Gość: wojtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 01:08 Fajny jest ten tekst. Ja też zamierzam z dziewczyną przeżyć ten pierwszy raz. Bardzo sie kocham. Ja mam 16 lat a ona 15. Poradzcie mi coś. Będę odwiedzał waszą stronkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alek_s Re: Ich pierwszy raz 09.01.05, 11:43 Jeśli się kochasz, to może użyj ręki zamiast deprawować dziewczynę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łee Re: Ich pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:30 ej daj spokój stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa [...] IP: *.chello.pl 15.02.05, 16:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sade22 Re: Ich pierwszy raz IP: 80.240.162.* 14.01.05, 00:42 Swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 15 lat po dziesięciu miesiącach ,,chodzenia". To była szczenięca miłość, chociaż wtedy wydawało mi się inaczej. Mimo, że byliśmy ze sobą prawie siedem lat, nie wyszło nam i rozstaliśmy się z wielkim hukiem. Z mojej strony nie było żadnych emocji bo głównie on przyczynił się do zabicia tego związku. Był zadumanym filozofem a ja roześmianą i żywiołową dziewczyną. Sex mógł dla niego nie istnieć. Dla mnie wręcz przeciwnie. Lubiłam się kochać i czerpać z tego przyjemność. Dosyć dziwne były te relacje. Ale wszystko się zmieniło. Poznałam fantastycznego faceta. Po czterech miesiącach spotykania się zamieszkaliśmy ze sobą. Za miesiąc minie rok jak się znamy a latem tego roku bierzemy ślub. Nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak jestem teraz. Nigdy nie byłam typem dziewczyny rozrywkowej, miałam zawsze wielki dystans do mężczyzn i prawie nigdy nie traktowałam ich poważnie. Dzięki temu uniknęłam złej opinii. Nie mam żadnego morału. No może jeden dla młodych chłopców : chłopcy! Nie zaliczajcie bezmyślnie dziesiątek dziewczyn, żeby sobie coś udowodnić. Krzywdzicie je i siebie, bo tracicie wtedy coś ważnego - człowieczeństwo. Skacząc na prawo i lewo stajecie się zwykłymi zwierzakami i tak postrzegają was kobiety. A dla dziewczyn: dziewczyny! Nie myślcie, że chłopcy w drogich samochodach patrzący na wasze obnażone młodziutkie uda i dekoldy będąc z wami przestaną patrzeć na inne. Dbajcie o swój wizerunek. Czasem warto nie pójść na imprezę i częściej zacząć mówić nie. Bo pamiętajcie, jeśli nie będziecie szanować same siebie to nikt nie będzie szanował was. W dzisiejszych czasach dla kobiety najważniejszy jest szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPajnek Re: Ich pierwszy raz IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 11:39 Nie wiem czemu, ale popieram .,.... jestem za . Ale ludzie na to nie patrzą. Nie umieją kochać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conservative Re: Ich pierwszy raz IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 18:17 Dawniej, kiedy jeszcze istniały jakieś wartości, młodzi ludzie siedzieli z nosem w książkach, a nie zajmowali się głupotami. Wtedy też nie myślało się ciągle o kasie. Cóż, czasy się zmieniły. Drogie dzieci, pamiętajcie, że zawsze jest coś za coś, że będziecie musieli pójść do pracy dużo, dużo wcześniej niż moje pokolenie. Im młodość intensywniejsza, tym krótsza. Tak więc, moi kochani, bawcie się dobrze. Tylko nie miejcie potem pretensji do całego świata, że nie dostaliście się do dobrej szkoły, na studia i że nie możecie dostać dobrej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczek Re: Ich pierwszy raz IP: *.udn.pl 19.01.05, 18:50 Wiesz Wojtek, jestem od Ciebie tylko o 2 lata starsza i byłam kiedyś w podobnej sytuacji jak Ty. Miałam chłopaka, który miał 16 lat, a ja byłam 15letnia. Byliśmy ze sobą ponad 20 miesięcy... ale teraz gdy to przeczytałam Twojego posta po prostu zachciało mi się śmiać. "Bardzo się kochamy"... Kurczę, byłam taka sama... ale na szczęscie oboje byliśmy mądrymi dzieciakami i nie odważyliśmy się na seks... wiem, że teraz bym tego żałowała. Dlatego spokojnie, poczekaj... nie ma co się śpieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoK :D Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:28 Mam wielka prośbę chodzę z dziewczyna ponad 3 miesiące i bardzo ja Kocham. Rozmawialiśmy jusz o sexsie ale ona powiedziała że nie jest jeszcze gotowa a ja odparłem że nie musimy się spieszyć no bo co miałem powiedzieć. I tu tkwi mój problem że chciałbym ja nakłonic do sexu ale jakoś delikatnie żeby jej nie urazić. Niby pieścimy się całujemy ale chciałbym przezyć z nia coś więcej. Pomóżcie albo chociarz doradźcie. Z góry dziękuje POZDRO for all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Ich pierwszy raz IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 15.02.05, 19:46 najpierw naucz się pisać ;) a co nakłaniania... to nie jest dobry pomysł... samo przyjdzie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniulka Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:14 Należe jeszcze do cnotek, szukam miłości prawdziwej uwazam ze zbyt szybkie rozpoczecie współżycia może wpłynać na moje dorosłe życie.W moim otoczeniu jest duzo nastolatków które juz to zrobiły.Ja jestem przekonania dorosłych ze jeszcze na to zawcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowiek Re: Ich pierwszy raz IP: *.tvgawex.pl 31.01.05, 11:36 człowieku, powaliło Cię ? 16 lat ?ONa 15? To zagraża jej zdrowiu. Biologia sie kłania. Po za tym jak sie rozstaniecie ( czego wam nie zyczę ) pozostaje uraz świadomości tego co było między wami ... Jej polecam jeszcze zaczekać przynajmniej dwa lata. Po za tym co zrobisz, jak ona Ci miesiąc później poinformuje że będziesz tatusiem ? NIE MA 100 % metod zab. ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata16 Re: Ich pierwszy raz IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 06.02.05, 22:46 Ja jestem z moim chłopakiem od 3 lat. Mineły 3 lata 15 września i nadal ze sobą jesteśmy ale na seks zedcydowaliśmy się po prawie tych trzech latach. Teraz tez mi się wydaje żę to było zbyt pochopne bo chodziliśmy ze sobą jak jeszcze byłam dzieciakiem chociaż nie mówię że nadal nim nie jestem. Mój chłopka jest ode mnie o 2 lata starszy. Wcześniej też mi się wydawało że się bardzo kochaliśmy ale do końca nie jestem pewna czy tak na pewno było. Ale teraz już mogę przyznać żę się kochamy. Seks uprawiamy od niedawna chociaż przestaliśmy ostatnio bo stwierdziliśmy żę nie jesteśmy ze sobą tylko dlatego żeby nam było dobrze podczas seksu tylko ogólnie w życiu. Rzadko się kochaliśmy ale teraz mi się wydaje że to było za często bo zawsze można było wile rzeczy uniknąć. Ludzie się zmianiają po pewnym czasie znajomości a ja to zauważyłam dzisiaj. Coraz trudniej się dogadujemy. JA się obawiam czy czasem nie jestem w ciąży ale jeszcze nie odważe się kupić testu. DAm Ci dobrą radę. Nie spiesz się jeśli to nie jest konieczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magducha Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 10:08 Może wydam sie wam już stara dupą, ale mam 18 lat prawie 19 i jeszcze nie przeżyłam swojego pierwszego razu. Nie jestem brzydka ani zacofana ,mam chłopaka którego kocham ,ale jestem rozsadna on mnie rozumie zreszta sam tez tak uważa nie chcemy jeszcze uprawiać sexu bo nie jesteśmy na to gotowi wolimy poczekać to wazna decyzja nie chcemy zrobic tego pochopnie i potem zalowac zrobic to tak z ciekawosc my chcemy by to bylo dopelnieniem naszego zwiazku czyms pieknym i niespieszy sie nam powoli dojrzewamy do tej decyzji jestesmy ze soba 2 prawie 3 lata i pewnie myslicie ze skoro jestemy tak dlugo i nic to jestesmy glupi a uwazajcie co chcecie ja nie mam nic sobie do zarzucenia i uwazam ze dobrze postepujemy jak nie chcesz to nie czekaj ale ja bym sie radzila zastanowic czy jestescie gotowi odradzam ale to moja sugestia zrobisz jak zechcesz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gucio712 Re: Ich pierwszy raz 07.02.05, 15:41 ja to powiem tak, należę do ludzi którzy bardzo wcześnie rozpoczeli życie seksualne i to zwielkim hukiem, i niby wszystko jest ok, mimo że zostałem bardzo wcześnie ojcem, poradziłem sobie bez niczyjej pomocy, generalnie mam pukładane życie i nie mam czego żałować to sobie myślę że gdybym mógł cofnąć czas to absolutnie i zdecydowanie odłożyłbym tą decyzję o ładnych parę lat. Zdaje sobie sprawę że trudno wytłumaczyc nastolatkowi że seks chociaż przyjemne to cholernie niebezpieczne zajęcie (mój syn ma dziś 17 lat)i straszenie nic tu nie da, nie mniej zanim przekroczysz pewien próg i masz taką możliwość wykorzystaj mózg i pomyśl co by bylo, gdyby....? Posłuchaj faceta który kiedyś zamiast mózgu używał innej części ciała. Mimo że nie uważam żeby moje życie było złe nie mniej ja ciągle zadaje sobie te pytanie " co by było gdybym odłożyłbym tą decyzję o parę ładnych lat? " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:41 JA MAM 18LAT I SWOJ PIERWSZY RAZ PRZEZYLAM W SYLWESTRA Z MOIM CHLOPAKIEM. CHODZILISMY WTEDY 2,5MIESIACA I WCALE NIE ZALUJE TEGO CO ZROBILAM. WCZESNIEJ CHODZILAM Z CHLOPAKIEM PRZEZ 1,5ROKU I NIC MIEDZY NAMI NIE ZAISTNIALO. A Z MOIM OBECNYM HMMM...... POWIEM KROTKO BYLO I JEST ZAJE... JESTESMY Z SOBA DALEJ. UKLADA NAM SIE WSPANIALE I OBY TAK DALEJ. POPROSTU TO JEST MILOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzycielka Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:07 myśle że sypianie z kimś w wieku 14 to troche przegięcie. Sama mam 18 lat i coraz częściej rozmawiam o tym z moim chłopakiem.Oboje uwązamy to za wyraz miłoci a nie samo spełnienie i czekamy na to zjednoczenie z niecierpliwością. Myślę że gdy dwoje udzi sie kocha i planuje już zawsze być razem to kochając się ze sobą zbliżają się jeszce bardziej. Ale sex tylko dla zabawy z kims kogo nie znam to nie jest wedłóg mnie to po co mamy możliwość tak pięknego połączenia..ja chcę ja dobrze wykorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Ich pierwszy raz IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 24.02.05, 07:28 W kazdym razie warto wiedziec, zeby nie zaczynac z dziewczyna ponizej 15 lat, bo to jest traktowane jako molestowanie nieletniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: Ich pierwszy raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 22:11 a ja wlasnie ostatnio coraz bardziej czuje ze to odpowiedni moment :P mam prawie 19 lat i chociaz bylam wczesniej z chlopakiem ponad 2 lata nie chcialam sie z nim kochac, nie czulam tego, teraz jestem z chlopakiem 3 miesiace (dla mnie to TYLKO trzy miesiace) a mimo to jestem go pewna (moze to tylko jakas chemia i jeszcze poczatkowe zauroczenie??:P) on juz (niestety??) ma pierwszy raz za soba a ja nie zaluje ze jeszcze jestem przed :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ich pierwszy raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:16 lepiej poczekać na tego jedynego,nawet jesli go kochasz..poczekaj.Bo może On tylko czeka na to,żeby zrobić swoje i szuakć dalej napalonej. MAm 19lat jestem ladna zgrabna ,ale czekam bo warto. Po co ma mnie nazyczony nazwać dziwką?? Lepiej być piękną na wierzchu i w środku.To jest wartościowe.Trudno uwierzyć ale tak jest! chociaż miałam dużo super facetów co proponowali sex,Jestem twarda! fajnie sie pocałować,iść na spacer....i pieścić.Ale coś wiecej tylko dla Kochanego JEDYNEGO!co uszanuje.... Odpowiedz Link Zgłoś