Gość: berus IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 18:31 Czy ktoś może potwierdzić wyniki zadań? 1. me(-oo,-4)u(4,oo)/5;8,5 2. 3-złote, 14-srebrnych,15-brązowych 3. B(-0,4;2,8) P=18j^2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linka Re: matma wielkopolska IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.01, 18:50 Drugie i trzecie masz na pewno dobrze! Mi też tak wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: matma wielkopolska IP: 62.21.17.* 10.05.01, 11:52 Gość portalu: Linka napisał(a): > Drugie i trzecie masz na pewno dobrze! Mi też tak wyszło! wszystko masz dobrze !!! Tak jak i ja a nawet taka gazeta wyborcza potrafi sobie okropnie utrudnic zadanie!!! Po cholere oni liczyli dlugosci |SS'| i |AB| od razu na pierwszy rzut oka widac ze ten deltoid jest niczym innym jak dwoma identycznymi trojkatami prostokatnymi!! Gdzie wysokosc ich jest rowna promieniowi kola k a podstawa promieniowi k'. Nie wiem dlaczego taki maly wynik im wyszedl ale ja wiem ze 18 jest prawidlowa odpowiedzia!! :) Odpowiedz Link Zgłoś