Dodaj do ulubionych

Czy ktos tez pisal na niebiesko?

IP: *.chello.pl 09.05.03, 12:08
Ludzie, jeżeli z tego powodu mi nie zalicza egazminu, to nie wiem co. Czy
ktos tez pisal na humanie na granatowo? Czy jacys nauczyciele cos wam
mowili? Pomocy!
Obserwuj wątek
    • arka_dius Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? 09.05.03, 12:10
      Twój egzamin nie zostanie sprawdzony, tak myslę.
      W instrukcji było jasno napisane, że dopuszczalny jest tylko i wyłącznie CZARNY
      długopis/pióro.
    • Gość: Cycek Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.jaroslaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:21
      Wszyscy mówili że na czarno pisać trzeba ,nawet na pierwszej stronie pisało o
      tym ,możesz mieć problem.
      • Gość: wilczur00 Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:27
        ale masz mukę!! Na 100% masz 0
        • Gość: Macio Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.biaman.pl 09.05.03, 12:31
          Ty czlowieku wyluzuj u nas w szkole mowili ze dopuszczalne kolory to czarny i
          niebieski wiec sie nie martw dyra tak mowila wiec spoko tylko komputer moze
          miec problem z odczytaniem niebieskiego wiec luzik :)
        • Gość: elomen Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 12:33
          Hmm... To co, wybierasz sie na rzeźnika? Bardzo interesujoncy zawod.
          • Gość: MORFEUSZ Nie martw się dasz rade ;) ja Ci to mówie IP: 217.96.4.* 09.05.03, 12:35
    • Gość: wartek Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: 62.233.169.* 09.05.03, 12:40
      u mnie tez widzialem 1 osobe ktora pisala na niebiesko
      wydaje mi sie ze nauczyciele to poprawia na czarno
      oni i tak wszystko sprawdzaja i czasami zamalowuja kratki jak jest niewyraznie
      lub z przerwami
    • Gość: aaa Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 12:41
      zaliczą ! u nas mowili ze niebieski moze byc , prawie wszyscy niebuieskim
      pisali :) spoko bedzie
    • Gość: mango moze trafisz na egzaminatora- DALTONISTE he he IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 19:58
      to chyba zalezy od egzaminatora. nam czytali regulamin i jak ktos mazal cos
      korektorem to nie sprawdzaja(0pkt) ale z niebieskim to trudno powiedziec
    • Gość: MartUusia re..re..Qm..Qm.. IP: *.alfa.pl 09.05.03, 20:05
      u nas było tak że od początku było mówione że albo ciemny niebieski albo
      czarny...a że ja nie lubie czarnych długopisów to wzięłam granatowe..a tu na
      miejscu okazało się że nie można granatowym i tyle..wi.ęc pożyczyłam szybciutko
      czaarny..
    • Gość: mala Re: Czy ktos tez pisal na niebiesko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.03, 20:09
      wyluzuj..czarny był tylko po to, zeby komputer odczytał, bo te odpowiedzi beda
      skanowane. wiec jesli cos, to masz tylko te zamkniete w plecy, a otwarte to
      powinni Ci normlanie sprawdzic. chociaz, kto wie? moj komp tam normalnie
      odczytuje granatowe długopisy, zależy tylko jaki oni tam maja sprzet!! 3mam
      kciuki, ze bedzie dobrze! nie zalamuj sie !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka