Dodaj do ulubionych

Szkola Cosinus

11.09.06, 09:19
Witam,

mam 25 latek i niestety w terminie nie zrobilem 4 klasy liceum (problemy ze
zdrowiem) . Teraz chce to nadrobic i zrobic mature ale nie wiem jaka szkole
wybrac ????
Co slyszeliscie o COSINUSIE a moze cos innego polecacie???

dzieki
Obserwuj wątek
    • artoabc Re: Szkola Cosinus 04.10.20, 13:16
      Cosinus jest godny polecenia. Chodziłem do tej szkoły i właściwie nie mam jej nic do zarzucenia, da się po niej zdać maturę, wiem ponieważ sam zdałem :P
    • klara1994 Re: Szkola Cosinus 13.10.20, 11:20
      Polecam- uczę się w liceum i jestem bardzo zadowolona. Szkoła bezpłatna, w weekendy, super nauczyciele i fajna atmosfera na zajęciach
    • ewelinaaa123 Re: Szkola Cosinus 20.10.20, 11:14
      Przede wszystkim są naprawdę darmowi to nie jest jakaś reklama tylko. Zajęcia są w weekendy, śmiało można je połączyć z pracą. Jest wiele kierunków w policealce do wyboru, na pewno znajdziecie coś dla siebie - warto tutaj sprawdzić ich facebooka albo stronę internetową.
      • alinka200 Re: Szkola Cosinus 23.01.21, 13:08
        tak to potwierdzam szkoła jest darmowa. Zajecia w weekendy, co drugi tydzień.
    • o.majk11 Re: Szkola Cosinus 01.11.20, 20:15
      Szkoła cosinus jest bardzo dobra. Jeśli masz świadectwa klas które ukończyłes beda mogli zapisac cie na wyzszy semestr. W cosinusie organizowane sa tez dodatkowe fakultety przygotowujace do matury.
    • joanisia Re: Szkola Cosinus 12.01.21, 18:44
      Uczyłam się u nich i polecam, mnie się maturę udało zrobić :)
    • alinka200 Re: Szkola Cosinus 17.01.21, 14:47
      Polecam Cosinusa, jeżeli masz nie zrobioną tylko jedną klasę to w Cosinusie nie zaczynasz od początku tylko wpisują Cię na wyższy semestr. I w rok skończysz sobie liceum. A tam nie robią problemów, szkoła dwa razy w miesiącu.
    • kamilamrozz Re: Szkola Cosinus 15.02.21, 20:43
      Polecam szkołę cosinus. Bardzo dobra szkoła i podejście do słuchaczy. Przede wszystkim zajęcia w weekendy i bezpłatnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka