Dodaj do ulubionych

przychodzi Triss wykladac

19.11.03, 23:18
patrzy..a tam echo..
Obserwuj wątek
    • Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:22
      I super...odczekuję kwadrans akademicki, podpisuję listę i idę na kawę.:))))
      • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:32
        Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> I super...odczekuję kwadrans akademicki, podpisuję listę i idę na kawę.:))))

dwa trzy tygodnie picia kawy i tracisz etat..ulica?
        buchacha..
        • Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:40
          I co będziesz miał osobistą satysfakcję? Przecież będąc po podstawówce i tak
          nie masz szans na studia. Twoje teksty są w stylu: zazdrości szewc księdzu, że
          biskupem został.
    • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:40
      nauczyciele w obecnym ksztalcie zamiast tzry miesiecznych wakacji ..powinni ten
      czas spedzac w obozach pracy :)
      • Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:44
        A mało zdolni uczniowie powinni funkcjonować jako nadzorcy? Pogódź się z
        faktem, że są ludzie bardziej i mniej zdolni, ludzie o różnych potencjałach
        intelektualnych, z rozmaitą zdolnością do przyswajania wiedzy. Im szybciej
        pogodzisz się z tą konstatacją tym lepiej dla Ciebie. Znajdziesz wówczas jakiąś
        niewyczerpującą umysłowo pracę fizyczną. Naprawdę ludzie do kopania rowów,
        zieleni miejskiej, wywożenia śmieci, sprzątania też są bardzo potrzebni.
        • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:48
          zamiast nie byc zabawna..(zaczynam nie lubic ludzi z bez poczucia humoru)
          skomentuj moj watek..jeszcze trzy grosze..tylko nie placz prosze..
        • Gość: chris Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.icpnet.pl 19.11.03, 23:51
          Triss, nie przekonasz go nawet najlepszymi argumentami. Przejrzyj jego watki...
          szkoda czasu.
          • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:57
            ja argument..menda guma papuzia..kto ci dal dyplom?
            nie wiem czy go nie spalic..
            argumenty jak juz co prosze nie do obalenia..tak jak moje..jak mamy sie bawic w
            tezy antytezy i argumenty..

ja wybieram siebie..swoja synTeze..
            • j_u Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 11:53
              Nie podales ani jednego argumentu, wiec nie ma co obalac.
            • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 21:50
              i znow dwa pierdniecia pod moja wypowiedzia..ale ani pol..argiementu..
              • j_u Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 23:15
                Alez czlowieku, zlituj sie. Na co ty chcesz argument, czy kontrargument? Ani
                nie podales swojego zalozenia, ani nie wypowiedziales ZADNEGO argumentu, jak z
                toba dyskutowac? Czego ty chcesz od biednych prostych intelektualistow?
                Jasnowidztwa?
        • Gość: miecz_na_idiotow Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 14:40
          Triss, to moze byc dla niego zbyt skomplikowane. Wiesz, drzewa sie sadzi
          zielonym do gory - trzeba rozrozniac kolory...
        • Gość: Richelieu* Triss, rany boskie IP: 213.77.25.* 21.11.03, 00:21
          nie wdawaj się w przepychanki
    • Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 20.11.03, 23:45
      Zajrzałam sobie na forum zdrowie, tam na f. depresja i kogo widzę? Kolega
      anieatak dzieli się z innymi swoim ześwirowaniem. Zresztą piszesz tam tak samo
      bełkotliwie i niezrozumiale jak na forum edukacja. Leki nie pomagają? Dobra
      rada: zmień lekarza bo ten - sądząc po efektach - bezczelnie Cię oszukuje.
      • Gość: Lobo Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.chello.pl 20.11.03, 23:56
        Szkoda nerwów Triss - to jakiś niestabilny emocjonalnie małolat, dodatkowo po solidnej dawce prochów. Dorzuć go sobie do kill file'a w "Moim Forum" i po krzyku. Ewentualnie można go ignorować "analogowo" :-)

Lobo
        • anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 21.11.03, 01:17
          Gość portalu: Lobo napisał(a):

> Szkoda nerwów Triss - to jakiś niestabilny emocjonalnie małolat, dodatkowo po
          s
          > olidnej dawce prochów. Dorzuć go sobie do kill file'a w "Moim Forum" i po
          krzyk
          > u. Ewentualnie można go ignorować "analogowo" :-)
          >
          > Lobo
          chelui zawodzisz mnie..byles juz mistrzem polski?..tylko chyba w hatricku
          mozesz..
          i uwazaj co mowisz do kroloa swiata..i co o nim mowisz..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka