Dodaj do ulubionych

Hiszpański od podstaw

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 20:21
Szukam sprawdzonej warszawskiej szkoły językowej, w której prowadzone są
wakacyjne kursy hiszpańskiego dla początkujących. Proszę pomóżcie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hermano Re: Hiszpański od podstaw IP: *.lublin.mm.pl 05.07.03, 00:16
      Może najpierw spróbuj tutaj
      www.jezykhiszpanski.prv.pl
      iSuerte!
      • Gość: hermano Re: Hiszpański od podstaw IP: *.lublin.mm.pl 05.07.03, 00:17
        uups!
        www.jezykhiszpanski.prv.pl
    • Gość: agat Re: Hiszpański od podstaw IP: 217.153.20.* 05.07.03, 08:22
      możesz sprawdzić w instytucie Cervantesa
    • Gość: misiaczkowo Re: Hiszpański od podstaw IP: *.acn.pl 06.07.03, 11:19
      polecam ci szkołe języków obcych TLFS uczyłam sie tam języka hiszpańskiego,
      wprawdzie ie w wakacje ale wiem ze tam są organizowane kursy wakacyjne.
      • Gość: Agnieszka Re: Hiszpański od podstaw IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 19:43
        Bardzo dziękuję za odzew :) Mam pytanie do Misiaczkowo: chodzi o szkołę TLFS
        czy TFLS (tę na Kruczej)? Pozdrawiam
        • chica33 Re: Hiszpański od podstaw 08.08.03, 10:49
          Hej :-)
          W przeciwienstwie do przedmowcy, TFLS nie polecam - wyrzucone pieniadze -
          chodzilam tam przez 2 sem, efekty mierne (a ucze sie naprawde duzo i
          szybko).Potem chodzilam do Cervantesa - totalne zanurzenie w kulturze i jezyku,
          co mi akurat bardzo odpowiada. Jest naprawde ok, wystarczy porownac osoby o
          takim samym trybie nauki na tym samym poziomie z innymi szkolami - niebo a
          ziemia. Troche mi tyko lokalizacja przeszkadza:-). Lubie tez Academia De La
          Lengua (tutaj akurat ucze sie portugalskiego), ma swoje male wady, ale w sumie
          jest ok. Jesli chcesz (a raczej mozesz) wydac duzo pieniazkow, to Empik.

pozdrowienia i powodzenia!
          Adios, B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka