Dodaj do ulubionych

Informatyka w WSHE-czy warto?

IP: *.toya.net.pl 16.06.02, 10:55
Witam,
chciałbym się dowiedzieć jak sie studiuje (warunki studiowania,poziom nauczania
itp.) informatyke w WSHE w Łodzi.Będę wdzięczny za wszelkie informacje.W razie
czego podaję jeszcze e-mail: borixon@hoga.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: rt Re: Informatyka w WSHE-czy warto? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 09:22
      Jesli chcesz papierek to tak. Jesli chcesz cos umiec, to i tak musisz siedziec
      sam w domu z podręcznikami, bo w WSHE egzaminy przejdzie każdy (czasami smiesznie
      się robi, jak kolesie nie mający pojecia o niczym zaliczaja wszystko jak burza)
      A wada jesttez to ze wykłady ograniczają sie do wyswietlnia slajdów... Ogólnie
      moja ocena 3
      • Gość: mario Re: Informatyka w WSHE-czy warto? IP: *.lodz.mpsz.pl 24.07.02, 15:03
        Czesc,dobrze ze taki stary wątek znalazłem bo tez tam chce studiować informę.To
        chyba prawda co mówisz , rt,jeśli bedziesz to jeszcze czytał to moze powiesz mi
        czy jest duża różnica w poziomie nauczania na studiach dziennych i wieczorowych
        na tej uczelni, czy też jest to bez znaczenia i różnica jest tylko w wysokości
        czesnego?

Pozdrawiam
        • Gość: rt Re: Informatyka w WSHE-czy warto? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 12:41
          Nie mam pojęcia jaka jest różnica miedzystudiami dziennymi a wieczorowymi, ale
          raczej nastawiaj się na samodzielna robotę, i pamietaj, że opinia o szkole jest
          niższa niz o Polibudze itp. Słowem chcesz coś zdziałac kuj w domu, zajęcia
          traktuj jako pokazanie tylko jakiegos trendy, kierunku, a zaliczaj dla
          papierka...
          • Gość: mario Re: Informatyka w WSHE-czy warto? IP: *.lodz.mpsz.pl 10.09.02, 01:27
            Cześć jeszcze raz, mam jeszcze jedno pytanie-czy większa ilość ćwiczeń i
            wykładów w ciągu semestru ma przełożenie później na pozytywny wynik examinu
            czy też jest tak w tej szkole, że i tak uczysz się do examów w domu, zakuwając
            z ksiązek i pracując na kompie??Bo jeśli to drugie-to chyba bardziej opłaca
            się wybrać studia wieczorowe.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka