Gość: Wijtek .C IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.03.04, 10:46 To Jest Głupie i trudne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Angelika!!!******* Re: Już za rok sprawdzian IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.04, 18:52 no co wy???????????????????????? głupie i jeszcze głupsze!!ja w tym roku bede pisac i w cale sie nie przejmuje!!! (uwierz w siebie, mi to pomogło) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Li!KuSia::.. Re: Już za rok sprawdzian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 20:32 Wiecie co ten sprawdzian już w czwartek mam lekkiego cykora :( ale jakoś przezyje a te testy są tak proste że ... A nio i życze wszystkiim tym którzy będą pisali egzamin już w czwartke powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj 2002 rok! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:38 Uczniowie, którzy w tym roku szkolnym chodzą do piątej klasy, będą jako pierwsi pisać sprawdzian na zakończenie szkoły podstawowej. Odbędzie się on w kwietniu 2002 roku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika 12 Re: Już za rok sprawdzian IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 29.03.04, 16:29 Tam niemoge znaleść testu dla 5 klasy jest tylko cośo 2002r zobaczcie sami (chyba na tej stronieprzydadzą się poprawki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diewczyna Re: Już za rok sprawdzian IP: *.broker.com.pl 30.03.04, 22:06 Wiecie co nie martwcie się tym testem ja jestem teraz w 6 klasie a ten co był w 5 jest prosty. Ale sie wcale nie uczyłam hehe. A teraz miałam test próbny w 6 klasie i też się nie uczyłam.Nie no może troszeczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Już za rok sprawdzian IP: *.broker.com.pl 30.03.04, 22:11 o jeny on był taki prosty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Już za rok sprawdzian IP: *.smoczka.ptc.pl 31.03.04, 10:33 ja pisze w czwartek i troche sie denerwuje. ps.(do OKE)Prosze was żeby ten test był łatwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: test jest do dupy IP: *.bielsk-duzy.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 13:00 test to dupa!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA JUŻ TERAZ SPRAWDZIAN!! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 31.03.04, 14:38 BARDZO SIE BOJE! NIE WIEM CZY MI SIE UDA GO DOBRZE NAPISAĆ! CHCIAŁABYM GO NAPISAĆ CHOCIAŻ NA 30 PUNKTÓW!! POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marietta Re: Już za rok sprawdzian IP: *.opus.chelm.pl 01.04.04, 12:36 Cześć już za rok bede miała test i stasznie sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyniol Nie macie racji! IP: *.warta.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 16:50 pisalem dzisiaj tescik i wcale nie bl taki straszny i wcale nie byl trudny. Nie ma czego sie bac wystarczy sie systematycznie uczyc i to jest bardzo proste. Wystarczy umiec czytac i myslec. Nic wiecej!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
palmolivka Re: Już za rok sprawdzian 29.06.04, 23:58 Gość portalu: marietta napisał(a): > Cześć już za rok bede miała test i stasznie sie boje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Cześć ja też ale wyluzuj i tak sie nie liczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Już za rok sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 21:59 ucze juz sie do testu fajny jest!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Już za rok sprawdzian IP: 212.160.98.* 29.11.04, 16:13 ja pisze jutro i sie denerwuje!!!ach te nerwy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimka Re: Już za rok sprawdzian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:36 eeeeee a gdzie test ???? Odpowiedz Link Zgłoś