Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:22 I super...odczekuję kwadrans akademicki, podpisuję listę i idę na kawę.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:32 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > I super...odczekuję kwadrans akademicki, podpisuję listę i idę na kawę.:)))) dwa trzy tygodnie picia kawy i tracisz etat..ulica? buchacha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:40 I co będziesz miał osobistą satysfakcję? Przecież będąc po podstawówce i tak nie masz szans na studia. Twoje teksty są w stylu: zazdrości szewc księdzu, że biskupem został. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:40 nauczyciele w obecnym ksztalcie zamiast tzry miesiecznych wakacji ..powinni ten czas spedzac w obozach pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 19.11.03, 23:44 A mało zdolni uczniowie powinni funkcjonować jako nadzorcy? Pogódź się z faktem, że są ludzie bardziej i mniej zdolni, ludzie o różnych potencjałach intelektualnych, z rozmaitą zdolnością do przyswajania wiedzy. Im szybciej pogodzisz się z tą konstatacją tym lepiej dla Ciebie. Znajdziesz wówczas jakiąś niewyczerpującą umysłowo pracę fizyczną. Naprawdę ludzie do kopania rowów, zieleni miejskiej, wywożenia śmieci, sprzątania też są bardzo potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:48 zamiast nie byc zabawna..(zaczynam nie lubic ludzi z bez poczucia humoru) skomentuj moj watek..jeszcze trzy grosze..tylko nie placz prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.icpnet.pl 19.11.03, 23:51 Triss, nie przekonasz go nawet najlepszymi argumentami. Przejrzyj jego watki... szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 19.11.03, 23:57 ja argument..menda guma papuzia..kto ci dal dyplom? nie wiem czy go nie spalic.. argumenty jak juz co prosze nie do obalenia..tak jak moje..jak mamy sie bawic w tezy antytezy i argumenty.. ja wybieram siebie..swoja synTeze.. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 11:53 Nie podales ani jednego argumentu, wiec nie ma co obalac. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 21:50 i znow dwa pierdniecia pod moja wypowiedzia..ale ani pol..argiementu.. Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: przychodzi Triss wykladac 20.11.03, 23:15 Alez czlowieku, zlituj sie. Na co ty chcesz argument, czy kontrargument? Ani nie podales swojego zalozenia, ani nie wypowiedziales ZADNEGO argumentu, jak z toba dyskutowac? Czego ty chcesz od biednych prostych intelektualistow? Jasnowidztwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz_na_idiotow Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 14:40 Triss, to moze byc dla niego zbyt skomplikowane. Wiesz, drzewa sie sadzi zielonym do gory - trzeba rozrozniac kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Triss, rany boskie IP: 213.77.25.* 21.11.03, 00:21 nie wdawaj się w przepychanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.acn.waw.pl 20.11.03, 23:45 Zajrzałam sobie na forum zdrowie, tam na f. depresja i kogo widzę? Kolega anieatak dzieli się z innymi swoim ześwirowaniem. Zresztą piszesz tam tak samo bełkotliwie i niezrozumiale jak na forum edukacja. Leki nie pomagają? Dobra rada: zmień lekarza bo ten - sądząc po efektach - bezczelnie Cię oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lobo Re: przychodzi Triss wykladac IP: *.chello.pl 20.11.03, 23:56 Szkoda nerwów Triss - to jakiś niestabilny emocjonalnie małolat, dodatkowo po solidnej dawce prochów. Dorzuć go sobie do kill file'a w "Moim Forum" i po krzyku. Ewentualnie można go ignorować "analogowo" :-) Lobo Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: przychodzi Triss wykladac 21.11.03, 01:17 Gość portalu: Lobo napisał(a): > Szkoda nerwów Triss - to jakiś niestabilny emocjonalnie małolat, dodatkowo po s > olidnej dawce prochów. Dorzuć go sobie do kill file'a w "Moim Forum" i po krzyk > u. Ewentualnie można go ignorować "analogowo" :-) > > Lobo chelui zawodzisz mnie..byles juz mistrzem polski?..tylko chyba w hatricku mozesz.. i uwazaj co mowisz do kroloa swiata..i co o nim mowisz.. Odpowiedz Link Zgłoś