Dodaj do ulubionych

Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za firma?

11.05.10, 18:51
chciałabym iść na kurs masażu i ta firma właśnie organizuje. Niestety nie
znalazłam opinii na jej temat. nie wiem czy nie wydam tylu pieniędzy w błoto!!!
Obserwuj wątek
    • prakse Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 12.05.10, 01:18
      Korzystałam z kursu programowania stron www on-line tej firmy i łagodnie mówiąc
      nie był za dobry. Przynajmniej dla mnie.

Ale zajęcia z masażu to zupełnie co innego. Nie da się porównać. Może się
      dopytaj, kto będzie prowadził i poszukaj informacji o tej osobie.
    • masaztajski kurs masazu tajskiego warszawa kursy masaz tajski 17.05.10, 14:38
      jest to zupelnie nowa szkola, prowadza nawet jeszcze nabor nauczycieli
      - nie spodziewaj sie za wiele po poziomie, choc staraja sie przebic
      cena, wiec wiele nie tracisz
    • rybalady Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 03.12.10, 12:33
      jeju reklamy nawet na forum wbijają, ja robiłam kurs masażu, a potem wizażu w BS (business school) w Wawie, go work to chyba nowa szkoła, nie słyszałam o niej
    • hostel18 Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 01.02.11, 06:56
      nie polecam, a to ze względu na jedną rzecz - firma zastrzega sobie prawo do przesuwania terminu kursu. Wykupujesz go w lutym a kurs może się odbyć np za 3 miesiące. Pani informuje Cię, że kurs jest przesunięty a ty nie możesz wycofać pieniędzy mimo, że termin ci nie pasuje, w ogóle nic nie możesz zrobić.
      Ja wykupiłam kurs w styczniu, przesuneli go na luty, obniżyli cenę kursu - ale ciebie dalej obowiązuje cena z umowy, nie masz prawa do żadnego zadość uczynienia za to że z ich winy przesuneli termin.
      Więc odpowiadając na tego posta i ku przestrodze innych odradzam wszelkie interesy z firmą GoWork.
      • alla-3 Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 06.06.11, 16:36
        Bez przesady, nawet uczelnie zastrzegają sobie prawo do nieuruchomienia kierunku jeśli nie zbierze się wystarczająca liczba chętnych. W przypadku kiedy grupy zajęciowe składają się z 10-12 osób to czasem parę osób zostanie i musi poczekać aż zbierze się wystarczająca ilość osób do nowej grupy (decyduje zawsze kolejność zgłoszeń, więc nikt nie jest pokrzywdzony). Oczywiście można na siłę upchnąć je w tamtych grupach, ale cała filozofia polega na tym, żeby zoptymalizować wyniki nauki, a najwięcej wynosi uczeń z zajęć w małych grupach i tyle.
    • xeo2000 Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 01.02.11, 16:50
      Wydasz, nie idź, one żerują na tym, że ludzie chcą się doszkalać, ale nic po tym nie znajdziesz :/
      • specjalistaxx Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 11.02.11, 11:37
        Nie prawda, uczestniczyłem w kursach masażu i mogę stwierdzić że poziom szkoleń stoi na wysokim poziomie, rzetelnie przygotowane skrypty, dużo praktyki, a co do organizacji kursów to z tego co pamiętam informowano mnie na samym początku, że kurs może być przekładany jeżeli nie uzbiera się minimalna ilość uczestników, moja grupa liczyła 6 osób i kurs odbywał się niemalże w indywidualnym toku. polecam.
        • mimaga Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 14.02.11, 11:31
          Ja tez byłam zadowolona. Kurs zaczął się 2 tygodnie po zapisaniu się - tak jak miało być. NIe robilam kursu aby znalezx prace jednak dla pasji - zawsze interesowalam sie masażem. Oprocz tego ze salki są troche małe to naprawde nie ma na co narzekać. Polecam
          • gandosss Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 22.03.11, 11:04
            Ja też byłam, też się zaczął tak jak trzeba, nie czekałam długo, materiały dostałam także było się z czego uczyć, ale większość czasu ćwiczyliśmy i uczyliśmy się masować. naprawdę POLECAM! Miły prowadzący a grupy nie są duże.
    • gandosss Re: Kurs masażu z GoWork,wrocław.Ktoś był?co za f 18.05.11, 09:45
      ja byłam w goworku ostatnio na kursie, było 6 osób, także bardzo mało no i super, bo Pan Maciej miał okazję żeby każdemu wytłumaczyć co i jak, także ekstra!
    • gantorka Kursy masażu 03.03.12, 18:54
      Ja robiłam kurs masażu relaksacyjnego w Beauty, Massage&SPA w Piasecznie pod Warszawą i mogę gorąco polecić. Profesjonalne solidne kursy i odpowiedni dokument po ich ukończeniu. Szkolenie trwa 5 dni, a więc nie jest jak większość tych szybkich 1-dniowych kursów, znacznie bardziej zaawansowane i więcej praktyki. Polecam.
      • aga-jaw Re: Kursy masażu 26.08.15, 10:04
        polecam kursy w Akademii Masażu Karuna. Super masaże, super wykładowcy, super opinie, doświadczenie, super nowoczesny ośrodek szkoleniowy z miejscami noclegowymi. Namiary tutaj www.akademia-masazu.pl/
    • anulka.1981 Kurs z GoWork,wrocław byłam i o co ciekawe... 06.04.12, 21:55
      Szczerze mówiąc nie było tak źle gdy byłam na kursie księgowym. Dowiedziałam się jednak, że ci sami wykładowcy pracują również dla innych firm. Miałam szkolenie w firmie z excela i worda, które jak się później okazało prowadzi je facet z firmy cits, albo cit-szkolenia (coś takiego), który również prowadzi kursy dla nich. Jeżeli tak samo prowadzi excela zaawansowanego tam to mogłabym polecić. Najwidoczniej doświadczenia przede wszystkim zależą od prowadzącego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka