Dodaj do ulubionych

TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!?

• Gość: ..::SzŁoDzIUTKa::. Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:47
      Myślę,że nie było tak źle ale czekam na wyniki..a wiecie może kiedy one mają
      być??Nie łamać się...[jutro może być gorzej=|..]Buzialki
    • Gość: zoha Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 17:48
      Cudownie prosty i nawet całkiem sympatyczny. Poszło dobrze. Cieszę się, że nie
      było rozprawki. Pozdrawiam i powodzenia jutro!
      • Gość: ajsz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:55
        co miało być zawarte w planie wycieczki? data, godzina i takie tam też...? aj,
        chyba sobie zawaliłam :]
        zamknięte banał, ale otwarte :/...
      • Gość: Maks Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 17:59
        Mam jedynie jeden błąd w zamkniętych (według mnie napoleon wygrał bitwe pod waterlo :D ) A reszta spoko..... Jutro dzień sądu !!!!
    • Gość: kamilek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:01
      NIe no super 100% z zamknietych trochę gorzej z otwartych ale jest
      super!!!!!!!!!!!!!1
    • fishboss Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 18:06
      Łatwe było.
      Wyszedłem po 64 minutach.
      Dla mnie pestka (co najmniej 40 pkt.), mam nadzieję, że i wam tak poszło.
      Fishboss
    • Gość: Kaśieńka Było strasznie !!!! IP: 213.25.103.* 26.04.05, 18:07
      Nie wiedziałam ,że w stresie z kogoś kto jest dobry z ortografi może zrobić się
      dyslektyk! Zamiast "rozmawiają" napisałam "rozmawiajom" musiałam wiele rzeczy
      pozkreślać a poza tym przedostatnie zadanie było źle umieszczone graficznie !
      Ktoś kto nie zajrzał na następną stronę (ja) myślał ,że ma zapisać kilka
      linijek ,a tu po zakończeniu planu wycieczki przekręcam kartkę
      i ... "niespodzianka" ! Zupełnie mnie to zbiło z tropu . Zaczęłam w panice
      skreślać ostatnie zdanie i dopisywać coś po drugiej stronie ...
      Po za tym z zamkniętymi nawet sobie poradziłam. Przy otwartych trochę gorej bo
      tu co chwilę musiałam coś kreślić i siadła moja estetyka (mam nadziję ,że nie
      wezmą tego pod uwagę przecież się denerwowaliśmy). Pozdrawiam
      • Gość: benek69 Re: Było strasznie !!!! IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:13
        LOL!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Łukasz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:10
      Leee tam prosciutkie w zamknietych 20 na 20 wyszlo.
    • Gość: Ela Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:11
      a jeżeli w ostatnim zadaniu opisałam katowicki spodek zaliczą mi - bo ja juz
      sama nie wiem..
    • Gość: gelo Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 26.04.05, 18:11
      poszlo mi dobrze jutro mat przyrod.ide sie uczyc.

• Gość: ZIZ Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:14
      A mi poszło dobrze, tylko spaliłam z Waterloo (przez własną głupotę) i jeszcze
      z tym 30 pytaniem o zastąpienie wyrazu plemiona, napisałam ludy, a powinno być
      narody europy. a tak to wsztstko raczej oki, plan i list też raczej
      nieźle :D :D :D żeby jautro tez dobrze poszło!!!!!!!!!!!!! powodzenia
      wszystkim, buzikaki. ;-)
      • Gość: Zocha Samocha Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:42
        ejjj!! jak to źle? czemu ludy źle?!?! a może jednak mogą?;(przecież tam mogło
        byc wiele odpowiedzi! prawda?!?!? :D
    • Gość: barteluszek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.tkchopin.pl 26.04.05, 18:15
      Najprosciejszy chumanistyczny test na swiecie. bede miał chyba za 31 pkt bo mam
      dobrze 13 testowych i list
      • Gość: edek z krainy kred Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:20
        ty koles wlasnie widze ze bedziesz miala duzo pky szczegolnie ze nie umiesz
        dobrze po polsku mowic- NAJPROSCIEJSZY..........HAHAHAHAHAHAHAHAHA lolq
    • Gość: Olenka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:17
      poszło całkiem niezle... chociaz gorzej niz na probnych. Miałam kłopot z
      interpretacją wiersza i nie wiem czy moje odpowiedzi zostaną uznane :/
      powodzenia na jutrzejszej części ;]
    • Gość: AGATA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.wola.okay.pl 26.04.05, 18:21
      SPOKO MYŚLAŁAM ŻE BEDZIE TRUDNIEJSZE CIEKAWE JAK JUTRO?:>
    • Gość: Jan Wzory z fizyki www.fizyka.ri.pl IP: 80.51.226.* 26.04.05, 18:22
      Jak ktoś jeszcze nie ma gotowej ściągi to polecam!
    • Gość: aśka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:22
      hej! dla mnie test był bez sensu. nie podobał mi się. mam nadzieje że jutro
      będzie lepiej.
      • Gość: jaaaa:D JUŻ SĄ ODPOWIEDZI NA STRONIE:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:24
        noo juz sa odpowiedzi na stronie i musze kurde przyznac ze....no
        az sie zdziwilam !!
        mam około 40 ptk :D , około bo nie wiem jak mi ten list ocenia...
        ale jazda<lol2>
        normalnie zaskok
        centralnie liczylam na gora 25 :P
        • Gość: Kamila Re: JUŻ SĄ ODPOWIEDZI NA STRONIE:D IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 18:36
          a na jakiej stronie są odpowiedzi?!!!!!?!!!!
        • Gość: Ropuch Na jakiej stronie są odpowiedzi!!!!!1 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:45
          Naprawde ich potrzebuję
    • Gość: marezka Banał !!! IP: *.Zabrze.Net.pl 26.04.05, 18:27
      Ludzie drodzy, cały test wyboru dobrze, skopałam tylko dwa otwarte, a wdwóch
      pewna nie jestem. Wszyscy się spodziewali rozprawki, a tu standarcik: liścik i
      plan. Z drugiego testu jestem zwolniona. Tyle nauczyciele truli o tym
      egzaminie, a tu teścik 100 razy prostszy od każdego naszego sprawdzianu i po
      krzyku. POzdrawiam :D
    • Gość: Renata Czy można pisać część otwartą niebieskim długopise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:35
      Jak w temacie, czy test kodowany oraz część otwarta napisana niebieskim
      długopisem będzie sprawdzona?
      • Gość: krzysieeq Re: Czy można pisać część otwartą niebieskim dług IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 18:39
        oj mysle ze nie. chyba bedzie powtoreczka ... ;]
        • Gość: gość Re: Czy można pisać część otwartą niebieskim dług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:52
          Czy ja wiem ?? Jutro lepiej zabierz ze sobą na wszelki wypadek czarny długopis.
          Wszystko zależy od sprawdzających.
    • Gość: ewe Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 18:39
      uważam, że test był nawet łatwy. dobrze, że był list a nie rozprawka !! dla
      mnie był łatwiejszy od próbnego, i jestem z niego nawet zadowolona:)
    • Gość: Promyk Pytanie o "zamek wsparty na skale" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:40
      Ech, jedyne zadanie z którym miałem problem.
      Jak myślicie, czy poprawna odpowiedź to też to, że zamek ten jest bardzo stary i
      zbudowany na wzgórzu? W końcu to miała być metafora, a nie analiza historii
      architektury ;)
    • Gość: kasia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:41
      mi poszło całkiem nieźle:)
      Z tego co wyliczyłam to moge spodziewać się około 42 pktów.
      Mi to w zupełności wystarczy. Mama nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej :)
    • Gość: Paulina Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:46
      Mnie poszło dobrze :P Nawet świetnie :D
    • Gość: Zielona Ola Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:46
      Jak mi poszło przekonam się dopiero po oddaniu wyników, ale chyba nie było
      najgorzej (bo bez rozprawki :D ). Myślę, że pytania zamknięte były łatwiejsze
      niz na (warszawskim) egzaminie próbnym, a otwarte trudniejsze.
      • Gość: Dominika TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:51
        O tak o wiele łatwiejsze byly zamkiniete a te otwarte to szczerze jakis chyba
        dziwny czlowiek układal:/ Takie nie za bardzo fajne, ale bez rozprawki:D
      • lila.83 GDZIE SA ODPOWIEDZI OFICJALNE ??? 26.04.05, 18:54
        MOJA SIOSTRA PISAŁA DZIS TREST I SZUKAMY ODPOWIEDZI DO NIEGO! CZY KTOS Z wAS
        WIE MOZE GZIE MOZNA ZNALEŻĆ OFICJALNE I DLA WSZYSTKICH GRUP???
    • Gość: kjujiczek23 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 18:50
      Ja tesh jestem załamana :// Test był dosyć trudny.. :// Jedynym dobrym aspektem
      było to że był do napisania list a nie np. opowiadanie :// Chociaż rozprawke
      tesh mogliby dać, ale wiem ze wiele osób ma z nią problemy.. :// Dlatego ciesze
      sie że tak wyszło.. A najgorsze to były pytania otwarte.. :// Duża częśc
      uczniów z mojej szkoły, mieła z nimi problemy.. ://
      • Gość: iks Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 18:52
        Dobrze ze nie opowiadanie? Dziewczyno, przeciez opowiadanie to najlatwiesze co
        mogli dac. Na drugim miejscu byl list, a potem cala reszta.
    • Gość: ja Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:51
      a czy mozna napisac ze otton III ma wladze bo siedzi na tronie i ma atrybuty
      krola? i czy w planie trzeba bylo pisac godziny?
      • Gość: krzysieeq ;] IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 18:54
        ja w planie pisałem godziny...
        • Gość: A Re: ;] IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:58
          Moim zdaniem wlsnie na tym polega plan zeby byl z godz:D
    • Gość: 1 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.autocom.pl 26.04.05, 18:54
      ja mialem w zeszlym roku 92 pkt;p
    • Gość: gosia Koleżanka zamiast kolegi w liście IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.04.05, 18:57
      Napisałam list do koleżanki zamiast do kolegi :( Czy za to postawią mi zero
      punktów prosze popytajcie nuczycieli może ktoś ma nuczyciela w rodzinie niech
      sie spyta co zrobią w takiej sytuacji PROSZE :(
      • Gość: nniewidzialnaa Re: Koleżanka zamiast kolegi w liście IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 26.04.05, 19:31
        w sumei to jest praca niezgodna z tematem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka