mazi07 05.06.13, 23:43 Miał ktoś styczność z tymi uczelniami?? Najcenniejsze opinie dla mnie będą od studentów z Opola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetkowa23 Re: Studia na WSB 10.06.13, 12:32 chodzi Ci o wyższą szkołę biznesu NLU? Ona jest w Nowym Sączu przecież Odpowiedz Link Zgłoś
mazi07 Re: Studia na WSB 10.06.13, 21:45 Chodzi o Wyższą Szkołę Bankową która ma kilka oddziałów rozlokowanych w różnych częściach Polski Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: Studia na WSB 06.11.13, 14:24 Ja słyszałam, że na WSB jest całkiem wysoki poziom.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.dnajska Re: Studia na WSB 19.09.13, 15:08 wsb nlu to zdecydowanie dobra uczelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mazi07 Re: Studia na WSB 14.06.13, 21:31 wiadomo kasy nigdy za wiele i jak się da coś zaoszczędzić to git. interesuje mnie czy dużo matematyki jest. resztę jakoś bym ogarną myślę Odpowiedz Link Zgłoś
gazetkowa23 Re: Studia na WSB 05.07.13, 15:24 ciekawa sprawa, że gdzie nie wejdę dowiedzieć się czegoś na temat studiów to widzę te same rozmowy: mazi07 lub mazi88 razem z panem rzecznikiem: mazi zadaje takie same pytania, a pan rzecznik takie same odpowiedzi :D wysililibyście się chociaż i byli bardziej kreatywni, bo jak ktoś chce się dowiedzieć czegoś o studiach to wchodzi na te tematy i widzi te same rozmowy, co wygląda dosyć kiepsko i śmiesznie :D może powinniście zatrudnić lepszych specjalistów od marketingu :D Odpowiedz Link Zgłoś
mazi07 Re: Studia na WSB 05.07.13, 20:07 wchodzę na różne fora aby zaczerpnąć opinię z różnych źródeł. cały internet nie jest skupiony na jednym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_waw3 Re: Studia na WSB 13.09.13, 18:20 pannakamilianna napisał(a): > Ja byłam przez pół roku na WSB w Katowicach i przyznam, że moim zdaniem szału t > o tam nie ma. Zarządzanie sto razy lepiej robić np. w Ziętku w katowicach... Po > prostu kadra jest sensowniejsza i nie czuć takiej masówki :) Nie wiem jak jest w Katowicach, ale ja studiuję ekonomię na WSB w Opolu i jestem bardzo zadowolona. Kadra jest wyspecjalizowana i program dostosowany do potrzeb rynku pracy Odpowiedz Link Zgłoś