Gość: Lily IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.03, 16:40 Czytałam śmieszniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Awans zawodowy Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 23:30 Cała ,,szkoła z klasą,, to jeden wielki humor. Trzymajcie sie ciepło i dajcie szybko certyfikaty, bo trzeba kończyć awans zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.swk.vectranet.pl / 10.7.1.* 01.06.03, 01:12 Kończcie, kończcie, bedzie nad czym pośmiać się, siedząc na komisji kwalifikacyjnej :) Tam też trafiają się "złote myśli". Popzdrawiam Wszystkich zamierzajacych zdązyć z awansem przed 30 czerwca :) Ufff..ja to mam już za sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert2 Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.acn.waw.pl 27.06.03, 09:07 Gość portalu: ekspert napisał(a): > Kończcie, kończcie, bedzie nad czym pośmiać się, siedząc na > komisji kwalifikacyjnej :) Tam też trafiają się "złote myśli". > Popzdrawiam Wszystkich zamierzajacych zdązyć z awansem przed 30 > czerwca :) Ufff..ja to mam już za sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.kalisz.mm.pl 01.06.03, 23:03 Najlepiej krytykować.A może tak samemu zabrać się do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AR Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 15:03 Caly ten konkurs to jedna wielka parodia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponurak Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 15:31 Ito ma być śmiesznne? Odpowiedz Link Zgłoś
jakasia2 Re: Humor ze sprawozdań!! 18.05.03, 17:52 no tak naszego chyba jeszcze nukt nie przeczytał. Tam ci perełki...Im więcej napisane tym lepiej- założenie głowne organizatorów w mojej szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek, abstynent Re: Humor ze sprawozdań!! IP: 213.17.164.* 20.05.03, 13:33 Witaj Aktywie Szkoły z Klasą! Bardzo miło pląsa się po waszych tekstach. Szczególnie cieszy mnie to, że podczas "chodzenia" po waszej stronie rozwijam się psychofizycznie, humanistycznie, etycznie... Czy ci którzy te teksty piszą naprawdę uczą nasze (a nawet wasze) dzieci? Łączę stosowne wyrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.kalisz.mm.pl 01.06.03, 23:13 Wojtusiu! A może zajmij sie swoimi dziećmi a nie " pląsaj" po internecie.A może wyznajesz zasadę, ze to szkoła wychowuje dzieci a nie rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek, abstynent Re: Humor ze sprawozdań!! IP: 213.17.164.* 02.06.03, 14:51 Ewo, z przykrością muszę Cię poinformować, że chwilowo dzieci nie posiadam i z tego co wiem, w najbliższym czasie mieć nie będę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek,abstynent Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 23:15 Nauczycel też człowiek...Dziennikarz też ,ale złośliwy i zawsze wyłowia lapsusy, które zdarzają się każdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.03, 23:38 W mojej szkole Szkola z kalsą to śmiertelnie poważna sprawa każdemu kto nie odda konspektu z tematem "kobiety świata" grozi wpis do akt osobowych. To jest dopiero śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
56400s2 Re: Humor ze sprawozdań!! 28.05.03, 10:05 Często słyszałam i czytałam ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.nat2.tvknet.pl 31.05.03, 23:04 To nic w stosunku do wpisów nauczycieli w dzienniczkach uczniowskich. Z nich naprawdę! można się pośmiać. Pomysłowość belfrów nie ma granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 10:35 A ja przed chwilą otrzymałem cos takiego: szkolazklasa@agora.pl Mailbox unknown or not accepting mail. 550 5.1.1 <szkolazklasa@agora.pl>... User unknown :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 19:46 Beznadzieja!!! Zebranie koła gospodyń domowych jest ciekawsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony nauczyci Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 23:09 Ładnie to się tak naśmiewać z ciała pedagogicznego?Przy ogromnym nadmiarze pracy(to ma miejsce w przypadku realizacji zadań w wyscigu pod nazwą "Szkoła z klasą")maleńkie lapsusy językowe mogą się zdarzyć każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żmija Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.visp.energis.pl 13.06.03, 21:06 Ta akcja była potrzebna, by doskonale rozpoznać nieudolność dyplomowanych teczek, kłamliwych nierobów pozorujących swoje kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.jawor.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 15:03 Szkoda,że tak "dobrze" poinformowana gazeta wyśmiewa akcję zbierania okularów przez polskich misjonarzy w Afryce-trzeba dokształcić personel!A przede wszystkim przeprosić uczniów szkoły,których obrażono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 15:31 I śmiech po raz enty okazał sie najlepszą nauką. Cóż oświecenie i oświata nawet w kaganku były i będą sobie bliskie. To szuka uśmiechem zjednywać sobie innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 15:33 Gość portalu: ela napisał(a): > I śmiech po raz enty okazał sie najlepszą nauką. Cóż oświecenie > i oświata nawet w kaganku były i będą sobie bliskie. To sztuka > uśmiechem zjednywać sobie innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.03, 23:08 Polecam organizatorom zajęcie się reporterskimi stronami na portalu COE. To jest dopiero śmieszne, że się dzieci zaangażowały, relacje popisały, szkołę skończyły i się ich na swoich stronach nie doczekały, bo się organizatorzy znudzili? Zniechęcili? Rozmyślili? Nie dali sobie rady? Weźcie się Sznowni Organizatorzy weźcie się do pracy nad zadaniami, których się sami podjęliście, zamiast wyszukiwać średnio lub wcale niezabawne zdanka ze sprawozdań. No, chyba, że macie aż tak wyczulone poczucie humoru - ja swoje straciłam wraz z uczniami oczekując na to co się za kadencji moich reporterów na reporterskich stronach nie wydarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniecierpliwiona Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.bnet.pl / 10.10.31.* 07.07.03, 00:37 nie jest mi wesoło. zZadanie nad którym wytrwale pracowałam cały rok-3d- nie zostało jeszcze ocenione, nie mogę wypoczywać psychicznie. Moglibyście się pośpieszyć i przynajmniej nie stresować nauczycieli w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emjot Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.hipernet.ras.pl 08.07.03, 09:44 Pewnie, że się pośmiałam, ale kiedy ma się fajny tekst, a do wyrzucenia 83, 183, 283... znaki, bo przecież się nie zmieści to wychodzą takie idiotyzmy. Coś wiem na ten temat, sama umieszczałam wszystkie 6 sprawozdań i często łapałam się na tym, że robi mi się misz masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Wójcik Re: Humor ze sprawozdań!! IP: 157.25.119.* 09.07.03, 16:21 HA HA HA, ale śmieszne, gratuluje poczucia humoru (aż trzeba dodawać komentarz po każdym, bo inaczej nikt by nie zrozumiał) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.szeptel.net.pl 05.08.03, 19:32 Komuś chyba pomieszały się założenia tej akcji... Myślałam, że ważne są przede wszystkim działania podejmowane przez szkoły, a tu okazuje się, że ważniejsza jest poprawność językowa sprawozdań. Sądziłam, że Gazeta Wyborcza to "Gazeta z klasą", a tu proszę takie rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.interq.pl / 10.0.1.* 11.08.03, 23:46 Kpimy sobie sanmi z siebie i żartujemy; nie tylko nauczycielom sprawozdawcom zdarzają sie słowne wpadki; innym też- wystarczy poczytać pierwsżą lepszą gazetę; a i często "Gazetę Wyborczą". A jakie durnowoate tytuły portafią wymyślać redaktorzy sportowi typu "Złota Motylia" - idiotyzm, nieprawdaż. Pośmiejmy się z wpadek słownych i nieudanych frazeologizmów; doceńmy zaangażowanie (autentyczne) większej części szkół, w których za sprawą "Szkoły z klasą" coś się działo i nie tylko na papierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.12.03, 21:03 A ja sie zgadzam z Zofią. Jestem dzieckiem ale coś wiem o sprawozdaniach ze ,,Szkoły z Klasą". Moi rodzice są dyrektorami. Korzystając z okazji pozdrawiam całą rodzinę i Zyczę wszystkim gościom tej strony wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: Humor ze sprawozdań!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.12.03, 20:58 To niesprawiedliwe,że pokazuje się to co innym nie wyszło. Jak wy byście się czuli gdyby to wam ktoś zrobił takie świństwo. Ale jednocześnie można się pośmiać z wypowiedzi uczniów: ,,...a jedna to jest zezowata" Odpowiedz Link Zgłoś