Dodaj do ulubionych

ap edukacja

12.10.11, 22:53
witam chciałam sie dowiedziec czy w tej szkole jest sprawdzana obecnosc na wszystkich zajeciach?
Obserwuj wątek
    • tessora Re: ap edukacja 23.10.11, 08:50
      Jestem nauczycielem w AP Edukacja. Wszyscy nauczyciele mają obowiązek sprawdzać obecność i nie dopuszczać do egzaminu osoby, która ma więcej niż 50% nieobecności na przedmiocie, nawet usprawiedliwionych. Ja sprawdzam.
    • filomena65 Re: ap edukacja 18.11.11, 20:24
      A po co chcesz chodzić do szkoły skoro się nie masz zamiaru pojawiać? AP Edukacja to bardzo dobra szkoła :)
      • zaba2501 Re: ap edukacja 20.11.11, 11:47
        juz chodziłam do tej szkoły trzy lata temu na turystyke i nie sprawdzali obecnosci i chciałam wiedziec jak jest teraz
        • jan_kwiatowski Re: ap edukacja 14.02.12, 16:24
          Sprawdzają na zajęciach obecność pozatym zgadzam się z przedmówczynią poco wybierasz szkołę do której nie masz zamiatu chodzić.
          • der-chef Re: ap edukacja 14.02.12, 16:44
            jan_kwiatowski napisał:

> Sprawdzają na zajęciach obecność pozatym zgadzam się z przedmówczynią poco wybi
            > erasz szkołę do której nie masz zamiatu chodzić.

Chce po prostu kupić papier. To normalka w prywatnych szkołach.
            • jan_kwiatowski Re: ap edukacja 14.02.12, 16:53
              Papier drogi der-chef możesz sobie "kupić" w każdym sklepie jak go użyjesz to już twoja sprawa.

Natomiast wiedzę trzeba zdobywać i żaden świstek nie zastąpi ci jej.
          • marsi.red Re: ap edukacja 01.06.13, 13:46
            Wszędzie trzeba wypracować min. 50% w każdej trzeba chodzić, jeśli nie zamierzasz chodzić to daj sobie spokój.
      • applejacob Re: ap edukacja 30.10.12, 13:55
        jest dużo skrajnie różnych opinii na temat AP. Osobiście mogę napisać tylko tyle, że wg. mnie to dobra placówka. Mówię przynajmniej o Łodzi. Nie wiem jak w innych oddziałach.
    • janek.bedzin Re: ap edukacja 13.02.13, 14:31
      nie wiem na ile to prawda ale słyszałem że apedukacja z Dąbrowy całkiem się wynosi. Ja tam uczyłem sie jeden semestr przeszedłem do Żaka w Będzinie i wcale nie żałuję !
      Teraz szukałbym szkoły jak moja koleżanka albo musiałbym jeździć do Katowic !
      Porażka jakaś.
    • milikijka Re: ap edukacja 10.05.13, 11:40
      Idź do Omega Edukacja
    • worldfreestore Re: ap edukacja 14.04.16, 14:35
      Zostałem oszukany i potraktowany przez AP Edukacja jak śmieć, a na początku myślałem że Technik Logistyki za 2200zł za rok jest bardzo ciekawą nauką. Zapisałem się na Logistykę i powiedzieli że kierunek rusza. Po 6 mieś nauki dostałem telefon, że kierunek nie uruchomi się. Ja wkurzony myślę co robić. AP Edukacja nie zaproponowała żadnej pomocy, tylko radzili by ja nie zapomniał dokumentów swoich. Pieniądze wpłacone miały już zostać u nich, ale się szybko obudziłem i znalazłem w necie prawo i rady ludzi.

AP Eduakcja jest bardzo nie stabilna, bo plan zajęć jest różny, brak informacji o zajęciach, nauczyciele opowiadają o swoich zasługach i dzieciach. Brak informacji o zmianach w planie nauki, czujesz się u nich jak śmiecie, tylko my jeszcze musimy im płacić pieniądze za ten śmietnik.

Rozwiązaniem jest -
      Złożenie prośby w pisemnej formie z potwierdzeniem przyjęcia, o zwrot czesnego. Czekacie do miesiąca, ale nie wypłacić nie mogą bo w prawie piszę coś o tym. Będą cały czas robić was w konia, ale staraj cie się podchodzić rozważnie do problemu.

Będą wam mówić kłamstwa w AP Edukacji, ale nie ufajcie.
      Szkoda, że Polskie służby, nadal nie mogą sprawdzić AP Edukacji pod wszystkimi względami. Nauki w AP Edukacji nie ma, a teraz i kartkę wydrukować nie są wstanie, a za rok chcą 2000zł !!!

Ja, jako klient który zapłacił za usługę AP Edukacji nie jestem zadowolony, a wręcz wkurzony, bo obiecują naukę i później wyrzucają na ulicę studentów w środku roku szkolnego. To jest absurdalne w środku roku zostawiać bez nauki!!! SUPER negatyw dla AP Edukacja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka