Gość: karp Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.imn.gda.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:12 No no no :D całkiem nieźle mi poszło :D będzioe chyba ponad 40 pkt. :D ale to zaley ile dostane za rozprawke ... a teraz relaks przed matmą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:14 to odpowiedzi sa złe!!!!! nie czytajcie tego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko_heh Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:15 a ja mam pewną propozycję;-) nie pogardziałabym odpowiedziami z czesci matematyczno-przyrodniczej jesliby sie dzisiaj jeszcze ukazały!!!!;-) co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dAmi ; ) taram param ; > IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:15 a ja tak sobie sumując dochodze do wniosku ze bedzie najmniej 40 ;] takze tak jak planowalem ;p z probnych mialem 41 a tutaj tez cos kolo tego :D nie jest zle . . . a musze sie pochwalic ze z testowych mialem 20 na 20 hi ; ) jutro gorszy dzien ;/ ale co by nie dam rade ! pozdrrr dla GIMNAZJUM NR 1 W NISKU ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: taram param ; > IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 05.05.04, 22:17 Też miałem 20/20 z testowych. Z otwartych jeden błąd nieuwzględniając rozprawki. Czyli ze 40 punktów powinienem mieć. I kto mówi, że przykładny narkoman, który leczy się psychiatrycznie nie może nieźle napisać?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:15 hujowy test ja pierdole ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiWuLeQ Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:16 ale zjebałem nosz ja pierdoile lepiej nie mowic jakies 10 pkt nosz qrwa jego mac ;/ oby z maty było lepiej ;l/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel testów PYTANIE Z MAT=PRZY IP: *.multicon.pl 05.05.04, 22:18 WIELKI PRZECIEK!!!!!!!!!!! W RĘCE INTERNAUTÓW DOSTAŁY SIĘ DWA Z JUTRZEJSZYCH PYTAŃ ZAMKNIĘTYCH!!! OTO ONE: W KTÓREJ CZĘŚCI ŚWIATA POŁOŻONA JEST POLSKA??? A. NAD WOŁGĄ B. W AZJI C. NA POŁUDNIOWY WSCHÓD OD KŁAJPEDY D. NA OBSZARZE STAROŻYTNEJ MEZOPOTAMII PYTANIE DRUGIE: GDZIE LEŻY KŁAJPEDA?? a. INDIE B. ESTONIA C. MACEDONIA D. DZIELNICA BUKARESZTU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:17 a ja dostane 50 bo miałem pytania dzien wczesniej wystarczy miec ukałdy z dyra i zapłacic obserwatorom :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek z raciborza Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.chello.pl 05.05.04, 22:18 heh ja mniej wiecej 38-40 ale mam nadzieje ze raczej blizej 40 zastanawiam sie co bedzie na mat.-przyr... oby byl prostszy od huma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 22:18 dzisiaj luzik, jutro sajgon........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:19 No...z zamkniętych wszystko dobrze :P Mam wątpliwości co do niektórych otwartych, ale koło 40 punktów będzie :D POWODZENIA NA EGZAMINIE MATEMATYCZNO - PRZYRODNICZYM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oluska Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 05.05.04, 22:19 Heheheh zamknięte wszystkie dobrze <jupi> jejejejeje a w otwartych tylko 3 źle mam nadzieję że za rozprawkę dadzą mi jakieś 12 ptk i będzie git 43+50 ptk =93 ptk z testów <jupi> :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa 16 Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 80.51.218.* 05.05.04, 22:19 Uważam, że test ten był nawet prosty. Wyjatkowa łatwo mozna było napisać rozprawkę, ale trochę kłopotów przysporzyły mi pytania zamknięte. Tak ogólnie nie spodziewałam się, że tematem przewodnim będzie moda. Myślałam, że będzie coś o UE, lub o sporcie. Mam nadzieję, że dobrze go napisałam. Pozdrowienia i powodzenia na mat-przy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 05.05.04, 22:20 ...ujowo ... !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 83.168.96.* 05.05.04, 22:20 Na pocztku muslalem ze mam wszystko zle ale teraz widze ze jest oki a ja jestem HAPPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrówa Jak można źle przeczytać temat??? IP: *.lan.net.pl / *.lan.net.pl 05.05.04, 22:21 Spieprzyłam całą rozprawkę!!!źle przeczytałam temat!Jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło!że to musiało być akurat teraz!Jutro musze bardzo dobrze napisać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thoronnil Re: Jak można źle przeczytać temat??? IP: *.d303.pl 05.05.04, 22:30 0 pkt. za rozprawke przyznają, jesli jest ona _kompletnie_ nie na temat. moze jednak jakes tam punkciki zdobedziesz?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.pl / 195.205.11.* 05.05.04, 22:22 moim zdaniem test byl beznadziejny..jak bede miec 35 punktow to bedzie dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:22 było trudo !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.limes.com.pl 05.05.04, 22:22 w ogole.. no coment.. takie glupie bledy?!?! :((( 37 pkt... bede miec.. chyba.. zobaczymy... czy komisji cos nie padnie na glowe.. i nie odejma.. mi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas - Mrągowo Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 80.48.227.* 05.05.04, 22:22 Hmm poszło mi całkiem nieźle - licze na około 0-5 pkt;p a tak seri owszystko było łatwe oprócz tematu rozprawki który według mnie był conajmniej nieciekawy - gdbyby nie rozprawka mysle ze 40-45 a tak ponizej 35 albo w grancach;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona beznadzieja IP: *.limes.com.pl 05.05.04, 22:23 O jejku jak mi zle poszedl ten egzamin juz sie boje czy sie dopstane do szkoly licze chociaz na 25 punktow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropek Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:25 EGZAMIN MI CHUJOWO WYPADŁ <PLACZE> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:26 no coś ok 40 moze bedzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?Lol2? Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:26 Kurwa w huj zjebanie stare kurwy, co za szlora zrobila 3 grupy i taki glupi test, co to ma byc rozprawka ja chcialem list... HUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 05.05.04, 22:26 Też miałem 20/20 z testowych. Z otwartych jeden błąd nieuwzględniając rozprawki. Czyli ze 40 punktów powinienem mieć. I kto mówi, że przykładny narkoman, który leczy się psychiatrycznie nie może nieźle napisać?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 22:27 Powiedzcie mi bo nie wiem jak będzie z tym pytaniem o Unię, bo zgodnie z poleceniem to trzeba podać nazwę procesu... hmn... a ja napisałam że chodzi o przystąpienie Polski do UE, a nie wiem czy to jest proces czy wydarzenie...bo podałam też datę...- 1 maj 2004 i chyba źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lama.net.pl / 195.225.248.* 05.05.04, 22:28 Może być. Jestem tego na 99% pewien. Odpowiedz Link Zgłoś