Dodaj do ulubionych

Ślub w liceum

29.12.03, 13:15
Temat ten nie dotyczy edykacji, ale skierowany jest do uczniów szkół
średnich, a może ich rodziców... Szukamy ludzi, którzy w liceum weszli w
związek małżeński. Ale nie z "potrzeby" ale ze zrywu serca ;)
Bardzo proszę o kontakt wszystkich, którzy znaleźli sie w takiej sytuacji, a
może spotkali się z tym u znajomych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Ślub w liceum IP: 212.160.235.* 29.12.03, 16:22
      W ubiegłym roku w IV klasie z Międzynarodową Maturą w Koperniku Karolina
      Sawicka wzięła ślub.Maturę (ostatni egzamin) zdawała na 4 dni przed
      porodem.Zdała.
    • Gość: mloda Re: Ślub w liceum IP: 217.11.136.* 06.01.04, 14:30
      w mojej szkole groziloby chyba wyrzucenie za taki "precedens"...
      • Gość: alison Re: Ślub w liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 15:02
        Co to za szkoła?!
        • Gość: UFO Re: Ślub w liceum IP: *.w3cache.pl / *.pl 06.01.04, 16:14
          Modrzewski!
    • Gość: inka Re: Ślub w liceum IP: *.acn.pl 06.01.04, 17:47
      Swego czasu fala slubów zalała jedno ze społecznych LO. Ale ty pytasz o slubie
      ze zrywu serca te wszystkie były z "potrzeby". O ślubie z innego powodu nie
      słyszałam.
      • 8ania8 Re: Ślub w liceum 13.01.15, 19:59
        Ja wzięłam tak ślub. Na utrzymaniu rodziców nie jestem. Pracuję uczę się, wynajmujemy mieszkanie. Nie żałuję. Eh, i tak wszyscy na brzuch patrzyli a teraz zdziwneni że bobasa brak. Potwierdzam na sobie że takie przypadki istnieją. Pozdrawiam, Ania
      • ebrohe Re: Ślub w liceum 20.04.15, 09:59
        Nie rozumiem zdziwień ludzie, że w liceum niektórzy chcą prać ślub. Nasze prababki standardowo wychodziły za mąż w wieku 15-16 lat i nie było na tamten czas nic dziwnego. Przynajmniej dzieci rodziły w związku małżeńskim.
    • dori7 Re: Ślub w liceum 07.01.04, 17:55
      daj spokoj, kto normalny bedzie sie "ze zrywu serca" pobieral w ogolniaku?? toz
      to dzieciaki na utrzymaniu rodzicow!
      • Gość: Justyna Re: Ślub w liceum IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.01.04, 19:56
        W ogólniaku to się myśli o wielu innych rzeczach , o studiach , studniówce , o
        wycieczkach szkolnych itp.
        • Gość: Moetje Re: Ślub w liceum IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.01.04, 23:33
          zeby wziac slub,trzeba byc pelnoletnim,dziewczyna 18 lat,chlopak 21,zeby sie pobrac w
          ogolniaku,trzeba by uzyskac zgode sadownie,i trzeba miec dostatecznie wazny powod,zeby o
          takie pozwolenie sie ubiegac,(np w przypadku kiedy dziewczyna zaszla w ciaze),pozdrowienia
    • anestezjolog72 Re: Ślub w liceum 14.01.15, 16:03
      Może nie w ogólniaku, ale tuż tuż po maturze i, wówczas egzaminach na studia. Ja! I rok medycyny zaczynałam z obrączka na palcu . Dziecko pojawiło sie po dyplomie czyli 6 lat później. A.........mąż był juz po studiach, ale zarabiał grosze. Motyw? Uwolnienie się spod opieki rodziców.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka