michelle16 07.04.10, 17:36 witam wszystich potrzebuje szybko jakiejś informacji na temat prywatnych przedzkoli lub bawialni w DG.GDZIE ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiwikasia Re: przedszkole 08.04.10, 09:15 Przychodzi mi do głowy Filip i Maja przy Piłsudskiego i Trelemorele przy Sobieskiego. Obie tzw. bawialnie zapewniają opiekę całodzienną. Odpowiedz Link Zgłoś
metka_23 Re: przedszkole 17.04.10, 20:46 Witam, Szanowni Państwo, od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem otworzenia własnego przedszkola. Chciałabym stworzyć miejsce przyjazne dziecku, jednak żeby zrealizować swój plan potrzebuje Państwa pomocy. Chciałabym się dowiedzieć jakie są Państwa oczekiwania oraz zapotrzebowanie względem takiego miejsca. Chciałabym stworzyć placówkę w pełni realizującą program przedszkolny oraz podstawę programową. Nadmienię tylko że jestem z wykształcenia nauczycielem nauczania zintegrowanego i edukacji przedszkolnej. Bardzo Państwa zatem proszę o opinię na temat zapotrzebowania na tego typu miejsca, oczekiwania wobec takiej placówki, pokuszę się nawet o zapytanie Państwa o dogodną lokalizację. Będę wdzięczna na wszelkie informacje. Wszystkie pytania proszę kierować na adres : metka_23@gazeta.pl. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
metka_23 Re: przedszkole 14.05.10, 14:47 nadal bardzo proszę o pomoc, wszystkie opinie Państwa, jako rodziców będą dla mnie cenną informacją. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś