Gość: nana IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 06.06.04, 21:30 własnie tego szukałam .. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Biologia - ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 16:18 naiema przystosowania ptaków do lotu to znaczy że niema np opływowy krztałt ciała no to co to jest za strona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xmina Re: Biologia - ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:17 Jeśli ktoś pisze o "krztałcie" to może nawet nie zdaje sobie sprawy co czyta, a stronka jest b. fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeanss Re: Biologia - ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:47 wy głupki co to za strona tu nic niema a ta ninia to jest jakaś szalona a ta Kasia moz e ma troche racji tu nic niem ale wy łomy jesteście ahahahaha dawajcie cos do nauki co nara.............. Odpowiedz Link Zgłoś
mbury1992 Re: Biologia - ptaki 12.05.05, 14:42 hej ja jestem w 6 klasie podst. a to ma być na maturze??ja to mam teraz... aż się zdziwiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Biologia - ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:00 ZNALAZŁEM WREŚCIE OPIS WSZĘDZIE CHCA SPRZEDAC ATLASY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBERT Re: Biologia - ptaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:04 kasia o oplywowych kształtach znajdzie wszędzie a opis dokladny o krwio obiegu i ddychaniu dopiero wiecej znalazłem tu Odpowiedz Link Zgłoś