Dodaj do ulubionych

Hotele Punta Cana

17.05.11, 21:18
Witam,
chciałabym lecieć w połowie czerwca, muszę wybrać z 3 hoteli, czy ktoś, bazując na własnych doświadczeniach, może mi któryś polecić bądź odradzić?
- Occidental Grand Punta Cana
- Gran Bahia Principe Punta Cana (Bavaro)
- Riu Bambu Club Hotel
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Hotele Punta Cana 17.05.11, 22:10
      Tu możesz zapoznać się z recenzjami ja wrzuciłam pierwszy z listy ale są i pozostałe pl.tripadvisor.com/Search?q=Punta+Cana+Occidental+Grand+Punta+Cana&lang=pl&sub-search=Wyszukaj&geo=1&returnTo=__2F__

Przefiltrowałam tylko opinie po polsku.
    • leonardito Re: Hotele Punta Cana 17.05.11, 23:46
      Czesc,
      tutaj zobacz Gran Bahia Principe Punta Cana (Bavaro)
      leonardito.com/bahbavn/bahbav2.shtml

a tu Occidental Grand Punta Cana
      leonardito.com/flamencopcn/flamencopc.shtml
      polecilbym Gran Bahia Principe Punta Cana (Bavaro)
      ale jeszcze lepiej Gran Bahia Principe ..Ambar
      zobacz tutaj
      leonardito.com/bahamb0810n/bahamb0810.php
      Riu Bambu Club nie znam.

Niezapomnianych wakacji .> << ( ( (*>
      po drodze wpadnij na vinko do leonardito
      leonardito.com/
      • pietnacha40 Re: Hotele Punta Cana 18.05.11, 15:05
        byłam w Occidental . Jak dla mnie ok . Jego plusem,w porównaniu z innym,w którym byłam była klimatyzowana restauracja śniadaniowo - kolacjowa ,restauracja lunchowa na plaży ,lepsza ,szersza plaża . W pokoju expres do kawy + kawa smile Gdybyś wybrała,to bardzo polecam Lobster Bar - kosztuje 35$ + tax,ale warto ! Inne restauracje można sobie darować . Przy hotelu jest świetna dyskoteka,gdzie bawią się też Dominikańczycy - jest na co popatrzeć,pięknie tańczą .Ale uwaga na kasę - wydano nam tam fałszywkami :\
        • kr_ka_11 Re: Hotele Punta Cana 01.06.11, 14:48
          ja byłam w Bambu i serdecznie polecam, bardzo udany pobyt ale.. znajomi byli w Grand Bahia Principe i też bardzo sobie chwalili. Bardzo fajnie zagospodarowany hotel. dobre jedzienie, ladne pokoje no i więcej basenów, w Bambu jest jeden.
          • monhann2 Re: Hotele Punta Cana 01.06.11, 17:18
            Bahia fajny resort ale moloch, zalezy czy Ci taki odpowiada. Ja np wole troche mniejsze.
            • 25wanilia Re: Hotele Punta Cana 01.06.11, 17:37
              Padło na VIK Arena Blanca, w pozostałych nie pasowały nam terminy, albo ceny
              • elpolacotours Re: Hotele Punta Cana 08.06.11, 23:49
                Hotel mniejszy, bardziej kameralny, ale za to przy przepięknym kawałku plaży w Bavaro.

Pozdrawiam i zapraszam na wycieczki
                • she7884 Re: Hotele Punta Cana 09.06.11, 19:26
                  Witam
                  My (ja i mąż smile) wybieramy się do Riu Bambu 17.06 na dwa tygodnie, wylot z Monachium.
                  Gdyby ktoś również wybierał się do tego hotelu w tym czasie i oczywiście chciałby spędzić czas w miłym towarzystwie big_grin proszę o info, na pewno przeczytam smile
                  • ela.656 Re: Hotele Punta Cana 15.05.13, 10:41
                    My wybieramy się 11.06.2013 - dziś idę wykupić - waham się jednak między RIU BAMBU a Grand Palladium.
                    A czym wy kierowaliście się przy wyborze RIU BAMBU?
                    Pozdrawiam Ela
                    • natione Re: Hotele Punta Cana 28.05.13, 09:12
                      Witam, my wybieramy się z narzeczonym 19 czerwca do Grand Bahia Principe.
    • 25wanilia Wróciłam z Dominikany :) 27.06.11, 21:07
      No ładnie tam...
      • pietnacha40 Re: Wróciłam z Dominikany :) 28.06.11, 19:49
        25wanilia napisała:

> No ładnie tam...
        big_grin nooo
    • keenyaa Re: Hotele Punta Cana 27.04.13, 22:35
      Witam, razem z mezem bylismy w Riu Bambu w okresie swiateczno-noworocznym. Zdecydowanie nie jest to Hotel 5* glownie ze wzgledu na pokoje - stare meble, telewizory jeszcze z kineskopem, lozko w typie 2xdouble laczone, generalnie przydaloby sie odnowienie...ale nam absolutnie nie zepsulo to humorow poniewaz w pokoju tylko spalismy smile duzo osob narzekalo na jedzenie, ze malo urozmaicone, ale nie dziwie sie jezeli na talerzu mieli wszystkiego po trochu...my jedlismy posilki codziennie wybierajac cos innego i nie mieslismy tego typu problemow smile poznalismy wspanialych Polakow z USA a takze duzo osob z Kanady. Generalnie resort byl po prostu OK natomiast plaza...C-U-D-O-W-N-A!!!!! dluga, szeroka, bialy piasek, turkusowa woda i palmy, palmy i palmy!!! codziennie spacerowalismy kilka godzin dziennie....naprawde polecam !!! przyjemniejszym hotelem z sieciu Riu byl PALACE...ale to juz troche trzeba doplacic smile
    • elzkaz1 Re: Hotele Punta Cana 28.05.13, 11:17
      Witam
      My wylatujemy 11 czerwca.
      Wybraliśmy Hotel Grand Palladium Pallace z Neckermanna.
      Pozdrawiam
      i być może Do zobaczcenia na Dominikanie.
      Ela wink
      • leff Re: Hotele Punta Cana 06.06.13, 23:18
        też tam lecimy 11 czerwca z Berlina smile
        a jak do Berlina i skąd ? napisz na priv
        • elzkaz1 Re: Hotele Punta Cana 08.06.13, 14:49
          Witam
          Do Berlina oczywiście samochodem. Granicę będziemy przekraczać najprawdopodobniej
          w Świecku. Parking juz zarezerwowany.
          Pozdrawiam i być może do zobaczenia.
          • leff Re: Hotele Punta Cana 08.06.13, 19:34
            Myślałem ewentualnie o wspólnej podróży do Berlina, ale my z płd jedziemy przez Olszynę czyli ten temat odpada. Pozdrowionka i do zobaczenia smile
      • ewa.gwiazda33 Re: Hotele Punta Cana 08.07.13, 19:40
        osobiście polecam Grand Palladium Bavaro Resort&Spa, rewelacyjny osrodek,jak ktos chce wiedzieć wiecej pytajciesmile
        byliśmy w okresie Bożonarodzeniowo-sylwestrowym i na zimę znow planujemy-raj na ziemismile
        • 4kasiula Re: Hotele Punta Cana 29.09.13, 13:21
          Witam serdecznie.
          Za 2 tyg.wybieram sie na wakacje do tego hotelu ktory Pani tak poleca..moglaby mi Pani przeslac jakies podpowiedzi,jakies wskazowki,na co uwazac,czy na kolecje faktycznie wszyscy sie tak stroja,czy trzeba miec cos wrazie czego na komary?itd.jest to juz moj drugi raz kiedy wybieram sie na Dominikane ale zawsze jakies dodatkowe informacje sie przydadza chociaz sam hotelmi sie bardzo podoba ale podrozuje juz tyle i na jaraibach bylam juz z kilka razy tak jak i w innych miejscach na tej ziemi wink ale sama jestem ciekawa czy wybralam dobry hotel na poleniuchowanie itd.Mam tez pytanie dotyczace taksowek..otoz nie lece na Dominikane przez bioro podrozy bo wszystko zamawialam osobno ale czy nie bede miala problemu z taksowka z lotniska do hotelu?bede wdzieczna za dodatkowe wskazowki smile pozdrawiam serdecznie
          • monia761 Re: Hotele Punta Cana 04.10.13, 00:07
            Spod lotniska może być drogo,ale zobacz na stronie hotelu-może mają cennik taksówek.Albo zadzwoń bezpośrednio do hotelu i zamów u nich w dniu przylotu.Nas nigdy nie oszukano-czy braliśmy na własną rękę czy przez hotel,ale różnie to bywa.
            • basiak78 Re: Hotele Punta Cana 04.10.13, 07:55
              Witam 17 listopada wybieram się na 4 tygodnie do hotelu IFA Villas Bavaro Beach Resort & Spa Bavaro, wylot z Wiednia czy moze ktoś się wybiera??? Bądz był w tym hotelu i czy to dobry wybór.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka