Gość: Agnieszka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 20:21 Szukam sprawdzonej warszawskiej szkoły językowej, w której prowadzone są wakacyjne kursy hiszpańskiego dla początkujących. Proszę pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hermano Re: Hiszpański od podstaw IP: *.lublin.mm.pl 05.07.03, 00:16 Może najpierw spróbuj tutaj www.jezykhiszpanski.prv.pl iSuerte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermano Re: Hiszpański od podstaw IP: *.lublin.mm.pl 05.07.03, 00:17 uups! www.jezykhiszpanski.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Hiszpański od podstaw IP: 217.153.20.* 05.07.03, 08:22 możesz sprawdzić w instytucie Cervantesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczkowo Re: Hiszpański od podstaw IP: *.acn.pl 06.07.03, 11:19 polecam ci szkołe języków obcych TLFS uczyłam sie tam języka hiszpańskiego, wprawdzie ie w wakacje ale wiem ze tam są organizowane kursy wakacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Hiszpański od podstaw IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 19:43 Bardzo dziękuję za odzew :) Mam pytanie do Misiaczkowo: chodzi o szkołę TLFS czy TFLS (tę na Kruczej)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: Hiszpański od podstaw 08.08.03, 10:49 Hej :-) W przeciwienstwie do przedmowcy, TFLS nie polecam - wyrzucone pieniadze - chodzilam tam przez 2 sem, efekty mierne (a ucze sie naprawde duzo i szybko).Potem chodzilam do Cervantesa - totalne zanurzenie w kulturze i jezyku, co mi akurat bardzo odpowiada. Jest naprawde ok, wystarczy porownac osoby o takim samym trybie nauki na tym samym poziomie z innymi szkolami - niebo a ziemia. Troche mi tyko lokalizacja przeszkadza:-). Lubie tez Academia De La Lengua (tutaj akurat ucze sie portugalskiego), ma swoje male wady, ale w sumie jest ok. Jesli chcesz (a raczej mozesz) wydac duzo pieniazkow, to Empik. pozdrowienia i powodzenia! Adios, B. Odpowiedz Link Zgłoś