bmwd 28.04.06, 22:39 Czy mógłby ktoś polecić dobrego fryzjera w Dąbrowie Górniczej lub Sosnowcu, umiejącego dobrać fryzurę , profesjonalnie obciąć włosy ,zaproponować fryzurę do typu urody ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwd Re: Dobry fryzjer 05.05.06, 21:47 Czy w Dąbrowie nie ma żadnego fryzjera , ktory dobrze strzyże? Odpowiedz Link Zgłoś
to_tylko_ja2 Re: Dobry fryzjer 05.05.06, 23:15 ja znam jedną fryzjerkę, która przyjmuje w domu, nie jest to jednak chyba propozycja dla osób, które chcą skorzystac z fachowej rady. Bo ta pani chyba nie jest stylistką tylka zwykła fryzjerką. przyjmuje w domu na mydlicach. ale polecam ją znajomym, którzy w salonie fryzjerskim zapłaciliby mnóstwo pieniędzy. Ja np za balejaż z 2 kolorów, strzyżenie, mycie, modelowanie zapłaciłam 45 zł. mam sredniej długości włosy. w salonie fryzjerskim kosztowałoby mnie to ponad 100 zł. ale szłam tam z konkretną wizją swoich włosów i byłam bardzo zadowolona. Ale warunki bardzo swojskie, nic to jednak w porównaniu z tym, ile pieniedzy zaoszczędziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Dobry fryzjer 06.05.06, 10:32 Ja chodzę do Framesi na Kasprzaka, dobrała mi fajną fryzurkę i wszyscy mówią że ładnie wygladam...więc wydaje mi sie warto było. Do tego za obicięcie zapłaciłam 20 zł:)). Telofon podaję: 322648859, ja chodzę do szefowej p. Anety. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwd Re: Dobry fryzjer 06.05.06, 12:28 Dziękuję za informację - na Kasprzaka w którym miejscu jest ten fryzjer? Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Dobry fryzjer 06.05.06, 14:31 Na przystanku tramwajowym, takie białe budyneczki są i w pierwszym od lewej:) Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Dobry fryzjer 07.05.06, 17:11 A ja polecam salon Manhatan na Manhatanie w ostatnim długim wieżowcu od strony Dąbrowy. Od lat tam chodze i zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
paulara Re: Framesi i inne 10.05.06, 13:19 ja tam nie polecam Pani Anety, jak dla mnie strzyże na jedno kopyto, tyle sie nagada o technikach strzyżenia a nie widać efektów; aleee mamkube ma ładną fryzurkę:)) ja wogóle póki co nie znalazłam w DG dobrego fryzjera, może i jestem wymagajaca, bardziej moge pisać kogo nie polecam... ale jezeli już to Pani Ania z Allegro (obok kina) i Pani Edyta z Gabriela w S-cu (obok heliosa-warto) Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Framesi i inne 12.05.06, 21:24 dzieki Paulina:)))) Ale właśnie tez tak myślę, mnie fajnie obiecieła Aneta ale rzeczywiscie obcina na jedno kopyto...wiedzę to teraz po koleżankach które tam wysłałam. Teraz chciałam zeby mi zrobiła coś nowego...i mi spieprzyła. Chciałam krócej i zrobiło sie z tego takie dziwne coś:(((. Poczekam aż odrosną trochę i pójdę po "starą" fryzurę. Ale jak ktoś poleci kogoś fajnego to jak mi sie ta na jedno kopyto znudzi to zrobie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolettadg Re: Framesi i inne 23.05.06, 19:12 Ja chodzę do Sztana to jest w Strzemieszycach . Jestem zadowolona ale trzeba się umówić na telefon. Znajdziecie go w każdej panoramie a zakład nazywa się Fryzura, ul. Majakowskiego chyba ale sprawdżcie. Trochę dużo mówi przy strzyżeniu ale warto to znieść bo włosy układają się do następnego strzyżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Framesi i inne 24.05.06, 21:44 No też słyszłałam o tym szatanie:)) Podobno super obcina ale nagada sie własnie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jurek3m Re: Dobry fryzjer 15.03.16, 23:18 Może z tego rankingu ktoś wybierze jakiegoś dobrego? rzetelnyranking.pl/fryzjerzy/slaskie/dabrowa-gornicza Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś