pallas10 13.10.09, 12:11 Wybieram sie w lutym na Dominikane z 12 letnia wnuczka.Chcialabym pojechac z niemieckim biurem.Jak to zalatwic.Jakie proponujecie biuro i jaki region i jaki hotel.Z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an26d Re: Dominikana w lutym 14.10.09, 09:04 Ja załatwiałem wszystko za pośrednictwem polskiego agenta, który sprzedaje oferty niemieckich biur podróży. Strona to www.karaiby.pl. E-mail do osoby to: asia@konradtravel.pl. Naprawdę mogę ich z czystym sumieniem polecić. Super obsługa i wszystko szybko załatwione. Płacić można nawet kartą bezpośrednio niemieckiemu organizatorowi. Odpowiedz Link
inna57 Re: Dominikana w lutym 14.10.09, 10:33 A polski agent pobiera za tą wątpliwą przysługę niemałą prowizję. Najprościej wykupić bezpośrednio z niemieckich stron www.reise.de www.lastminute.de W ten sposób po pierwsze omija się polskiego pośrednika a po drugie za mniejsze pieniądze ma się ofertę lepszą bo skierowaną do bardziej wymagającego niemieckiego turysty. Odpowiedz Link
joasiaabb Re: Dominikana w lutym 14.10.09, 17:53 My korzystaliśmy z usług biura Apollo Tour, lecieliśmy z Berlina, hotel Grand Palladium Palace, byliśmy w lutym tego roku, pogoda znakomita, wszystko załatwione bez problemu przez panią Dorotę z Apollo Tour. Odpowiedz Link
goldenvacation Re: Dominikana w lutym 15.10.09, 01:44 witam , to oczywiscie totalna bzdura, żaden szanujacy sie polski pośrednik biur niemieckich nie pobiera żadnej prowizji, to nie działa w ta stronę Polecam El-Mundo, Dreamtours, Waklacje24.pl czy wczasy dominikana.pl Linki na naszej stronie www.villapolonia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link