Gość: xPatryk Poważny błąd w zadaniu 26 !!! IP: *.tele2.pl 06.05.04, 21:45 Witam w zadaniu 26 jest bardzo poważny błąd ! Otóż kwas węglowy jest kwasem nietrwałym, który rozpada się pod wpływem światła, dlatego należy go zapisywać z klamrą { (do góry nogami patrząc : H2CO3 { H2O + CO2 )... Jest to o tyle istotne, że ten kwas zaraz po powstaniu rozpada się z powrotem na wode i dwutlenek węgla :!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Re: Poważny błąd w zadaniu 26 !!! IP: *.chello.pl 06.05.04, 21:48 XXXPatryk ten poważny błąd sobie wsadz w ^upę. Przy zadaniach z fizyki tez nie bierzemy pod uwagę oporów powietrza i ptzewodnika :P nie musisz sie popisywac kujonku. sam sie ucze b. dobrze ale jest granica kiedy mądry człowiek zaczyna byc frajerem - przekroczyłeś ją!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xPatryk Re[2]: Poważny błąd w zadaniu 26 !!! - szacunku ! IP: *.tele2.pl 06.05.04, 21:52 Nauczyłbyś się szacunku ! To może będziemy wszystkie testy pisać z błędami - np: 2+2*2 = 8 - po co się przejmować kolejnością wykonywania działań ?! Są błędy bardziej i mniej ważne - ten jest bardzo ważny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja ... w dupe!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:52 Ja pierdole dosyć że siedzialem w ostatniej laweczce cieszac sie zyciem ze cos sciagne a tu chuj, jakas gruba berta usiadla obok mnie (pani pilnujaca jakies 150 kg dobrze ze nie kazali nam obliczac jej predkosci na deskorloce) kurwa jebac ta pania!!!!!! (kurwa mac!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poważny błąd w zadaniu 26 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:48 Proponuje włamać sie do sejfów w całej polsce i spalić te zajebane zapyziale wypchane w dupsko testy, a jak nie to skoczyc z mostu (kurwa mac!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Poważny błąd w zadaniu 26 !!! IP: *.zabrze.net.pl 06.05.04, 22:55 Ja niemogę...ludzie bez przesady...no to co że jest chwilowy? Ale jakby nie było jest to reakcja która opisuje otrzymywanie tego kwasu...a to że się rozpada poprzez jakiś czynnik zewnętrzny to juz nie dotyczy treści tego zadania:P Wiec moze kuj mniej a bardziej zacnij rozumiec czego sie uczysz co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinos Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.tarman.pl / 217.117.128.* 06.05.04, 21:45 walniente te testy Odpowiedz Link Zgłoś
amistat Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz 06.05.04, 21:46 zgadzam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodniczej... IP: 80.55.130.* 06.05.04, 21:46 no moglo byc gorzej... szkoda ze popelnilam szczeniacke bledy w obliczeniach ale zdarza sie :| zamiast jakis 45 licze na maximum 40... ech.. takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martusia (Faza) Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 217.153.164.* 06.05.04, 21:46 A bu! Myślę,że część matematyczno-przyrodnicze była łatwiejsza, niż częśc humanistyczna,ale poczekamy na wyniki i wszystko będzie jasne! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan masta Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.NET / *.stella.net.pl 06.05.04, 21:46 banał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:47 Haha, super. Bede mial 49/50. Rzadze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekk Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 217.98.56.* 06.05.04, 21:56 "Żądzę" pisze sie przez Ż, władco ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spine Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:48 Na pewno lepiej mi poszedł niż humanistyczny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendi Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.05.04, 21:48 Bez komentarza...rąbnąłem sie na takich prostych zadaniach...na poczatku bylem załamany...poźniej bylo juz tylko lepiej :D, zobacze wyniki znowu bede załamany :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.welnowiec.net 06.05.04, 21:48 jedna wielka awariaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasny Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 06.05.04, 21:50 Do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 06.05.04, 21:51 nom...fajnie z 25 może będę miała :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virusxp Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:53 moim zdaniem egzamin byl bardzo latwy napisaBem go szybko bez wikszych problemów zrobilem kilka glupich bledow ale mysle ze bede mial okolo 45 pkt. p.s. w odpowiedziach zrobiliscie maly blad w zad 28 jest 72 stopnie a nie 720 jak podaliscie :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrafka odpowiedzi IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 06.05.04, 21:53 jak dla mnie matma była łatwiejsza- nie sprawiła mi problemu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moonkey Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 06.05.04, 21:56 jest jeszcze jeden blad. w 29 nie wolno zaokraglac wyniku (wkoncu w poleceniu tego nie bylo). nauczycielka dzien w dzien od roku mi o tym pieprzy, a wy dalej sie nie nauczyliscie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.interdata.net.pl / *.interdata.net.pl 06.05.04, 21:58 egzamin poszedl mi strasznie.byl tak trudny ze nie spodziewalam sie ze az tak trudny bedzie.czesc humanistyczna byla latwiejsza.ale rozprawka nie powinna miec az tak dokladnego polecenia.wystarczylby temat a nie ze trzeba pisal na podstawie postaci np.historycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mery jak mozna było tak zawalić!!!!!????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 21:58 z zamknietych mam 16 a z otwartych chyba nic!!!! ja niemoge jak tak mozna bylo zawalic!!!!?????niewecie czy z tych zamknietych cos dawali za jakies tam choc malutkie dobr obliczenia???jak tak to moze mam 20!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esiek® Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.alfa / 195.116.35.* 06.05.04, 21:59 EJ no ludziska nie jest żle ale moglo być lepiej :D Jakoś to będzie a ja mam ze 40 ptk ;p i jest cOOl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jackidi Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:00 No testy były spoko tylko sporo jak zwykle nerwów nas kosztowały :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OPZ he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:00 wescie z tymi testami dajcie se spokoj bo to stresu czlowiek sie nabawil przez to pranie mozgu jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila kg Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:01 powiem szczeze ze niewiem jak mi poszło ,ale mysle ze gozej niz egzamin probny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia mam depresje w takim razie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 22:04 swietnie poprostu swietnie bede miec okolo 30 pkt... porobiłam głupie błędy ze stresu jestem na siebie cholernie zła a w ostatnim zamisat obliczyc w stozku h poprostu wpisałam tworzaca ..sama nie wiem czemu i tak w kółko... teraz to lacznie bede miec max 70 i siie nigdize nie dostane a napewno nie tak jak chcialam do lelewela.. stracilam juz na wszystko ochote..zalamalam sie i tyle mi po tyh testach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECHISTA GADANIE... IP: *.sieci.netglob.com.pl 06.05.04, 22:01 proste, wszyscy co mieli powyzej 30pkt-ow uczyli sie cos w tym roku... i nikt mi niepowie ze nie, bo napewno choc na 1-2 spr sie uczyli! ja sie przyznam ze olalem ten rok i mam 25pkt-ow, z probnego 24 choc byl trudniejszy... ale lezalem na wszystkim z chemii, tam gdzie wzory itp. Wystarczylo brac wszystko na chlopski rozum i uwazac na lekcjach.. ja niestety nie uwazalem :D no ale z 50pktami za testy i 40 za oceny moze mnie gdzies przyjma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LimOnKa noooo na baaaaaaank!!! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:01 w ogole to niektore z tych pytan to byly latwiutkie ale zdarzaly sie takie ze nie wiadomo bylo do konca o co im chodzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atoboldon Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 80.51.240.* 06.05.04, 22:04 ,oim zdaniem polak byl troche trudny ale matma nawet ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nestor Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: 80.51.75.* 06.05.04, 22:05 jest sóper elegancja francja. test pościutki. pozdro i WIELKE PEACE dla autorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Odpowiedzi do części matematyczno-przyrodnicz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś