Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM TESTY NA UNIWERSYTET WARSZAWSKI

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.04, 12:28
Sprzedam stare testy na wydział prawa i administracji - od 1995 roku do 2003
roku. Mnóstwo wariantów - w sumie kompletnych testów jest około 20.
20 * 120 = 2400 pytań, które pomogą utrwalić Twoją wiedzę i zasygnalizować,
które historyczne etapy musisz jeszcze dokładniej powtórzyć.
Testy są zgrane na płytę kompaktową. Został dodany program graficzny
potrzebny do odtworzenia testów.

To jest oferta jedyna w swoim rodzaju.
Cena: 20 złotych
e-mail: pamparampa@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ! OFERTA AKTUALNA ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.06.04, 21:42
      !
      • verdana Re: OFERTA AKTUALNA ! 11.06.04, 22:44
        Nie dajcie się nabrać! Oferta jest aktualna, ale testy nie. Od dwóch-trzech lat
        testy są nieco inne, dołączono logikę, mapki, cytaty. Facet chce wam sprzedać
        badziewie!
        • verdana Re: OFERTA AKTUALNA ! 11.06.04, 22:46
          A aktualne testy - te z ostatnich dwóch lat sprzedaje wydział prawa UW. Z lat
          poprzednich to strata pieniedzy!
          • Gość: ofertaAKTUALNA Re: OFERTA AKTUALNA ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 14:48
            Chyba żartujesz...
            Jakie badziewie ? Chcesz próbki ?
            Zamieszczone zostały także testy z ostatnich 2 lat.
            Na płycie jest ponad dwadzieścia zestawów.

Zawsze warto powtórzyć i sprawdzić swoją wiedzę i do tego te testy służą.
            W każdym zestawie jest około 120 pytań... Znajdziecie tutaj także zdjęcia i
            rysunki - czyli wszelkie nowości z ostatnich lat.
            Czego się spodziewasz po starych testach ?!

One są jedynie materiałem do powtórzeń !!!

I bądź trochę bardziej kulturalną osobą...
            To chyba taka ludzka przypadłość - siać nienawiść i odstraszać potencjalnych
            klientów. Jesteś z konkurencji ?

Pozdrawiam

PRZEŚLĘ PRÓBKI ZAINTERESOWANYM !
          • Gość: . CZYTAJ DOKŁADNIEJ !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.04, 14:50
            W sekretariacie jeden zestaw kosztuje 5 złotych !
            A za 20 złotych może otrzymać około 20 zestawów !

TO -ZESKANOWANE- TESTY od 1995 do 2003 roku !!!
          • pamparampa VERDANA - SPRAWDŹ SWOJĄ SKRZYNKĘ 12.06.04, 15:02
            Wysłałem test. Oceń i jeszcze raz podziel się swoimi wrażeniami.
            Mam nadzieję, że cofniesz swoje słowa pełne jadu.

Pozdrawiam
            • Gość: prawnik Re: VERDANA - SPRAWDŹ SWOJĄ SKRZYNKĘ IP: *.chello.pl 12.06.04, 15:07
              Oczywiście, ze verdana pisze prawdę. Testy z ostatnich dwóch lat są OK, ale z
              poprzednich są zupełnie inne niż obecnie. Jak się o tym nie uprzedza, to raczej
              dziwne - tym bardziej, ze w tym roku ma być więcej logiki. Chodzę na kursy, tam
              dają testy - za darmo!
              • Gość: ... Cieszę się, że się trochę lepiej zrozumieliśmy... IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.06.04, 15:55
                Dlaczego taką wielką wagę przywiązujecie do FORMY ?
                Każdy test jest dobry ! Każde pytanie dotyczące wymaganego materiału sprawdza
                Waszą wiedzę !

Cieszę się, że chodzisz na kursy i życzę powodzenia na egzaminach.
                Są jednak osoby, których nie stać na kursy, ale chciałyby sprawdzić swoją
                wiedzę.

TE TESTY NICZEGO NIE GWARANTUJĄ ! One są jedynie sprawdzianem posiadanych przez
                Ciebie informacji.
                Na egzaminie liczą się przede wszystkim chęci, motywacja, pracowitość,
                inteligencja, zdolność kojarzenia faktów, zdolność logicznego myślenia i
                mnóstwo szczęścia.

DLACZEGO WAM TAK BARDZO NIE PODOBA SIĘ MOJA PROPOZYCJA ?

Nie jesteś zainteresowany, to nie kupuj.
                Jesteś zainteresowany, to wyślij do mnie e-mail'a i zadaj mi jeszcze kilka
                pytań, jeśli chcesz to wyślę Ci próbny test i jak będziesz chciał to możemy
                sfinalizować transakcję.

• Gość: . Re: Cieszę się, że się trochę lepiej zrozumieliśm IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.06.04, 15:58
                  Przepraszam, zagolopowałem się w pisaninie i muszę wprowadzić kilka poprawek.

> Na egzaminie liczą się przede wszystkim chęci, motywacja, pracowitość,
                  > inteligencja, zdolność kojarzenia faktów, zdolność logicznego myślenia i
                  > mnóstwo szczęścia.

W czasie przygotowań przed egzaminem liczą się przede wszystkim chęci,
                  motywacja i pracowitość. Na samym egzaminie przyda się zdolność kojarzenia
                  faktów, zdolność logicznego myślenia i mnóstwo szczęścia.
    • Gość: maturzysta Re: SPRZEDAM TESTY NA UNIWERSYTET WARSZAWSKI IP: *.amwaw.edu.pl 12.06.04, 15:54
      Chętnie kupię testy na 2004
      • Gość: ! Bądź uczciwym prawnikiem ! :) IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 12.06.04, 15:56
        !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka