Dodaj do ulubionych

Test kompetencji dla szóstoklasistów

10.04.02, 10:46
Kochani Szóstacy!
Teraz mozecie spokojnie odetchnąć. Testy kompetencji już za Wami! Jaki był ten
egzamin po podstawówce? Trudny? Łatwy? Zaskakujący? Opowiedzcie o tym :))

Pod tym adresem znajdziecie testy i ich rozwiązania
www2.gazeta.pl/edukacja/0,27096.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Irka Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.stacje.agora.pl 10.04.02, 10:48
      Moja córka twierdzi, ze latwy :)
      Pozdrawiam szostoklasistow i ich rodzicow!
      • Gość: olka Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.zst.swidnik.pl 10.04.02, 14:02
        dzień dobry!!!!
        moim zdaniem test był łatwy ale trudne było zadanie z matematyki otwarte, ale
        ogólnie był łatwy dziekuje
        • Gość: Montana Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 15:47
          moim zdaniem ten test był trudniejszy niz ten próbny. W próbnym moja kolezanka
          nie zauwazyłam opowiadania i dostała marne 19 punktów...a na tym zlapałam sie
          na 2 zadaniach zamknietych....trudno, tam gdzie mam zamiar isc do gim. wymagaja
          przynajniej 30 pkt. wiec chyba sie dostane...
    • Gość: Mroovka Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.pl 10.04.02, 11:14
      Prawie łatwy, ale mam conajmniej dwa błędy :((. Przyznam jednak, że
      spodziewałam się czegoś znacznie trudniejszego...
      • Gość: xsdv Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.chello.pl 10.04.02, 12:46
        tez mam dwa bledy licze na pow. 30 pkt:)
        pozdrawiam!
      • Gość: Aga Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 22:00
        Czuje niedosyt. Myślałam że będzie znacznie trudniejsze. Wszyscy oczekiwali ode
        mnie jakiegoś super stresu i nerwów, a ja nic. Normalnie luz ttotalny...Gdy już
        oddałam egzamin i wyszłam to pomyślałam :"Tyle afery, zachodu o takie...
        byleco. W sumie to było fajnie i całkiem przyjemnie". Przyszli gimnazjalisci
        górą!!!
    • Gość: Sobusia Sprawdzian na koniec szkoły IP: 213.17.138.* 10.04.02, 11:15
      Był to pierwszy w moim życiu taki "prawdziwy" egazmin. Jestem z siebie dumna
      chociaz nie znam jeszce wyników. Z próbnego miałam 34/40p i uważam to za swój
      sukces zas ten tets uważam za dużo łatwiejszy niż próbny. :-) Chciałabym, żby
      było tak z wszystkimi egzaminami jaie przejde w moim rzyciu (matura hehe :-))
      Ogółem mówiąc tylko jedno zadanie sprawiło mi kłopot - to z mamtematyki. Ale
      ciesze sie ze w koncu je rozwiązałam. Poszrdrawiam wszystkich szóstoklasistów.
      PIszcie do mnie na email to mozemy pogadac po tescie i sie zpaoznać mój adres
      internetowy to: sobuskaa@poczta.onet.pl Pa po!!!
      • Gość: Nata Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: 213.17.138.* 10.04.02, 12:10
        eeee tam.. matma była prosta! Na serio nie spodziawałam się żeby to było takie
        łatwe (jeszcze czekam na wyniki..) :) pozdrowienia!
        • Gość: Asia Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: *.ropczyce.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 12:47
          Gość portalu: Nata napisała
          To było bardzo proste

• Gość: rtryrtuy Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:51
            Owszem było
        • Gość: agnessst Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 22:07
          Łatwiutkie było... Jeśli ktoś sie stresuje to mu powiem że jedna moja koleżanka
          się spóźniła 35 min. i jeje nie wpóścili do sali i będzie pisała w czerwcu w
          kuratorium. Skolei mój kolega nie zrobił całej ostatniej strony (tej z listem)
          nieźle co? Tak więc nie martwie sie są gorsi.
      • Gość: Mateusz Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: 213.17.138.* 10.04.02, 12:12
        Kurwa, co Ty pieprzysz???? to było przełatwe, Sobuśka! Opanuj się, jeśli jesteś
        nie dobra z matmy to nie trza się tym chwalić, nie noo... i jeszcze mail
        podawac..malo masz osob do korespondencji?!
        • Gość: prof Re: Do Mateusza IP: *.talnet.pl 10.04.02, 13:02
          Gówniarzu, nie przeklinaj!
        • Gość: Olo!!!! Re: Nie przeklinaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:03
          Kurwa. Też to umiem powiedzieć. Ale po co?
        • Gość: Michał Re: Sprawdzian na koniec szkoły IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:22
          Zachowujesz się jak pener! Nie przeklina się nie na forum publicznym!
    • Gość: Ania Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:25
    • Gość: Paweł Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:26
      Test w cale nie był trudny. Byl łatwiejszy od tamtego-próbnego.
    • Gość: magda Test był łatwy IP: 62.233.183.* 10.04.02, 11:28
      Muszę przyznać, że był o wiele łatwiejszy od próbnego. Zadania były o wiele
      jaśniej wytłumaczone. Ogólnie test baaardzo mi się podobał. :-))))
      • Gość: anetka Re: Test był łatwy IP: 192.168.6.* 11.04.02, 17:29
        to było o wiele wiele prostsze spodziewalam sie wiecej z matmy a tu tylko
        przyroda,polski...
    • Gość: Jafex Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:32
      redakcja napisał(a):

> Kochani Szóstacy!
      > Teraz mozecie spokojnie odetchnąć. Testy kompetencji już za Wami! Jaki był ten
      > egzamin po podstawówce? Trudny? Łatwy? Zaskakujący? Opowiedzcie o tym :))

Kochana Redakcjo i kochani szóstacy - genialny test ma genialną punktację - za
      zadania 1-24 (włącznie) zarobicie 30 punktów, zadanie 25 warte jest "tylko" 10.
      Po raz kolejny możemy przekonać się, że matematyka w naszym kraju jest lubiana w
      sposób bardzo specyficzny. Gratuluję autorom.
      • Gość: hfgh Re: Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:01
        Czekam. Jaką mam podać?
        • Gość: maennel Re: Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 18:44
          bociany to kiedy odleciały w końcu?
        • Gość: Magda Re: Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 21:01
          Czy testy 2004 roku będą trudne?Podajcie kilka pytań jak można!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: red Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 213.76.59.* 10.04.02, 18:25
        Gość portalu: Jafex napisał(a):

> redakcja napisał(a):
        >
        > > Kochani Szóstacy!
        > > Teraz mozecie spokojnie odetchnąć. Testy kompetencji już za Wami! Jaki był
        > ten
        > > egzamin po podstawówce? Trudny? Łatwy? Zaskakujący? Opowiedzcie o tym :))
        >
        > Kochana Redakcjo i kochani szóstacy - genialny test ma genialną punktację - za
        > zadania 1-24 (włącznie) zarobicie 30 punktów, zadanie 25 warte jest "tylko" 10.
        >
        > Po raz kolejny możemy przekonać się, że matematyka w naszym kraju jest lubiana
        > w
        > sposób bardzo specyficzny. Gratuluję autorom.

I to sie nazywa test - przecież te ostatnie pytanie pozwala na uznaniową ocenę i
        bardzo mocno waży na wyniku.
        Gratuluję głupoty autorom testu.
        Nauczycielom z Bydgoszczy którzy przygotowali próbny test dla "Wyborzczej" też
        gratuluję głupoty i tępoty.
        Ci co rozwiązywali ten test wiedzą o co chodzi (wyliczenie ceny książki, kto ją
        podał dostał 1 pkt, a kto podał jak się zmieniała cena książki dostawał 4 pkt)
        A tak to widać jak leniwych i głupich mamy nauczycieli żeby na wyniki takiego
        testu trzeba czekać aż do czerwca. przecież to można sprawdzić na poniedziałek
        • Gość: ojciec Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 212.160.134.* 11.04.02, 10:05
          Gość portalu: red napisał(a):

> Gość portalu: Jafex napisał(a):
          >
          > > redakcja napisał(a):
          > >
          > > > Kochani Szóstacy!
          > > > Teraz mozecie spokojnie odetchnąć. Testy kompetencji już za Wami! Jak
          > i był
          > > ten
          > > > egzamin po podstawówce? Trudny? Łatwy? Zaskakujący? Opowiedzcie o tym
          > :))
          > >
          > > Kochana Redakcjo i kochani szóstacy - genialny test ma genialną punktację
          > - za
          > > zadania 1-24 (włącznie) zarobicie 30 punktów, zadanie 25 warte jest "tylko
          > " 10.
          > >
          > > Po raz kolejny możemy przekonać się, że matematyka w naszym kraju jest lub
          > iana
          > > w
          > > sposób bardzo specyficzny. Gratuluję autorom.
          >
          > I to sie nazywa test - przecież te ostatnie pytanie pozwala na uznaniową ocenę
          > i
          > bardzo mocno waży na wyniku.
          > Gratuluję głupoty autorom testu.
          > Nauczycielom z Bydgoszczy którzy przygotowali próbny test dla "Wyborzczej" też
          > gratuluję głupoty i tępoty.
          > Ci co rozwiązywali ten test wiedzą o co chodzi (wyliczenie ceny książki, kto ją
          >
          > podał dostał 1 pkt, a kto podał jak się zmieniała cena książki dostawał 4 pkt)
          > A tak to widać jak leniwych i głupich mamy nauczycieli żeby na wyniki takiego
          > testu trzeba czekać aż do czerwca. przecież to można sprawdzić na poniedziałek

Jestem ojcem szóstoklasistki.. a co racja to racja.. za basen max 5 punktow, a uznaniowa ocena za tekst na kartce po
          2 punkty można dostać w plecy.. (nazwanie przezyć, wrażeń z pobytu; sposób rozwinięcia wypowiedzi
          słownictwo.. na KARCIE pocztowej!! ) Tak się konfrontuje rzetelną wiedzę i widzimisie oceniającego..
    • Gość: syriusz Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 2.4.STABLE* 10.04.02, 11:33
      ci co wymyslili ten egzamin to nie maja co robic !!
      • Gość: Przemek2 Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:53
        Mają!!!!! Trzepią kasę!!!!!!
        • Gość: GG Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:54
          Poprawka. Marnują kase. Wydają ją na papier.
      • Gość: Michał jaki był test? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 21:08
        według mnie test był łatwy, choć zrobiłem jeden błąd i to w najłatwiejszym
        pytaniu (o kącie) zad.2
    • Gość: Kaśka Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:38
      Ten test był o wiele prostszy niż ten próbny!!!!!!!!
      Pytania zostały zadane jasno i wyrażnie!!!!!
      Było extra!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: red Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.fish.ar.szczecin.pl 10.04.02, 11:41
        a moze by szanowna redakcja zamieściła ten test !
        • Gość: GraaaL Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 192.168.0.* 10.04.02, 12:02
          Popieram! Opublikujcie treść testu plizzzz!
        • redakcja Opublikujemy rozwiazania w srode po poludniu :)) 10.04.02, 12:22
          czyli poczekajcie jeszcze pare godzin i zagladajcie na nasza strone
          www.gazeta.pl/edukacja

milego odpoczynku - zasluzonego
          Wasz Kujon :))

Gość portalu: red napisał(a):
          > a moze by szanowna redakcja zamieściła ten test !

• Gość: gfhgh Re: Opublikujemy rozwiazania w srode po poludniu :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:55
            Nie chcemy czekac
            • redakcja ale musicie !!! 10.04.02, 20:17
    • Gość: Jurek Re: Test Był Łatwy!!!! IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 11:40
      Bardzo łatwy był ten test!!! Spodziewałem sie ze będzie bardzo trudny, ale sie
      myliłem!!!!! SUPER!!!!!!
      • Gość: Pietras jak mówisz był łatwy to jesteś... IP: *.spedpol.com.pl 10.04.02, 12:35
        Nie przesadzajcie! ten test wcale nie był trudniejszy od próbnego. Co może na
        tamtym nie umieliście obliczyć średniej dobowej temperatury!????? Z tamtego
        dostałem 36/40 punktów. Z tego wiem że zwaliłem całe zadanie z tą pier...
        cysterną i poje... czereśniami. Mam nadzieje że nie pujdzie mi gożej od
        tamtego, chociaż zaczynam wątpić... ale właściwie nadzieje trzeba mieć. Więc
        nie wkurwiajcie mnie bardziej i nie chrzańcie że był taki łatwy... Jak dla mnie
        to powinno być o 15 minut więcej. ale tak w ogóle to przyznam że był dość
        prosty.
        • Gość: mądrala Re: jak mówisz był łatwy to jesteś... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:30
          Myślę, że jeszcze musisz się pouczyć troszkę. Przekleństwa opanowałeś, ale z
          ortografią gorzej. Może którcej przeklinaj w Internecie a dłużej czytaj książki.
        • Gość: Karolina Re: jak mówisz był łatwy to jesteś... IP: *.janow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 14:57
          Zgadzam się z Pietrasem.
    • Gość: Chris Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:43
      Test był banalny!
    • Gość: mateusz Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 11:55
      TEN TEST BYŁ TAK PROSTY ŻE NAWET TEN PAŻDZIERNIKOWY BYŁ O WIELE TRUDNIEJSZY
      • Gość: klusia Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 12:18
        taki łatwy rze masakra , ten w porównaniu z pażdziernikowym to pikuś
        • Gość: marjot3 Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 159.151.51.* 10.04.02, 13:54
          Pikuś to jesteś Ty. Szóstoklaiści forumowicze, Wy nie znacie ortografii.
    • Gość: Anonim Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 195.205.219.* 10.04.02, 12:23
      Test był łatwy.Próbnego nie pisałem -widziałem w gazecie.Uprzejmi proszę o
      umieszczenie testu na tej stronie.Byłem zdenerwowany i nie zapamientałem
      wszystkich pytań.

P.S Pozdrawiam szóstoklasistów !

• Gość: olusia Po co to bylo !? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 12:25
      test byl tak latwy ze nie wiem po co wogole byl... Wymyslili tylko nastepny
      sposob na stracenie pieniedzy. Jesli ktos chce sie dostac do innego gimnazjum
      pod uwage bierze sie jego oceny na polrocze i z piatej klasy. Nie wiem wokol
      czego robione jest takie zamieszanie. Te wszystkie zbiory testow... przeciez,
      albo ktos cos umie (np. czytac ze zrozumieniem, albo zamieniac jednostki), albo
      nie, a te wszystkie sprawdziany drukowane w gazetach sa raczej nie potrzebne. I
      mysle tak nie tylko ja, ale tez wiekszosc moich nauczycieli i przyjaciol. A
      jezeli kogos te materialy "pomocnicze" olsnily to niech napisze na :
      olaf_ms@hotmail.pl
    • Gość: wpksprus Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: 195.205.219.* 10.04.02, 12:34
      Czy naprawdę twierdzicie że każdy z was bedzie miał 40/40 pkt
      Nie sądze żeby miała choć jedna osoba.
      • Gość: Pietras Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.spedpol.com.pl 10.04.02, 13:08
        zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: matid Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.a-inter.net 10.04.02, 13:09
        No nie wiem. Ja licze na 40/40 p, bo w tym probnym mialem 38/40. Trzymajcie za
        mnie kciuki :))
        • Gość: Tomek Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: 80.48.24.* 10.04.02, 13:37
          Też licze na 40 bo uważam że test był banalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: TOMMY Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: 80.48.24.* 10.04.02, 13:40
            Cała Polska uważa, że ten test to wielki banał!!!!!!!!!!!!
      • Gość: DjKostek Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.cafemedium.pl 10.04.02, 15:03
        Ja uważam ,że dostanę 40pkt.Ten test to pikuś w porównaniu z próbnym.
        • Gość: Muńka Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.janow.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 14:33
          Te koleś, wiem że był łatwiejszy ale nie przesadzaj. Mogę się z tobą założyć,
          że nie dostaniesz 40 p. Nie ma szans. Zakład :100 zł
      • Gość: Łysy Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:34
        Popieram. Test był łatwy, ale żeby od razu 40/40?
        • Gość: mannel Re: Czy naprawdę twierdzicie ........ IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 18:49
          Ja tam, może bede miał koło 40, ale napisałem 6 zamiast
          7 cystern i to mnie wk****a! Aha, bociany to odleciały
          w drugiej połowie sierpnia czy jak?
    • lamer Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów 10.04.02, 12:39
      corka twierdzi, ze byl prosty :)
      • Gość: Podfgdfn Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:44
        Bo był!!!!!
        Spodziewam się 36/40!!!
    • Gość: KASIA TEST IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 13:01
      Próbny był trudny, ale ten prosty.
      • Gość: hfgh Re: TEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:57
        Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gjhjhgj Re: Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:59
          Chcę odpowiedzi
          • Gość: Kajtek Re: Mam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 19:37
            Możesz mi je przesłać??? Mój mail to Scooby_doom@wp.pl
          • Gość: anetka Re:przeslesz mi je??" IP: 192.168.6.* 11.04.02, 17:41
            prosze cie o przeslanie mi ich moj e mail to anelic@wp.pl
    • Gość: Olka Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 2.2.STABLE* / 10.0.2.* 10.04.02, 13:07
      Test buł prosty, prostszy od tego który pisalismy w zeszłym roku. Nie miałam
      problemu z rozwiązaniem wiekszości zadań. Myślę, że pomyliłam się tylko w
      zadaniu z matematyki. Dla mnie ten sprawdzian nie jest odzwierciedleniem tego
      co naprawdę umiem i cieszę sie, że mam go juz za sobą.
      Mam prośbę do gazety wyborczej o jak najszybsze opublikowanie tego testu. Jeśli
      ktoś chce do mnie napisać podaje swój e-mail: zloto-wlosa@wp.pl
      • Gość: pietras Re: redakcjo IP: *.spedpol.com.pl 10.04.02, 13:11
        no co nam dało że opublikowaliście test który dzisiaj już widzieliśmy i nawet
        rozwiązywaliśmy możeby tak opublikować odpowiedzi wraz z kryteriami oceniania
        żeby można było policzyć ile mniejwięcej dostaliśmy punktów!!!!!
        • Gość: Lera Re: redakcjo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:46
          Opublikujcie karty odpowiedzi i punktację
    • Gość: Jacko^-^ Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.sulechow.net 10.04.02, 13:34
      Jezu, mogliby sie bardziej postarac !!! Na byle kartkowce sa trudniejsze
      zadania !!! Co to ma byc ?!?
      • Gość: klusia Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 13:58
        jacko ma racje
      • Gość: kasssi Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: 217.99.1.* 11.04.02, 19:51
        a pewnie!
        wprawdzie polowa zwas ktora tak gada dostanie 2pare ale dla mnie to bylo b.
        latwe na probnym mialam 35
      • Gość: Karolcia Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 21:27
        Te tesyt były łatwiejsze od dodawanie lub odejmowania!!! nie wiem kto je
        układał ale ten ktoś miał chyba problemy w szkole!!!
    • xanat0s Ale wpadka... 10.04.02, 14:08
      Dla wszystkich ktorzy zle zrobili jakies zadanie: jedna dziewczyna z mojej
      szkoly pominela dwie strony (te z matma i listem) :)))). Dlatego pomyslcie, ze
      moglo byc gorzej :).
      • zofiab Chcemy ODPOWIEDZI 10.04.02, 14:21
        Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI
        Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI
        • Gość: red Re: Chcemy ODPOWIEDZI IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:20
          zofiab napisał(a):

> Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI
          > Chcemy ODPOWIEDZI Chcemy ODPOWIEDZI

COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE KUJON MA SAM PROBLEMY Z TESTEM :-))
          • Gość: Przemek Re: Chcemy WYNIKÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 17:39
            Dajcie wyniki!!!!!!!
            Chcemy WYNIKÓW!!!!!!!!!
            • Gość: mennel Re: Chcemy WYNIKÓW IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 18:53
              spox, wyniki za jakieś 2 miesiące, nie pamiętasz jak
              było z prubnym?
        • Gość: kaja Re: Chcemy ODPOWIEDZI IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.04.02, 17:23
          dać nam odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mennel Re: Ale wpadka... IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.04.02, 18:52
        a jeden gościu z naszej klasy, kólkami zaznaczył
        wszystkie odpowiedzi na karcie odpowiedzi. ale była zlewa
    • xanat0s takie proste? 10.04.02, 14:11
      Dla mnie ten sprawdzian to byl banal. Tak samo mowili niektorzy z klasy, kiedy
      pisali ten probny. Potem okazalo sie, ze wiekszosc nie ma 30 pkt.
      • Gość: niunia Jak wam poszła pocztówka z wakacji ?? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 15:29
        Hm ?
        • Gość: Jacko^_^ Re: Jak wam poszła pocztówka z wakacji ?? IP: *.sulechow.net 10.04.02, 17:14
          Dobrze
    • zofiab Kiedy będą wyniki 10.04.02, 14:18
      KIEDY BĘDĄ WYNIKI OPUBLIKOWANE NA GAZETA.PL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????
    • Gość: Kate Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.isko.net.pl / 10.4.2.* 10.04.02, 14:26
      Test był oczywiście bardzo prosty jednak moje najlepsze kleżanki no ...wiecie
      pytania były zaskakująco proste (w paź. było trochę trudniej).Jedynie nie
      mogłam zrozumieć że koleżanki z klasy nie wiedziały że 67 stopni to kąt ostry
      albo że 2/3 wagi świstaka to 2 kg.
      • Gość: GotenGT Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 14:47
        Kate,Matematyka była prosta.Lecz świstak był najgorszy z tych. Jeżeli to
        napewno 2 to jesteś boska!!!
        Hehe, z matmy to zawsze byłem dobry.
      • Gość: jtyjh Re: Dupas IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 18:08
        Mam jeden błąd!!!!!!!!
        w zadaniu o cysternach!!!!!!!
        • Gość: Grego I co może liczycie na 40 pkt ???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.02, 19:41
          Wątpię, napewno średnia polski wyniesie 25 jak nie mniej !
    • Gość: poznań Re: Test kompetencji dla szóstoklasistów IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 14:59
      Test był łatwy, nawet łatwiejszy niż próbny!!!!!Mam dwa błędy, jeden w zadaniu
      zamkniętym, a drugi z tym lodowiskiem i cysterną.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka