black_girl 09.05.03, 18:03 koszmar,te zadania jakies z kosmosu,o wymarzonej szkole pomarzyc sobie moge,jakies zajaczki,jajka,wymyslili.jestem zalamana ,jak przyjda wyniki ide sie powiesic,juz teraz zaczne szukac dobrego drzewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 18:18 Nie przesadzaj!!! Ja też tak myślałam (zdawałam w zeszłym roku i do tego nadal jestem królikiem doświadczalnym) i wszystko było OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasior Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: srv1:* / 10.0.51.* 09.05.03, 18:23 se mozesz isc do zadowki jak nie umiesz rozwiazac takich banalow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajzelbob Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.biaman.pl 09.05.03, 18:29 test był banalny... nawet ja - typowy humanista o tym wiem :) Już nie marzę o wymarzonej szkole, ja już wiem, że się do niej dostanę heh. Przecież to śmieszne, nie trzeba było znać w zasadzie żadnych wzorów (a jak było trzeba to były podane heh) tylko trochę pogłówkować i swobodnie wycisnąć te 35 pkt. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.krakow.pl 09.05.03, 18:34 tylko 35? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 19:22 wlasnie... tylko 35? dla mnie banalny test oznacza ze na luzie wyciagne jakies 47, tzn strace z 3 pumkty z powodu stresu, zamyslenia czy czego tam jeszcze... owszem, na tescie bylo pelno latwych zadan ale spodziewalem sie latwiejszych... :) ale spoko... wiekszosc z tych trudnych dalo sie jako tako wykumac... np z ta gegra i tym gdzie najmoniej padalo... to bylo proste... Przy odpowiedzach "A. Lodz i costam B. Lodz i Wroclaw C. cosrtam3 i Wroclaw D. Gdansk i Szczecin" mozna bylo zauwazyc ze Wroclaw i Lodz sie powtarzaja co znaczy ze pechowy uczen mial znac jedno z tych i miec i tak 2 do wyboru... z tego wniosek taki ze i lodz i wroclaw sie tam znajdowaly... ale badz co badz spowdziewalem sie latwiejszych zadan... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abakow Re: test beznadziejny!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorlice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 19:47 Jestem za Odpowiedz Link Zgłoś