peony 11.08.05, 09:22 Witaj lavio Nie wierzę w sny ale...mi się sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lavia78 Re: sny sny 11.08.05, 13:22 witaj skoro w nie nie wierzysz a jednak się sprawdzają...hmmm cos w tym musi być..po prostu niektóre sny to tylko odzwierciedlenie tego co przezyliśmy na jawie..to nie sa prorocze sny tylko nasza podśwaidomosc daje upust naszym nagromadzonym myślom..i one rzeczywiście nic nie znacza...ale niektóre symbole naprawde sa..prorocze.zatem opowiadajmy co nam się sni:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: sny sny 11.08.05, 23:04 Oj, widzę że się słabo reklamujesz coś, bo prawie nikt tu jeszcze nie zajrzał. Pogadaj z innymi z forów prywatnych, poproś niech wkleją odnośnik, albo wklej sobie może link w sygnaturkę i buszuj po innych forach. Bo tematyka ciekawa, nie chciałbym żeby takie forum zdechło jak setki innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: sny sny 12.08.05, 14:46 pomóz mi się więc zareklamować nie mam za bardzo wiedzy...jak to robic bo od niedawna weszłam na ezoteryke i dlatego to skłoniło mnie do tego otwarcia:) jak wkleic sygnature czy link.....ja nie mam pojęcia...prosze o dobrą rade:) chętnie się odwdzięczę:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: sny sny 12.08.05, 18:08 O, patrz, link się wkleja tak, że po prostu wchodzisz na strone, klikasz prawym przyciskiem myszy, kopiujesz, a później wklejasz - chodzi o to by zaczynało sięod "http:". I wklejam ci link właśnie. Przeczytaj co tam napisane. Później możesz wejść na stronę testową i poćwiczyć, albo nawet pod tym samym wątkiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 A sygnaturka jest jak jesteś zalogowana i wejdziesz pod "moje forum". I wtedy możesz tam coś wpisać. Na przykład "zapraszam na forum:" i wklejach link ukryty pod opisem. Ale najlepszy sposób na reklamę, to rozesłanie zaproszeń mailem - napisz osób, z którymi rozmawiałaś na forum. Napisz, że przepraszasz za to, że niepokoisz, ale masz takie ładne forum - i wklejach link. Adresat kliknie i już wchodzi na forum. Bo tak to skąd mają wiedzieć że forum istnieje? Pewnie ci smutno było, że nikt do ciebie nie zagląda? Pozdrawiam cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś