Dodaj do ulubionych

Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań

IP: *.lodz.mm.pl 04.06.03, 18:02
Ale fajowo!!!
Chociaż część z tych odpowiedzi sie zgadza z moimi
zainteresowaniami ale niektóre odbiegafą całakiem od nich. Ale
klasy w liceum wybrałam dobre....to przynajmniej potwierdził ten
test!!! hihi
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: 195.187.64.* 05.06.03, 09:48
      Super test Wszystko sie zgadza :) Dziekuje wam Upewnilam sie ze
      dobrze wybralam :)))
      • Gość: kasia126p Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:13
        czy test był ciekawy?
        • Gość: agata Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:21
          myśle że tak
      • Gość: opona Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:15
        denerwujesz mnie!pa
      • madziara61 Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań 18.04.06, 16:13
      • Gość: Capellini Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:58
        > Super test Wszystko sie zgadza :) Dziekuje wam Upewnilam sie ze
        > dobrze wybralam :)))

Dziwisz się, że dobrze wybrałaś? Te pytania są bezsensowne, np. takie: "Pytanie
        3: Czy lubisz opowiadać o swoich wrażeniach z przeczytanych książek, obejrzanych
        filmów lub sztuk teatralnych". Wiadomo, że jak się odpowie "tak", to będą
        większe zainteresowania humanistyczne. Nie lepiej byłoby gdyby było jedno
        pytanie: "Jakie masz zainteresowania?" i odpowiedzi takie: społeczno-opiekuńcze,
        humanistyczne itd. Na to samo by wyszło, a zajęłoby to mniej czasu :D
    • Gość: julka Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 10:34
      To ja poproszę o podobny test ułatwiający wybór kierunku studiów
      (również podyplomowych) oraz przyszłego zawodu!
      • Gość: olooha Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.acn.waw.pl 05.06.03, 16:08
        dlaczego tak pozno!!??!! hm... ja wybralam zwykle scisle a sie okazuje ze
        powinnam myslec o humanie... hm?? nie moja wina ze ja jeszcze nie wiem czego
        chce =( co tak pozno daliscie ten artykul, co??!!
        • Gość: moniarek Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: 195.205.76.* 09.03.04, 09:00
          Wdług mnie całkiem fajny ten test :)
          • Gość: bleee test IP: *.kalisz.mm.pl 28.04.05, 14:11
            hehe.. faaajny test :) tylko raczej mi jakos problemu z wyborem klasy nie
            pomogl.. z reszta juz dawno papiery zlozone... ale nie powiem.. ciekawe :)
            tylko z paroma rzeczami bym sie nie zgodzila, ale coz.. najwyrazniej siebie nie
            znam ;]
            • Gość: lafirynda alez ja wszechstronna jestem:) IP: *.171.49.148.crowley.pl 06.05.07, 21:26
              spoleczne, kulturowe, humanistyczne, lingwistyczne po 71%
              sportowe, matematyczne po 85%
              tylko biol- chem 0% :D
              czyli generalnie calkiem dobrze robie wybierajac sie do matinfa i trenujac;]
      • Gość: :) Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:43
        taki test na studia jest na stronie uniwersytetu Gdańskiego, w zakładce dla
        kandydatów. Polecam. Nie wierz mu 100%, bo poleca tylko te kierunki które są
        tam na uniwerku, ale może pomóc :)
    • ras-putin Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań 05.06.03, 19:12
      A gdy w teście wychodzi prawie w każdym pytaniu około 90% - 100% to co oznacza?
      • Gość: Kasia Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:03
        To znaczy, że masz szeroki zakres zainteresowań:-) Ja mam w matematycznym 85% i
        w kilku po 71%.
    • Gość: magda Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 13:43
      Oczywiscie test w niczym mi nie pomogl. Wybralam klase jezykowa
      i tu mialam 71% na lingwistyke. Ale co z tego? I tak nie mam
      konkretnych zainteresowan i nie wiem czego chce sie tak do konca
      uczyc :((
      • Gość: ;-) Ehh ja sie z nim nie zgadzam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 13:09
        Ja już kończę pierwszš klasę liceum, ale mimo to zrobiłam sobie z ciekawo�ci
        wasz test. I co? Według niego okazuje się, że dokonałam bardzo złego wyboru.
        Jestem w klasie typowo �cisłej - matematyczno-informatycznej z rozszerzonym
        programem fizyki i na ten kierunek mam tylko 42%, a na humana i społeczne mam
        57% a lingwistyczne na 71%
        A ja przynajmniej nie czuję się, że dokonałam złego wyboru. Jestem zadowolona z
        mojego profilu, bo jednak nade wszystko kocham matematyke, dopiero dalej języki
        obce, a z przedmiotów humanistycznych ( w szczególnosci z historii) jestem
        totalny kałmuk.
        Bo żeby co� UMIEĆ! Muszę to ROZUMIEĆ! a nie ZNAĆ NA PAMIĘĆ!

Trochę ten wasz test nie jest doskonały
        • Gość: MARYS Re: Ehh ja sie z nim nie zgadzam IP: 80.53.173.* 12.01.05, 16:01
          Qrcze jak to sie stalo... ja tez kocham matematyke i fizyke... a w tescie mi
          wyszlo ze mam z nich tylko 42% a jesli chodzi o nauki lingwinistyczne mam 71%
          czułam sie troche zawiedziona, ze moze ide w zlym kiewunku... a tu prosze ktos
          podobny do mnie... ja teraz wybieram sie dopiero do liceum i wiem ze bede szla
          w strone matmy i fizy... test jest jaki jest ale pytania sa oczywiste jesli
          zaznaczysz ze lubisz tlumaczyc teksty wyjdzie ci ze masz zdolnosci jezykowe...
          a ja wcale nie lubie składac modeli maszyn czy czegos tam a fizyka sie
          interesuje i cio?? wynika z tego ze tak naprawde zaden test nam nie powiem co
          mozemy w zyciu robic bo my to czujemy w srodku i tyle!!!
          • Gość: menka zgadzam sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:32
            A mi wyszło że powinnam iśc na humanistyczny lub lingwistyczny lub plastyczny.
            Zgadzam się!
            Najmniej miałam z matematycznych i biologicznych!Lubie biologię ale chemii i
            fizy niecierpię!
    • Gość: maelva Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 16:28
      aaabsolutnie siem zgadza-lingwistyka 100 procentoof =) wlasnie
      mam zamiar isc do liceum na rozszerzony angielski ;)
    • Gość: Dark_ritual Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: 195.150.162.* 12.06.03, 19:28
      Ten test nie powiedział mi nic nowego.
      Prosił bym o umieszczanie rankingów szków w Krakowie (tak na
      przyszłość, bo mi i tak nie pomogliście).
    • Gość: agata i kasia Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.crowley.pl 26.02.04, 15:09
      ale sciema..kazdy i tak pojdzie tam gdzie chce a wy narzucacie nam profile..
    • Gość: baerni Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.kopnet.pl 27.02.04, 13:05
      Skąd mam wiedzieć co mi pasuje, jeżeli nie wiem ile mi wyszło procent w
      wyniku.Gdzie to się sprawdza
    • Gość: dziewczynka Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 14:39
      Kończe 3 gim i miałam nadzieje ze ten test troche mi pomoze w wyborze szkoły.
      Chociaz nie cierpie historii i geografii to w rozwiązaniu wyczytałam ze
      powinnam kształcić sie w tych własnie kierunkach :| z koleji (wg Waszego testu)
      nie nadaje sie do klasy z rozszerzonym programem nauczania języków obcych. A ja
      TO własnie lubie i jestem w tym całkiem dobra!!! Chyba musicie troche przerobic
      ten test. Pozdrawiam.
    • Gość: lilith Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 20:04
      nic sie nie dowiedziałam, bo już wcześniej o tym kierunku myślałam ;P no i
      widać, że jestem wszechstronna... kilka różnych profili mi pasuje. Co mam zrobić??
    • Gość: AGATA K. Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 14:20
      mojim zdaniem zaineresowanie sportem minimum jest ok. 95%, a przyrodom ok. 65%
    • Gość: mustafa Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.04, 19:57
      m lk,m nnkbb
    • Gość: KaiseńkA Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.04, 08:39
      Rewelacja!!!
      Wszystko zgadza się idealnie. Już przed rozwiązaniem waszego testu byłam na 90%
      zdecydowana aby iść na profil humanistyczny w LO ale teraz jestem pewna na 500%
      i z tego dziennikarstwa się cieszę, bo też mnie ciągnie!! Dzięki wielkie Gazeto
      za ten test!!!
    • Gość: Magda :) Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.squid.pl / 80.51.236.* 19.03.04, 16:03
      Mysle, ze to byl suuuuper pomysl na zrobienie takiego testu :):):)
      Mam nadzieje, ze kazdy ze mna sie zgodzi ???
    • Gość: agatata Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 15:03
      Czy moglabym prosic o klucz do testu?Chcialabym moc go wykorzystac.Z gory
      dziekuje za podpowiedz,jak mam go zdobyc:)
      Proponuje wszystkim niezdecydowanym skorzystania z porad doradcy zawodowego w
      szkole badz w Poradni Psychologiczno-Pdagogicznej.Powodzenia!
    • Gość: busiaczek Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.04, 16:37
      Myślę że fajny teścik, dużo mi wyjaśnił
    • Gość: Prezes i bulion SSPORT IP: *.krobia.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 09:19
      normalnie sport 100% a humanistryczny 28% jazda
      • Gość: amelii sport, human,jezyki?? IP: *.devs.futuro.pl 04.05.04, 10:42
        mi wyszedł sport i społeczno-humanistyczny na pierwszym miejscu.....i teraz już
        sama nie wiem. Bo mialam isc do klasy lingwistycznej...pomóżcie!
      • Gość: ja Re: SSPORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:20
        pie.. ja jade na bronx
    • Gość: HANIA MAŚląka fajna strona IP: *.krobia.sdi.tpnet.pl 31.03.04, 09:21
      www.Hania.18.up.pl
    • Gość: Magda Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 23:11
      szkoda że w klasa do której chciałbym pójśc najczęściej nie jest na wysokim
      poziomie gdyż nie wymagana jest średnia tam..
    • Gość: Piter Jej, to jest to, ale troche trudno odpowiedziec IP: *.chello.pl 03.04.04, 21:56
      na niektore pytania...no wiecie...jak sie czegos nie robi....np......no ale w
      gruncie ok!
      Pit
    • Gość: moc Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 18:23
      więcej takiej zabawy, może mi się oświeci
    • Gość: Dorcia Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 12:52
      Bardzo podoba mi sie ten test.poza tym zgadza sie z moimi zainteresowaniami!!!
    • Gość: Dawcio Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 15:47
      tescik moze byc jest fajny ale czasem pytania sa du d*** wiecie o co mi chodzi
      oki narka wam
    • Gość: patrycja Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 17:29
      no jestem zadowolona z wyniku
      • Gość: berthier Re: Dokąd, gimnazjalisto - test zainteresowań IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 21:26
        a ja mam human 100% i szostke z fizyki na polrocze. No i cóż mam począć? Mam
        nadzieje ze jak bede w 3 klasie to sie na cos zdecyduje
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka