Gość: Kaja IP: 217.11.141.* 21.01.02, 15:14 Która szkoła dobrze przygotuje do FCE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaja Re: FCE IP: 217.11.141.* 21.01.02, 15:14 chodzi mi o szkołę w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doro Re: FCE IP: *.proszynski.pl 30.01.02, 11:12 Dlaczego, tam jest okropnie drogo? Warto, naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: FCE 31.01.02, 16:41 cambridge school of english - droga, ale bardzo dobra; a tak naprawde do fce sie mozna przygotowac samemu; o ile zna sie juz jezyk na jakims poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: FCE IP: *.bbnplanet.com 01.02.02, 14:33 Polecam British Council albo Archibalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: FCE IP: 10.128.131.* 05.02.02, 22:40 Ja swietnie przygotowuje do FCE- a na serio to każdy dobry nauczyciel w dowolnej szkole pod warunkiem ze nie bedziesz czekala az cie naucza tylko wlozysz w to sporo wlasnego wysilku to nie jest trudne jest mnostwo materialow pomocniczych i naprawdenie trzeba wydawać majatku w Berlitzu zeby to zdac powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik@ Re: FCE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 16:50 kazdy ma widocznie swoj sposob-ja chodzilam do archibalda uczac sie tylko i wylacznie na zajeciach...w domu nie przygotowywalam sie w ogole,a zdalam na A! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: FCE IP: 10.128.131.* 10.02.02, 19:34 sposob jest jeden - napisalas uczac sie na lekcjach - no wlasnie trzeba wlasnej aktywnosci a kwestia czy trzeba w domu cos robic czy nie to juz sprawa indywidualnych zdolnosci jezykowych,pamieci itd.Nauczyciel musi byc dobry zeby byc dobrym przewodnikiem ale szkola jest obojetna nalezy tylko sprawdzic jakich zatrudniaja nauczycieli polecam Feldberga na Mandarynki (Ursynow)- jest dozor metodyczny,co roku wiele osob zdaje FC i CAE na dobre noty.Zreszta ta szkola ma filie w kilku miejscach w W-wie a ceny umiarkowane (coś ok 500-600 za trymestr) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Czy są jakieś dobre książki? IP: *.exbud.com.pl / 10.40.18.* 21.02.02, 12:11 Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś dobre książki (najlepiej napisane przez polaków) z ćwiczeniami do FC, chodzi mi przede wszystkim o część gramatyczną egzaminu czyli Use of English. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś