pannax29 06.06.07, 14:23 Podpowiedzcie prosze ile euro zabrac jadac na objazdowke z biura podrozy? bedziemy sami czyli 2 + przewodnik. jakie tam sa ceny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek195028 Re: najlepiej jak najwiecej !! 06.06.07, 21:10 najlepsze sa $ can. euro moga byc Usa $ absolutnie sie nie oplaca wypozyczenie auta na 1 dzien 100 $ can benzyna 1 $ pudelko cygar 30 do 60 butelka rumu 6 do 12 sliczna panienka od 20 do ???? chlopcy nie wiem ile biora nie korzystalem w knajpie jak dasz typa 2do 4 to jestes gosc przewodnik na caly dzien 5 do 10 chcesz cos wiecej wiedziec to pytaj jezeli wiem to odpowiem Odpowiedz Link
widel.kastro Zycie jak w Madrycie. 07.06.07, 02:51 wojtek195028 napisał: " w knajpie jak dasz typa 2do 4 to jestes gosc... chcesz cos wiecej wiedziec to pytaj jezeli wiem to odpowiem" Ekscytujace jest zycie polskiego emeryta z Kanady na Kubie . Prosze, pisz czesciej. Jestes kopalnia/zrodlem wiedzy o Kubie. Odpowiedz Link
wojtek195028 do widel.castro 10.06.07, 06:49 Kopalnia wiedzy to ja nie mam ambicji byc bo tak naprawde to Cube znam slabo. Poprostu znam maly kawalek Cuby rejon Santiago De Cuba ( raz bylem Santa Lucia ) Kiedys trafilem tam prztpadkowo i bardzo mi sie tam spodobalo.Wiec zawsze tam wracalem .Pozniej poznalem Kubanke i po jakims czasie postanowilem jej kupic dom zebym nie musial kozystac z hotelu bo to wychodzi taniej.Teraz 4 miesiace spadzam na Cubie 5 w Canadzie a reszte w Europie.Pozatym ucze sie intensywnie hiszpanskiego a moja Kubanka angielskiego zeby sie z nia jakos dogadac.W przszlym roku planuje przwiesc ja do polski na wakacje zeby jej cos pokazac.Jak dasz jakis namiar to Ci ja moge nawet pokazac.Pozdrawiam serdecznie i zycze wielu podrozy po swiecie.Wojtek. Odpowiedz Link