Gość: mistrzu IP: *.w-n.pl 10.05.03, 00:14 HEHEHEHHEHE Wy tu sie chwalicie , ze macie po 45-48 pkt a ja bede mial calutkie 50. Jesli ktos jeszcze tyle przeiwduje - niech napisze. Chetnie sie znim skontaktuje :D A z polaka bedzie kolo 45 ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rajin A łyżka na to... IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.03, 00:16 Jesli tak to Gratuluje, Z matmy mozna było uzyskać 50 fakt. Ale 48-50 to mała rożnica... każdemu sie zdarza potknięcie. A z polaka nie wiesz czy 45 bo nie wiesz jak ci charakterystyke ocenią... i podanie więc nie mów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: 50/50 IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.05.03, 00:19 je tez 50/50 tylko ze juz na 100% i od jakiegoś miesiąca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasjopeja Re: 50/50 IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 13:16 Ja też już wiem od jakiegoś miesiąca, że będzie 50/50 i punkty na świadectwie i różne miłe rzeczy, jak 6. Tyle, że z polskiego. A z matmy najwyżej 44. Bielmo i asfalt moją zgubą, poza tym nie wiem co się wszyscy na tego "zajączka" wściekają. Trywialne wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrzu Re: 50/50 IP: *.w-n.pl 10.05.03, 00:20 dlatego mowie ze kolo 45 - mniej wiecej wiem jak napisalem prace pisemne wiec moge sie czegos spodziewac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raszpunka Re: 50/50 IP: *.pl 10.05.03, 00:26 Jestem tolerancyjna, ale trzeba mieć naprawde krzywe spojrzenie na świat i oczodoły pozbawione gałek ocznych(jeśli jazysz to dobrze, jeśli nie to też dobrze),żeby PISAĆ egzamin i to na 100 punktów. Po co pisac egzamin? Najlepiej to przeskoczyć, skopać i odrazu na studia! Nie wpadłeś na to, geniuszu pokolenia czarnobylskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mAjA Re: 50/50 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 14:24 SWIETNIE, POPIERAM!!!!!!!!!!!! A TAK POZATYM TO UWAZAM , CO ON TO BEDZIE TYLKO NA JAKIEJS MARNEJ STRONCE OGLASZAC, NIECH ODRAZU DO GAZETY NAPISZE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzruszająca histor Re: 50/50 IP: *.bielsko.msk.pl 10.05.03, 00:30 Gość portalu: mistrzu napisał(a): > HEHEHEHHEHE > Wy tu sie chwalicie , ze macie po 45-48 pkt a ja bede mial calutkie 50. > Jesli ktos jeszcze tyle przeiwduje - niech napisze. > Chetnie sie znim skontaktuje :D > A z polaka bedzie kolo 45 ;( ojej wzruszyłam sie.. coś potwornego 45 pkt jak mozna tyle miec!! ja bym sie na twoim miesjcu załamała i chodziała w papierowej torbie na głowie ze wstydu.. ale nie martw sie, jakoś to bedzie, dasz sobie rade, mozwe nie bedziesz sprzatal ulic eheheheh :) Odpowiedz Link Zgłoś
qazwsx12 Re: 50/50 10.05.03, 09:19 juz myslalem ze tu same downy sa ale jest ktos na moim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suenos Re: 50/50 IP: *.chello.pl 10.05.03, 10:21 qazwsx12 napisała: > juz myslalem ze tu same downy sa ale jest ktos na moim > poziomie Twój poziom dokładnie ilustruje powyższa wypowiedz :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOSik Re: 50/50 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.05.03, 12:57 qazwsx12 napisała: > juz myslalem ze tu same downy sa ale jest ktos na moim > poziomie A ja zadam najbardziej egzystencjalne pytanie jaki istnieje - "no i?". Po co wam 50pkt.? I czym 50 rozni sie od 48? A nawet od 40? Prawie niczym. Nie ma czym sie podniecac. Dumny z siebie bedziesz wtedy, kiedy zrobisz cos nie dla siebie i cos niepowtarzalnego i (choc to dywagacja) nieprzypadkowego. Oczywiscie gratuluje 50 pkt. Ja bede mial ich 47 z mat-przyr. i ok. 48 z hum. Ciesze sie tak samo, jak ty, a moze i bardziej, bo poszlem na testy z marszu, wiec nie stracilem wielu godzin, dzieki mnie kilka innych osob napisalo o niebo lepiej, a 95 pkt. w praktyce rowne jest 90pkt i 100pkt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka wkurzajace gadki IP: *.szprotawa.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 13:24 ja bede miec ponad..80 a wy..hmmm miejscie ile macie ja fiem ile umiem fiem.w czym blad i to najwazniejshe to ze namieshalam bo..sters czy cos o niczym nie znaczy te gadki sa wkurzajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: 50/50 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:32 moze bys sie nie chwalil?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loozak Re: 50/50 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:36 A czemu nie? Kolo w ten sposób leczy swoje kompleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus-girl Re: 50/50 IP: *.acn.waw.pl 10.05.03, 11:43 Zazdrość przez was przemawia ludziska... Chłopakowi siem udało a wam (nie wszystkim oczywiscie) nie, to już trzeba go zgnoic i zwyzywac, nieladnie, nieladnie... A tak pozatym to pozdroofka for @ll! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: 50/50 IP: *.chelm.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 13:31 A ja bede miala 52 z humana i 56 z mat-przyro!! Bo ja jestem geniusz i zdaje sobie z tego sprawe.. a wy co? jakies marne 48-50 pfff. Idzcie sie schowajcie ;) ----> Gratuluje! a zadanka proste byly (oprocz tego zarodka w ziarniaku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajjajjaa a świstak siedzi i zawija je w te sreberka:):) IP: 80.51.255.* 10.05.03, 13:37 ścieme walisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: 50/50 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.03, 13:50 Start nie ciesz się tak i tak DOSTANIESZ W DUPĘ W OGÓLNIAKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: no napewno!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 14:37 już widze te twoje 50 pkt.!! jestes smieszny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brejwhart Mysterious Unidentificate Story 10.05.03, 15:09 Mistrzu, wzruszyła nas twoja historia, jest to o tyle niesamowite, że radze nie zostaje Ci nic innego jak włożyć na głowe worek papierowy i bić sie łomem, aż zabarwi sie on na kolor czerwony. W innym wypadku możesz także włożyć głowe do pralki i zaśpiewać fenomenalna pieść "keine grance" Zycze powodzenia w dalszej egzystecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x cholera jasna... IP: *.tvastra.com.pl 10.05.03, 15:42 nudzi wam sie musici innych stresować, ja wiem, że spieprzyłam i wiem, że umiałam to policzyć-gdyby nie nerwy, co z tego, że miałam olimpiade z matmy i z bioli jak nasłali na mnie szanowną komisję żeby nikomu nie podpowaiadała i stali nade mną przez bite dwie godziny, a ja przez nerwy i przez nich pomyliłam się przy zwykłym dzieleniu (10pkt w plecy)... ...i wuobraźcie sobie, że wcale nie zwalam na nich winy bo to jest ich wina i to niczego nie zmieni. Jak by nad wami stało dwóch takich czubów też byście sie denerwowali. 3m Cie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slk Re: 50/50 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 16:21 Ja będę miał na 100% 50/50 z mat-przyr (a wczoraj ok 45-48, w sumie całkiem nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodziutka Re: 50/50 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 16:32 co ty nie powiesz??? i tak do kazdej szkoly przyjmuja juz od niespelna 60 pkt! mi tesh nie poszlo zle, ale zeby cieszyc tak ciuke to lekka przesada! moze i zadania z matmy byly latwe, ale ten stres... z calego serca zycze ci tych 50 pkt, ale przestan jak male dziecko chwalic sie jconajmniej jak z czekolady :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja 49 IP: *.acn.pl 10.05.03, 16:37 no ja sie ciesze. chociaz z polaka kolo 42. qrwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalusiaaaa ludzie dajcie na luz! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 16:43 jezeli naprawde macie po tyle punktow to gratuluje! ale nie dolujcie innych! ja spieprzylam i bede miec ok 35! ale swiat sie nie zawali! z humana troche lepiej. i tak dostaniecie sie tam gdzie chcecie, bo populacja znowu tak nie urosla zeby miejsc w szkolach nie bylo! ja jestem z siebie dumna, bo stres nie pozarl mi wszystkich szarych komorek! do milego...!!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VoVO Re: 50/50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 17:40 Ja będe miałz matmy 49 !! Troche mi brakuje do Ciebie no ale co tam .. I tak jestem lepszy.. bo łącznie szacuje swoj wynik na 175 pkt.. i sie z tego cieszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś