majster_g Re: Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządza 03.01.07, 12:18 "wiedza zgodna z prawda", "dowolnosc podrecznikow" - mowi to wszechpolak, ktory chce wyrzucic Darwina z programu szkolnego. A my patrzymy i nic nie robimy... Warto to zapamietac. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 12:19 Po prostu : śmieszno i straszno",doprawdy nie potrafię inaczej tego skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
akocerka1 Re: Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządza 03.01.07, 12:28 jowita81 napisała: > Po prostu : śmieszno i straszno",doprawdy nie potrafię inaczej tego skomentować > . NAWET STRACH SIĘ BAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re:Labuda wroc! 03.01.07, 12:47 My fani GW chcemy powrotu dzialaczy mlodziezowych ze zwiazkow socjalistycznych, lub ich dzieci. Dorastaja mlodzi Szmajdzinscy, Wanki, Olekse, Wiatry, Millerki, Penczaki, Labudy,itd. to jest odpowiednia kadra. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re:Labuda wroc! 03.01.07, 12:49 todundliebe napisał: > My fani GW (...) Od kiedy wszechpolacy sa fanami GW? Odpowiedz Link Zgłoś
lengon36 Re:Labuda wroc! 03.01.07, 15:11 my fani MW i WM chcemy aby todundliebe wrócił z powrotem do zmywania garów w tanich tureckich garkuchniach w BDR.Oj zrobił się wyżarty na tych odpadkach i znów poraziło mu mózg.Natomiast ty brachu nigdy nie dorosniesz do poziomu tych ,którymi tak pogardzasz.To za wysokie progi na twoje koślawe nogi.UNRECHT GUT GEDEIHT NICHT.Ubung macht den Meister ! Odpowiedz Link Zgłoś
slawawojcik Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 13:16 Dziękuję Bogu,że jestem na emeryturze-przepracowałam w szkole 30 lat ale na to ,na co pozwalają sobie teraz nawet komuna sobie nie pozwalała.Powiem tylko "szkoda gadac" Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 A jak to z : Kwasniewskim,Piskorskim,Olejnicza k .. 03.01.07, 13:23 było towarzysze z Centroliberalewu ?Acha oni byli ,,młodzi zdolni''?I byli z,,jedynie słusznych partyj''. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: A jak to z : Kwasniewskim,Piskorskim,Olejnicz 03.01.07, 13:58 amanasunta53 napisała: > było towarzysze z Centroliberalewu ?Acha oni byli ,,młodzi zdolni''?I byli > z,,jedynie słusznych partyj''. To tak usprawiedliwiasz swoje sympatie do wszechpolakow? Czy wiesz, ze wiele ludzi w Polsce nie wierzy w ZADNE jedynie sluszne prawdy? Nie klam wiec, ze jedynym wyborem sa komunisci albo faszysci. To jest jedynie sluszne klamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 czas na zmiany-komunie dziękujemy 03.01.07, 14:46 może czerwone oszołki nie dostrzegły,lecz Polska od kilkunastu lat jest niepodległa,zatem- komuchy nie mogą nadal indoktrynować naszych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: czas na zmiany-komunie dziękujemy 03.01.07, 14:55 m15 napisał: > może czerwone oszołki nie dostrzegły,lecz Polska od kilkunastu lat jest > niepodległa,zatem- komuchy nie mogą nadal indoktrynować naszych dzieci Czy chcesz przez to powiedziec, ze jak nie mozna komunizmem to trzeba faszyzmem? A czy w ogole trzeba dzieci czyms indoktrynowac? Moje nie! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: czas na zmiany-komunie dziękujemy 03.01.07, 15:12 majster_g napisał: > m15 napisał: > > > może czerwone oszołki nie dostrzegły,lecz Polska od kilkunastu lat jest > > niepodległa,zatem- komuchy nie mogą nadal indoktrynować naszych dzieci > > Czy chcesz przez to powiedziec, ze jak nie mozna komunizmem to trzeba > faszyzmem? A czy w ogole trzeba dzieci czyms indoktrynowac? > Moje nie! wiem ,że czerwoni z znp indoktrynowali dzieci,zaś po nastaniu ery giertycha faszyzmu w szkole nie dostrzegam ,jedynie odrobinę większy porządek i próby okiełznania szaleńczego lewackiego modelu wychowania dzieci,tak ochoczo wprowadzanego od lat przez czerwonych oszołomów ze znp Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Ja się ciesze że on własnie dostał to stanowisko 03.01.07, 14:46 nie dość że jest młody i dobrze wykształcony to w dodatku go znam Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Ja się ciesze że on własnie dostał to stanowi 03.01.07, 14:56 poglodzio napisał: > (...) w dodatku go znam Dzieki za szczerosc. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Ja się ciesze że on własnie dostał to stanowi 03.01.07, 15:15 majster_g napisał: > poglodzio napisał: > > > (...) w dodatku go znam > > Dzieki za szczerosc. fakt ,iż kogoś znamy, nie może tego kogoś przekreślać,powiem więcej,większość forumowiczów wypowiada się o człowieku kompletnie im nieznanym Odpowiedz Link Zgłoś
macherfaker Re: Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządza 03.01.07, 15:16 Ależ on ma doświadczenie, bedzie zajmował się doskonaleniem lekcji WF. Cwiczenie jeden : Wyciągamy rękę w górę i głośno wciągam powietrze -Seigh, palce razem, druga ręka wzdłuż diała wypuszczamy powietrze Hail Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Wolalbym Piskorskiego lub Jakubowska, ludzi 03.01.07, 15:18 z dlugoletnim "doswiadczeniem". Odpowiedz Link Zgłoś
starybelfer Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 15:30 Powraca dyktatura ciemniaków: głupi, ciemni, ale wierni. Znane są już zbyt dobrze skutki takiej polityki. Bedzie dużo pracy przy sprzątaniu; więc najwyższa pora zacząć. Starybelfer Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 ciemniaki z pod ciemnej gwiady dawida i KPP? 03.01.07, 16:15 starybelfer napisał: > Powraca dyktatura ciemniaków: głupi, ciemni, ale wierni. Znane są już zbyt > dobrze skutki takiej polityki. z pod ciemnej gwiady dawida i KPP? antypolskie czerwone bydło niemyte trzeba zwalczać to UBeckie ścierwo stanowczo, konsekwentnie i z werwą ciemniaki UBeccy to zawszona gnidy bo to nie są Polacy to michnikoidy Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 lepszy Wszechpolak niż UBolak 03.01.07, 16:06 stachanowcy UBeccy zawsze szli na całość bo tych ludzi cechuje miałkość i małość! Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: lepszy Wszechpolak niż antypolak 03.01.07, 16:19 czy każdy gnido-UBowiec się przyzna że michnikowszczyzna to jego ojczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
ewodia Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 16:35 Wszystkiemy jest winien Kaczyński, bo dobiera sobie takich ludzi jak Giertych i Lepper, którzy nas tylko kompromitują i rujnują obraz Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda007 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 16:40 kiedy czytam o MW i Giertychach to chce mi się rzygać .Czy moje wyznanie wstrętu jest obraźliwe dla urzędu vice premiera tego państwa i jego tfu , polityki? Nie piszę że chodzi o Polskę , bo ona jest moja i innych normalnych i nie należy zestawiać jej nazwy z tym czymś o czym powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 18:04 Tego to się nawet Tejkowski nie spodziewał. Giertych obstawia resort weszpolakami. Kaczyści tolerują faszystów? Gdzie Ziobro, Wasserman, Macierewicz i inni patrioci walczący o demkratyczną Polskę? Odpowiedz Link Zgłoś
cazjan Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 18:25 Dlaczego was to dziwi . Przeciez jesli jest troszke debilny to i tak mniej nizeli Ci kórzy go mianowali na to stanowisko.A poza tym od dziesiecioleci nas nazywano najweselszym barakiem /kiedyś RWPG dzis EU/ Polska wiec jest niezmienna ,ludzie w niej dobrzy Tylko władza Debilna.Ostatnim naszym wielkim władcą był Kazimierz Wielki a puzniej juz tylko gorzej i gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ubudubu4 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 18:33 No i dobrze. Poprzedni dyrektor był członkiem ....... (niech każdy sobie dopowie) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 18:40 Dobrze, ze kończę edukację na szczeblu kontrolowanym przez ministerstwo edukacji :) pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 18:50 Powolny, planowy desant. Oj, obudzimy się, któregoś dnia z ręką w nocniku pełnym kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Grunt,ze szubrawców komuchów wycinają 03.01.07, 20:01 Reszta mniej istotna Odpowiedz Link Zgłoś
defendo Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 03.01.07, 21:51 Panie,widzisz i nie grzmisz? Odpowiedz Link Zgłoś
saba1953 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 04.01.07, 05:45 Czy naprawdę w jakiś oddolny i legalny sposób sposób nie można tej całej koalicji razem z rządem spuścic do kanału? Kaczory muszą odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządza 04.01.07, 14:20 sa 2 1) wyjscie na parlament i lincz (gornikom sie udalo ostatnio). 2) albo mozna isc i glosowac jak jest czas zamiast siedziec na dupie i ogladac mode na sukces. bo wlasnie ci co nie poszli glosowac wybrali nam takich kur***szonow. a nie poszli 'bo nic to nie zmieni'. otoz wlasnie sie zmienilo. i to jak! i co? zadowoleni ze zmian? BO JA NIE! ps. sld-kgb nie mialo szans w wyborach wiec NIE MOGLO SIE NIE ZMIENIC! szkoda ze polaczki nie rozumieja ze demokracja nie dziala kiedy sie nie glosuje... samo sie dobrze nie wybierze trzeba dupe ruszyc i glosowac bo to obowiazek a nie przywilej. Odpowiedz Link Zgłoś
akasz2 Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządzał .. 04.01.07, 10:06 Co się z tą Polską dzieje? Ludzie, głosujcie w następnych wyborach mądrze! Odpowiedz Link Zgłoś
reset999 Re: Wszechpolak bez doświadczenia będzie zarządza 04.01.07, 14:10 bo wszystkie wszechpolaki to fajne KUR***** taki maly pacan ktory ledwo pielucha odrosl od ziemi ma mowic nauczycielom jak maja ksztalcic dzieci? on w ogole wie co to sa dzieci i jak sie je wychowuje? gdzies w polsce jest tajna fabryka gdzie hoduja takich poje**** i puszczaja ich w kraj zeby go niszczyli. ja sobie zaloze klub wesolego podworka i bede skarbnikiem. po 2 miesiacach trzymania guzikow, suszonych glist i 10 groszy w kieszeni tez powiem ze mam doswiadczenie w finansach i chce zarzadzac kilkumilionowym budzetem! Odpowiedz Link Zgłoś
zostatniejchwili Z ostatniej chwili - Inwazja Wszechczechów 04.01.07, 14:21 Dziennikarze "Naszego Dziennika" ujawniają niepokojącą tendencję. W naszych rodzimych urzędach pojawia się coraz więcej Wszechczechów. Ta tajemnicza organizacja, prowadzona przez charyzmatycznego Zdenka Smetanę stawia sobie za cel wychowanie młodzieży w duchu wojaka Szwejka i promocję knedli. Ostatnio dyrektorem komunikacji miejskiej w Toruniu został Josef Pepik ale niepokojącą wiadomością wg korespondenta "ND" jest zgłoszenie kandydatury Frantiska Kurki na nowego ojca dyrektora. Więcej w "Naszym Dzienniku". Odpowiedz Link Zgłoś