Gość: Wojtek IP: *.koszalin.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 20:56 czy Ktoś wie cos na temat studiów wyższych, najlepiej podyplomowych przez internet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: Studia przez internet IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 15:46 Witam, czytałam w Gazecie, że przy KUL-u w lutym 2002 ruszą takie studia, ale na początek chyba licencjat. Koszt ok. 2000 zł za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Studia przez internet IP: *.tele2.pl 06.11.01, 16:14 Ja wiem tylko o wyższych technicznych na Politechnice Warszawskiej, ale nie podyplomowych. Koszt ok. 3600 zł/rok akad. Narazie ruszył pierwszy rok, nawet zapisałam się tam, ale oblężenie było tak duże, że nie przyjęli mnie z powodu braku miejsc. Są to prawdziwe studia poprzez internet, jest kilka zjazdów w roku. Fajna rzecz, lepsze to niż zaoczne. Trzeba może poczekać rok i ruszy więcej, a co najważniejsze-dyplomy będą uznawane w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Czy mozesz podac zrodlo tej informacji,Anju IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 06.11.01, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś