IP: 217.11.141.* 21.01.02, 15:14
Która szkoła dobrze przygotuje do FCE?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaja Re: FCE IP: 217.11.141.* 21.01.02, 15:14
      chodzi mi o szkołę w Warszawie
      • Gość: babeta Re: FCE IP: 192.168.30.* 29.01.02, 18:23
        berliz - polecam ! :-)
        • Gość: Doro Re: FCE IP: *.proszynski.pl 30.01.02, 11:12
          Dlaczego, tam jest okropnie drogo? Warto, naprawdę?
    • ann.k Re: FCE 31.01.02, 16:41
      cambridge school of english - droga, ale bardzo dobra; a tak naprawde do fce
      sie mozna przygotowac samemu; o ile zna sie juz jezyk na jakims poziomie
    • Gość: kasia Re: FCE IP: *.bbnplanet.com 01.02.02, 14:33
      Polecam British Council albo Archibalda
      • Gość: malgosia Re: FCE IP: 10.128.131.* 05.02.02, 22:40
        Ja swietnie przygotowuje do FCE- a na serio to każdy dobry nauczyciel w
        dowolnej szkole pod warunkiem ze nie bedziesz czekala az cie naucza tylko
        wlozysz w to sporo wlasnego wysilku to nie jest trudne jest mnostwo materialow
        pomocniczych i naprawdenie trzeba wydawać majatku w Berlitzu zeby to zdac
        powodzenia
        • Gość: dominik@ Re: FCE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 16:50
          kazdy ma widocznie swoj sposob-ja chodzilam do archibalda uczac sie tylko i
          wylacznie na zajeciach...w domu nie przygotowywalam sie w ogole,a zdalam na A!
          • Gość: malgosia Re: FCE IP: 10.128.131.* 10.02.02, 19:34
            sposob jest jeden - napisalas uczac sie na lekcjach - no wlasnie trzeba wlasnej
            aktywnosci a kwestia czy trzeba w domu cos robic czy nie to juz sprawa
            indywidualnych zdolnosci jezykowych,pamieci itd.Nauczyciel musi byc dobry zeby
            byc dobrym przewodnikiem ale szkola jest obojetna nalezy tylko sprawdzic jakich
            zatrudniaja nauczycieli polecam Feldberga na Mandarynki (Ursynow)- jest dozor
            metodyczny,co roku wiele osob zdaje FC i CAE na dobre noty.Zreszta ta szkola ma
            filie w kilku miejscach w W-wie a ceny umiarkowane (coś ok 500-600 za trymestr)
            • Gość: msz Czy są jakieś dobre książki? IP: *.exbud.com.pl / 10.40.18.* 21.02.02, 12:11
              Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś dobre książki (najlepiej napisane przez
              polaków) z ćwiczeniami do FC, chodzi mi przede wszystkim o część gramatyczną
              egzaminu czyli Use of English.
              Z góry dziękuję za wszelkie informacje. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka