Gość: ja Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.local2.pl / 80.51.255.* 06.05.04, 16:09 ten test był jakiś zakrecony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imperator Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.necik.pl 06.05.04, 16:16 raczej pas , z 37 punktów będę miał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlucarD Cały ten test humanistyczny byl do kitu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:20 niewiadomo ile bym sie uczyl srodkow stylistycznych , autorow, wierszow niekotrcyh itd to i tak by bylo moze jedno takie pytanie > na tescie humanistycznym zeby przewazala moda lub jakies buty na koturnach nie no dobra moze sie ktos ze mna niezgodzi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gratis Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:25 ogolnie fajnie, ale nie wiem ile sobie liczyc za rozprawke. na probnych policzylam sobie 1-2 punktow mniej, a mialam 5 punktow w plecy, wiec wiem, ze nigdy nic nie wiadomo. z testu mam dwa zle - bo tepa jestem. w otwartych moja odpowiedz wybitnie odbiega od podanej tylko w jednym zadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 217.98.64.* 06.05.04, 16:37 Mi poszlo beznadziejnie beznadziejny temat i wogule beznadziejne polecenia.Co oni mysla ze my to wszechwiedzacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:39 test był spoko i nie był w cale taki trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plasente Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:43 Ludzie jestem genialny..Kolo 30 z polskiego i kolo 15 z matmy...Kto robil te testy byl geniuszem...ale niestety niesoagalnym dla moich mozliwosci...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak :) Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / 80.51.250.* 06.05.04, 16:51 test był raczej łatwy aczkolwiek, nie podobały mi sie zadania które były związane z wierszami moim zdaniem pytania te były permamentnie stworzone tak aby było je perswazyjnie ujmujac trudno rozwiązać!! -->luz@< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:00 Cos kolo 45-47. NIenajgorzej, ale i optymistycznie... czsem jeden glupi przecinek moze zawazyc na punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Proste te testty byly bardzo IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 17:02 Ja to tam ku*** bede mial z 48-50 punkuw. Proste było na maxa. Takiego prostego testu jeszcze hyba nigdy nie pisałem. Pozdro dla ziomów kturzy ze mna pisali ten test Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aiklo Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.05.04, 17:15 minimum 18(na bank 18/29) a max. 39 to zależy od rozprawki i zaproszenia... dupiato.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzona Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.rtk.net.pl 06.05.04, 17:16 ten test to kompletna klapa, totalna beznadzieja, kto wymyslij zeby dac tak porabane teksty w ktorych trzeba bylo sie domyslac o co chodzi i czytac je po 50 razy, do dupy z tym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Gazeto! IP: 80.48.33.* 06.05.04, 17:17 Ja mam bardzo ważne pytanie do redakcji Gazety. Otóż, chodzi o to czy te wzory odpowiedzi na zadania otwarte będą takie same dla wszystkich egzaminatorów czy każdy okręg będzie miał nieco inne. Bo np. w zadaniu o modzie na francuszczyznę, wg. mnie poprawne są odpowiedzi: stroje, religię, prawa, ubiory oraz stroje, religię, obyczaje i ubiory. Te wypowiedzi występowały w tekście Podkomorzego. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARWAN Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:18 MI TEŻ NIE NAJGORZEJ, Z OTWARTYCZ I ZAMKNIĘTYCH BEZ ROZPRAWKI MAM 30 PPKT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaV Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.dolsat.pl / 81.15.194.* 06.05.04, 17:19 takich testów jeszcze nie było. To są najtrudniejsze jakie widziałem i jak tu się teraz dostać do szkoły :(:(:(:(:(:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hellman Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 06.05.04, 17:38 Ja będę miał mniej więcej 42pkt. Nie jest chyba najgorzej ale mogło być lepiej. Co z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :*misia LooZ! Będzie dobrze:* IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 17:57 Z humanistycznego kiepskie były te pytania do tekstu z "Pana Tadeusza"... Ale ogólnie nie było źle, ok 45-48 pkt. A dzisiejsza matma była banalna! Może napisałam na maksa, ale nie chcę zapeszyć;) A jak wam lole poszło? Pozdrowienia dla wszystkich! Peace&love :D :D :D jejeje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja! Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:56 pierdolic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lumedia.pl 06.05.04, 18:22 tekst byl do **** ale moze nie poszlo zle.Trzymam za Was ludzicha ksiuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.icpnet.pl 06.05.04, 18:27 Ten test był porąbany!!!!!!!!!!!!!!!!! Cholera jasna, głupszych testów nie pisałsam!!! Próbne były 100x łatwiejsze!@~%!#&%%*&( Liczyłam na 80 a dostanę max. 60 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 212.106.158.* 06.05.04, 18:32 no jeżeli mam z rozprawki przynajmniej 12 pkt-ów to u mnie też coś koło tego jak u Ciebie chcesz to napisz omówimy oba egzaminy:) mój nr gg: 989756 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.05.04, 18:34 Test humanistyczny był okropny!!!!!!!! Zwłaszcza zadania otwarte!!!!!!!! Po co nam testy. Odpowiedz Link Zgłoś
down16 Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim 06.05.04, 18:47 Uważam że ten test był nawet prosty wystarczylo tylko troche pomyśleć... Tak na marginesie to nikt nas w szkole nie poimformował że są 3 grupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZI Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 18:49 Ja miałem około 38 na 50 pkt. Ale mam nadzieję że pójdę tam gdzie chce isć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek jumnior Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: 62.148.89.* 06.05.04, 18:54 chyba jak se dodasz oba testy i pomnożysz razy dwa i sie umyjesz i zredagujesz swoj beton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Odpowiedzi do części humanistycznej testu gim IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 19:05 No...mi też coś w tym styliu...........jakieś 39-43 pnkt! Gorzej z matmą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś