Gość: bobas IP: *.sap-ag.de 26.11.01, 18:04 Instytut Goethego moze rozpocznie kolejny kurs w styczniu nie wiecie o innych szkolach/kursach majacych podejscie metodyczne/systemowe do niemieckiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ka$ka Re: niemiecki w wawie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 19:32 Jezeli poziom poczatqjacy - srednio zaawansowany (tak do okolo Mittelstufe) to Instytut Austriacki (ul. Bagno iles) pozdroffka ka$ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: niemiecki w wawie IP: 212.244.106.* 04.12.01, 14:16 Kasiu, dzieki za odpowiedz. Tak moj poziom to wszystkiego po troche i geschaft i logistik. Reasumujac poziom sredni przypomnienie plus wyzej! IA rozpoczyna kurs weekendowy - w ciagu 6 weekendow na przestrzeni 2 miesiecy okolo 60 godzin! Podali mi adres Zielnej gdzie mam sie pojawic na jakis test. Jeszcze raz dzieki. Gość portalu: ka$ka napisał(a): > Jezeli poziom poczatqjacy - srednio zaawansowany (tak do okolo Mittelstufe) to > Instytut Austriacki (ul. Bagno iles) > > pozdroffka > ka$ka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: niemiecki w wawie IP: 212.244.106.* 11.12.01, 10:15 Gość portalu: bobas napisał(a): > Kasiu, dzieki za odpowiedz. > > Tak moj poziom to wszystkiego po troche i geschaft i logistik. Reasumujac pozio > m > sredni przypomnienie plus wyzej! > > IA rozpoczyna kurs weekendowy - w ciagu 6 weekendow na przestrzeni 2 miesiecy > okolo 60 godzin! > Podali mi adres Zielnej gdzie mam sie pojawic na jakis test. > > Jeszcze raz dzieki. > Troche sie zdziwilem w kwestii podrecznika i podejscia do nauki. Ja lubie: 1. przeczytac czytanke 2. omowic slowa laczac je w tzw rodziny 3. troche wyrazen 4. jakas czesc gramatyki 5. streszczenie czytanki 6. cwiczenia z nowym slownictwem niestety, nie spotkalem takiej ksiazki ksiazki z niemca sa jakies takie wymyslne z obrazkami zamiast koncentrowac sie na meritum z 10 lat temu albo wiecej popularne byly ksiazki do angola alexandra seria 4 - rozne kolory mi sie bardzo dobrze z nich uczylo dzieki i pozdrawiam! > > Gość portalu: ka$ka napisał(a): > > > Jezeli poziom poczatqjacy - srednio zaawansowany (tak do okolo Mittelstufe > ) to > > Instytut Austriacki (ul. Bagno iles) > > > > pozdroffka > > ka$ka > Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Re: niemiecki w wawie 24.04.02, 16:47 Polecam osobiście bardzo książki wydawnictwa hueber "Deutsch 2000", wyrażam jednakże wątpliwość czy są one w ogóle jeszcze dostępne w księgarniach. Pozdrawiam! Miłej nauki języka niemieckiego! Odpowiedz Link Zgłoś