Gość: ..::SzŁoDzIUTKa::. Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:47 Myślę,że nie było tak źle ale czekam na wyniki..a wiecie może kiedy one mają być??Nie łamać się...[jutro może być gorzej=|..]Buzialki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoha Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.acn.waw.pl 26.04.05, 17:48 Cudownie prosty i nawet całkiem sympatyczny. Poszło dobrze. Cieszę się, że nie było rozprawki. Pozdrawiam i powodzenia jutro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajsz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 17:55 co miało być zawarte w planie wycieczki? data, godzina i takie tam też...? aj, chyba sobie zawaliłam :] zamknięte banał, ale otwarte :/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.toya.net.pl 26.04.05, 17:59 Mam jedynie jeden błąd w zamkniętych (według mnie napoleon wygrał bitwe pod waterlo :D ) A reszta spoko..... Jutro dzień sądu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:01 NIe no super 100% z zamknietych trochę gorzej z otwartych ale jest super!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
fishboss Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? 26.04.05, 18:06 Łatwe było. Wyszedłem po 64 minutach. Dla mnie pestka (co najmniej 40 pkt.), mam nadzieję, że i wam tak poszło. Fishboss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśieńka Było strasznie !!!! IP: 213.25.103.* 26.04.05, 18:07 Nie wiedziałam ,że w stresie z kogoś kto jest dobry z ortografi może zrobić się dyslektyk! Zamiast "rozmawiają" napisałam "rozmawiajom" musiałam wiele rzeczy pozkreślać a poza tym przedostatnie zadanie było źle umieszczone graficznie ! Ktoś kto nie zajrzał na następną stronę (ja) myślał ,że ma zapisać kilka linijek ,a tu po zakończeniu planu wycieczki przekręcam kartkę i ... "niespodzianka" ! Zupełnie mnie to zbiło z tropu . Zaczęłam w panice skreślać ostatnie zdanie i dopisywać coś po drugiej stronie ... Po za tym z zamkniętymi nawet sobie poradziłam. Przy otwartych trochę gorej bo tu co chwilę musiałam coś kreślić i siadła moja estetyka (mam nadziję ,że nie wezmą tego pod uwagę przecież się denerwowaliśmy). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek69 Re: Było strasznie !!!! IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:13 LOL!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:10 Leee tam prosciutkie w zamknietych 20 na 20 wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:11 a jeżeli w ostatnim zadaniu opisałam katowicki spodek zaliczą mi - bo ja juz sama nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelo Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 26.04.05, 18:11 poszlo mi dobrze jutro mat przyrod.ide sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIZ Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:14 A mi poszło dobrze, tylko spaliłam z Waterloo (przez własną głupotę) i jeszcze z tym 30 pytaniem o zastąpienie wyrazu plemiona, napisałam ludy, a powinno być narody europy. a tak to wsztstko raczej oki, plan i list też raczej nieźle :D :D :D żeby jautro tez dobrze poszło!!!!!!!!!!!!! powodzenia wszystkim, buzikaki. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Samocha Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:42 ejjj!! jak to źle? czemu ludy źle?!?! a może jednak mogą?;(przecież tam mogło byc wiele odpowiedzi! prawda?!?!? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barteluszek Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.tkchopin.pl 26.04.05, 18:15 Najprosciejszy chumanistyczny test na swiecie. bede miał chyba za 31 pkt bo mam dobrze 13 testowych i list Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek z krainy kred Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:20 ty koles wlasnie widze ze bedziesz miala duzo pky szczegolnie ze nie umiesz dobrze po polsku mowic- NAJPROSCIEJSZY..........HAHAHAHAHAHAHAHAHA lolq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olenka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:17 poszło całkiem niezle... chociaz gorzej niz na probnych. Miałam kłopot z interpretacją wiersza i nie wiem czy moje odpowiedzi zostaną uznane :/ powodzenia na jutrzejszej części ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATA Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.wola.okay.pl 26.04.05, 18:21 SPOKO MYŚLAŁAM ŻE BEDZIE TRUDNIEJSZE CIEKAWE JAK JUTRO?:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Wzory z fizyki www.fizyka.ri.pl IP: 80.51.226.* 26.04.05, 18:22 Jak ktoś jeszcze nie ma gotowej ściągi to polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:22 hej! dla mnie test był bez sensu. nie podobał mi się. mam nadzieje że jutro będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa:D JUŻ SĄ ODPOWIEDZI NA STRONIE:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:24 noo juz sa odpowiedzi na stronie i musze kurde przyznac ze....no az sie zdziwilam !! mam około 40 ptk :D , około bo nie wiem jak mi ten list ocenia... ale jazda<lol2> normalnie zaskok centralnie liczylam na gora 25 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: JUŻ SĄ ODPOWIEDZI NA STRONIE:D IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.04.05, 18:36 a na jakiej stronie są odpowiedzi?!!!!!?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ropuch Na jakiej stronie są odpowiedzi!!!!!1 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.05, 18:45 Naprawde ich potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marezka Banał !!! IP: *.Zabrze.Net.pl 26.04.05, 18:27 Ludzie drodzy, cały test wyboru dobrze, skopałam tylko dwa otwarte, a wdwóch pewna nie jestem. Wszyscy się spodziewali rozprawki, a tu standarcik: liścik i plan. Z drugiego testu jestem zwolniona. Tyle nauczyciele truli o tym egzaminie, a tu teścik 100 razy prostszy od każdego naszego sprawdzianu i po krzyku. POzdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Czy można pisać część otwartą niebieskim długopise IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:35 Jak w temacie, czy test kodowany oraz część otwarta napisana niebieskim długopisem będzie sprawdzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysieeq Re: Czy można pisać część otwartą niebieskim dług IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 18:39 oj mysle ze nie. chyba bedzie powtoreczka ... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy można pisać część otwartą niebieskim dług IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:52 Czy ja wiem ?? Jutro lepiej zabierz ze sobą na wszelki wypadek czarny długopis. Wszystko zależy od sprawdzających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 26.04.05, 18:39 uważam, że test był nawet łatwy. dobrze, że był list a nie rozprawka !! dla mnie był łatwiejszy od próbnego, i jestem z niego nawet zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promyk Pytanie o "zamek wsparty na skale" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:40 Ech, jedyne zadanie z którym miałem problem. Jak myślicie, czy poprawna odpowiedź to też to, że zamek ten jest bardzo stary i zbudowany na wzgórzu? W końcu to miała być metafora, a nie analiza historii architektury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:41 mi poszło całkiem nieźle:) Z tego co wyliczyłam to moge spodziewać się około 42 pktów. Mi to w zupełności wystarczy. Mama nadzieję, że jutro będzie jeszcze lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:46 Mnie poszło dobrze :P Nawet świetnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Ola Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:46 Jak mi poszło przekonam się dopiero po oddaniu wyników, ale chyba nie było najgorzej (bo bez rozprawki :D ). Myślę, że pytania zamknięte były łatwiejsze niz na (warszawskim) egzaminie próbnym, a otwarte trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:51 O tak o wiele łatwiejsze byly zamkiniete a te otwarte to szczerze jakis chyba dziwny czlowiek układal:/ Takie nie za bardzo fajne, ale bez rozprawki:D Odpowiedz Link Zgłoś
lila.83 GDZIE SA ODPOWIEDZI OFICJALNE ??? 26.04.05, 18:54 MOJA SIOSTRA PISAŁA DZIS TREST I SZUKAMY ODPOWIEDZI DO NIEGO! CZY KTOS Z wAS WIE MOZE GZIE MOZNA ZNALEŻĆ OFICJALNE I DLA WSZYSTKICH GRUP??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjujiczek23 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 18:50 Ja tesh jestem załamana :// Test był dosyć trudny.. :// Jedynym dobrym aspektem było to że był do napisania list a nie np. opowiadanie :// Chociaż rozprawke tesh mogliby dać, ale wiem ze wiele osób ma z nią problemy.. :// Dlatego ciesze sie że tak wyszło.. A najgorsze to były pytania otwarte.. :// Duża częśc uczniów z mojej szkoły, mieła z nimi problemy.. :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.05, 18:52 Dobrze ze nie opowiadanie? Dziewczyno, przeciez opowiadanie to najlatwiesze co mogli dac. Na drugim miejscu byl list, a potem cala reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:51 a czy mozna napisac ze otton III ma wladze bo siedzi na tronie i ma atrybuty krola? i czy w planie trzeba bylo pisac godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysieeq ;] IP: *.osiedle.net.pl 26.04.05, 18:54 ja w planie pisałem godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ;] IP: *.chello.pl 26.04.05, 18:58 Moim zdaniem wlsnie na tym polega plan zeby byl z godz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: TEST HUMANISTYCZNY !!! JAK WAM POSZŁO ?!?!? IP: *.autocom.pl 26.04.05, 18:54 ja mialem w zeszlym roku 92 pkt;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Koleżanka zamiast kolegi w liście IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 26.04.05, 18:57 Napisałam list do koleżanki zamiast do kolegi :( Czy za to postawią mi zero punktów prosze popytajcie nuczycieli może ktoś ma nuczyciela w rodzinie niech sie spyta co zrobią w takiej sytuacji PROSZE :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nniewidzialnaa Re: Koleżanka zamiast kolegi w liście IP: *.pil.vectranet.pl / 213.17.223.* 26.04.05, 19:31 w sumei to jest praca niezgodna z tematem.. Odpowiedz Link Zgłoś