Dodaj do ulubionych

NAUKA J.ANGIELSKIEGO

03.07.05, 01:01
WITAM.JAKIE ZNACIE NAJLEPSZE,NAJSZYBSZE METODY , SPOSOBY NAUKI JEZYKA
ANGIELSKIEGO?CHODZI GLOWNIE O METODY DOMOWE.
Obserwuj wątek
    • kasiak37 rafikmaly 13.11.13, 09:59
      nie uzywaj wielkich liter, netykieta mowi,ze oznacza to krzyk.
    • randybvain Ble ble 29.06.14, 11:08
      ... czyli wątek dla spamerów.
      • przemekho Re: Ble ble 30.05.15, 07:52
        Zacznij dużo słuchać dostosowanych do swojej znajomości nagrań. Włącz jakiś kanał na youtubie i słuchaj ciągle w pętli.
    • kaporema Re: nauka j. angielskiego 26.08.14, 13:48
      Mysle ze trzeba duzo czytac i gladac filmow po angielsku. Oprocz tego jakis kurs w dobre szkole nie zaszkodzi. W Warszawie jest ich kilka ale z najepszych to z całą pewności są te które istnieją najdłużej czyli !spam! i metodysci
      • kaporema Re: nauka j. angielskiego 26.08.14, 13:50
        Mysle ze trzeba duzo czytac i gladac filmow po angielsku. Oprocz tego jakis kurs w dobre szkole nie zaszkodzi. W Warszawie jest ich kilka ale z najepszych to z całą pewności są te które istnieją najdłużej czyli Mysle ze trzeba duzo czytac i gladac filmow po angielsku. Oprocz tego jakis kurs w dobre szkole nie zaszkodzi. W Warszawie jest ich kilka ale z najepszych to z całą pewności są te które istnieją najdłużej czyli testing & foreign language services przy ulicy Boduena 4 oraz metodysci
      • sjhajdhankdhajdoajd Re: nauka j. angielskiego 11.12.17, 23:15
        hym.....
        • sjhajdhankdhajdoajd Re: nauka j. angielskiego 11.12.17, 23:15
          Ja korzystam z kanałów YT wymienionych w tym artykule -> www.monikawysocka.pl/2017/11/25/10-kanalow-na-youtubie/
    • dorota.k2 Re: 29.07.15, 20:25
      Z domowych metod to polecam dużo filmów po angielsku, piosenek, sam je sobie tłumacz, zapisuj słówka, twórz własne fiszki, możesz tez kupić gotowe, są dostosowane do różnych poziomów. Ja mam akurat B1 z wyd. cztery głowy. Fajnie wydane, proste, czytelne, w wygodnym etui. Jeszcze jedna rzecz ;) Wyznacz sobie cel (i najlepiej nagrodę), to znacznie ułatwia naukę, jeśli komuś brakuje dyscypliny i samozaparcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka