 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:42
        Kto nie chce, no kto nie chce kobietko droga, piszcie jak najwiecej, to ja
        sobie pluje tu i owdzie, ze czasu nie mamsmilesmile
      • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:44
        jakie nie chcą, jakie nie chcą!!!!
        Z1mka jesteście dla nas jak świeży powiew wiatru wink)
        • mmala6 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:45
          jak...wiosna!!!smile

Matek tez spi, chcialam nadmienic ale na pewno sie zaraz obudzi, bo bedziemy
          jesc obiad.A on sie zawsze na obad budzi, hehe.
          • xemm1 Re: Veto!!! 06.02.06, 15:48
            ma chłopak węch i czujny jest, wie co robi wink))
            • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 15:54
              jedyna szansa na posiłek pewnie
              • enja11 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:06
                ciekawe czemu zawsze jak inne dzieci śpią, to mój nie? Wsadziłam go do
                łóżeczka, ale słyszę, że raczej spania z tego nie będzie. Ale nic to -
                postanowiłam być zadowoloną starą dupą i nic i nikt mi dobrego humoru nie
                popsuje. A swoja drogą to też bym jakiś obiad zjadła...
                • wiolkak Re: Veto!!! 06.02.06, 16:08
                  Enja jak ja tobie ładnie napisałam to Ty pojęcia nie masz, tylko mi Kaśka
                  wzystko zepsuła!
                  • mmala6 Re: Veto!!! 06.02.06, 16:09
                    a mi sie znowu cos stalo i nie moge wejsc na watek Enjisadbuuu, i nie wiem co tam
                    sie dziejecrying
        • z1mka to rozkosznie skoro tak 06.02.06, 16:12
          a ja to mam fajnie, bo mam nianię! Przyjechała do mnie na perę dni i bawi Gienkę.

to dobrze,ze my-nowe- możemy - jako świerzy powiew wywietrzyć stare zatęchłe
          zramolałe gatki, znaczy gadki - szmatki i pogaduchy do poduchy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka