Dodaj do ulubionych

PARODIA NIE MATURA!!!

IP: 195.205.241.* 15.05.02, 11:48
Ściągi na maturze latały wszędize, nawet nauczyciele robili zadania, a gdzie?
NIeważne, nie chcę ośmieszyć nauczycieli, powiem tylko, że w śląskim
Obserwuj wątek
    • Gość: deINO Re: PARODIA NIE MATURA!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.02, 12:44
      tychcesz sie pochwalic, czy blazna z siebie zrobic???
      • Gość: urbi Re: PARODIA NIE MATURA!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 00:32
        w moim miescie kolo wywalil test na pole przez okno i otrzymal wypelniony i co
        to ma ******* byc matura czy robienie sie w bambuko
        (jjesli mas testy gimnazjalne na kompi to wyslij mi je kyfu@poczta.onet.pl)
    • Gość: piotrosz Re: PARODIA NIE MATURA!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.214.* 16.05.02, 18:48
      Sam wiem od uczniow, tegorocznych maturzystow, ze w jednej ze szkol
      wieczorowych w czasie trwania matury z matematyki nauczycielka roznosila
      zadania gotowe, rozwiazane. Mowila przy tym, zeby juz nic nie kombinowac tylko
      to przepisac... I szlag mnie trafia jak to slysze, poniewaz z jaka wiedza
      wychodza stamtad ci ludzie...? A co prezentuje ta nauczycielka...? Nic, zero
      pedagogiczne. Na pewno nic nie robila w czasie trwania nauki a teraz zeby
      podniesc poziom i wypasc statystycznie w miare dobrze rozdaje zadania... bo jak
      beda same jedynki to co? na kogo bedzie?? A tak wszyscy sa zadowoleni i kolo
      sie zamyka. A przeciez jej zadaniem jest uswiadomic tym ludziom, ze warto sie
      uczyc i z taka swiadomoscia idac od poczatku na pewno na egzaminie nie bedzie
      problemow... czy to maturalnym czy gimnazjalnym czy jakimkolwiek innym. A potem
      przychodza do mnie studenci pierwszych lat studiow pouczyc sie matematyki i...
      zaczynamy od dodawania ulamkow...
      • Gość: matura Re: PARODIA NIE MATURA!!! IP: *.edu.pl / 10.5.254.* 16.05.02, 19:38
        Gość portalu: piotrosz napisał(a):

> przychodza do mnie studenci pierwszych lat studiow
        pouczyc sie matematyki i...
        > zaczynamy od dodawania ulamkow...

Trzeba było bardziej protestować przeciwko nowej
        maturze, uczelnie do jej upadku wydajnie się
        przyczyniły. Tylko w Małopolsce poparły zdecydowanie, w
        innych województwach się wycofały.
        • Gość: piotrosz Re: PARODIA NIE MATURA!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.214.* 16.05.02, 23:25
          wlasnie bylem za nowa matura i jestem caly czas... nie oceniaj wszystkich swoja
          jedna miara... A jezeli student nie umie dodawac ulamkow... Trzeba by zmienic
          mentalnosc wielu nauczycieli i pedagogow, wtedy bedzie widoczna poprawa poziomu
          naszej edukacji... bo jezeli maturzysta (z reszta kazdy uczen) wie, ze
          nauczycielka wiele odpuszcza, za malo wymaga, nie jest autorytetem... to nie
          bedzie sie uczyl bo po co... tak mu sie to wpaja, taki ma przyklad... sciagnie
          a papiery i tak ma... tylko ze to wyjdzie na wierzch wczesniej czy pozniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka