Gość: obywatel-m IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 23:03 jaki syn drukarza, wiadomo ze odpowiedzi moze miec tylko syn radnego lub bratanek pani z OKE, wejdzcie na obywatel-m.blog.pl i się przekonajcie;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Re: syn radnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 23:09 UWAGA UWAGA!!! To nie jest żaden synek radnego tylko taki zjeb z mojej szkoły co sie nazywa Tomasz R. Danych dokładnie nie podam bo go nie chce wkopywać na maksa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel-m Re: syn radnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 23:15 no ja nie moge czlowieku czy ja gdzie napisalem ze jestem synem drukarza lub radnego??? cchyba zes ocipial ze szczescia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel-m Re: syn radnego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 23:18 bardzo dziekuje za tytulowanie mnie zjebem pozdrawiam wszystkich normalnych wierzacyh w to ze beda opublikowane opdowiedziw necie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel-m NIE MAM ODPOWIEDZI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 23:19 to info dla wszystkich ktorzy sie wpisuja na czyjes wlasnie powstajace kolekcje maili frajerow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon@janet.waw.p szymon@janet.waw.pl IP: *.janet.waw.pl / 192.168.0.* 08.05.03, 23:21 aaa.... jeżeli masz egzamin mat-przyrod ślij na szymon@janet.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaesu Re: szymon@janet.waw.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.03, 23:32 Ja mam, prosto z drukarni. Wejdź na stronę www.eg-za-min.prv.pl tam są na 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś