Gość: radek IP: *.chello.pl 09.05.03, 12:08 Ludzie, jeżeli z tego powodu mi nie zalicza egazminu, to nie wiem co. Czy ktos tez pisal na humanie na granatowo? Czy jacys nauczyciele cos wam mowili? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arka_dius Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? 09.05.03, 12:10 Twój egzamin nie zostanie sprawdzony, tak myslę. W instrukcji było jasno napisane, że dopuszczalny jest tylko i wyłącznie CZARNY długopis/pióro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycek Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:21 Wszyscy mówili że na czarno pisać trzeba ,nawet na pierwszej stronie pisało o tym ,możesz mieć problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilczur00 Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:27 ale masz mukę!! Na 100% masz 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.biaman.pl 09.05.03, 12:31 Ty czlowieku wyluzuj u nas w szkole mowili ze dopuszczalne kolory to czarny i niebieski wiec sie nie martw dyra tak mowila wiec spoko tylko komputer moze miec problem z odczytaniem niebieskiego wiec luzik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elomen Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:33 Hmm... To co, wybierasz sie na rzeźnika? Bardzo interesujoncy zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORFEUSZ Nie martw się dasz rade ;) ja Ci to mówie IP: 217.96.4.* 09.05.03, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartek Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: 62.233.169.* 09.05.03, 12:40 u mnie tez widzialem 1 osobe ktora pisala na niebiesko wydaje mi sie ze nauczyciele to poprawia na czarno oni i tak wszystko sprawdzaja i czasami zamalowuja kratki jak jest niewyraznie lub z przerwami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:41 zaliczą ! u nas mowili ze niebieski moze byc , prawie wszyscy niebuieskim pisali :) spoko bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango moze trafisz na egzaminatora- DALTONISTE he he IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:58 to chyba zalezy od egzaminatora. nam czytali regulamin i jak ktos mazal cos korektorem to nie sprawdzaja(0pkt) ale z niebieskim to trudno powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartUusia re..re..Qm..Qm.. IP: *.alfa.pl 09.05.03, 20:05 u nas było tak że od początku było mówione że albo ciemny niebieski albo czarny...a że ja nie lubie czarnych długopisów to wzięłam granatowe..a tu na miejscu okazało się że nie można granatowym i tyle..wi.ęc pożyczyłam szybciutko czaarny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 20:09 wyluzuj..czarny był tylko po to, zeby komputer odczytał, bo te odpowiedzi beda skanowane. wiec jesli cos, to masz tylko te zamkniete w plecy, a otwarte to powinni Ci normlanie sprawdzic. chociaz, kto wie? moj komp tam normalnie odczytuje granatowe długopisy, zależy tylko jaki oni tam maja sprzet!! 3mam kciuki, ze bedzie dobrze! nie zalamuj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś