Gość: quenti IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.03, 22:01 czy ktos moze mi polecic jakas szkolejezykowa (j. ang.)w naszym miescie, wolalabym uniknac dojazdow do Sosnowca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klocek Re: dylemat!!!!! IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 30.06.03, 00:49 Szkoła LEVEL jest na ulicy Królowej Jadwigi w ZST( tzw. tecnikum dwójka) , naprzeciw(po drugiej stronie za torami tramwajowymi) Duzego koscioła w Centrum A chyba jeszcze jest coś takiego jak Nestor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quenti Re: dylemat!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 08:24 dzieki Ci bardzo ale z Levelem nie kojarzy mi sie nic dobrego, bylam tam nawet zapisana ale po miesiacu sama zrezygnowalam poniewaz jakosc uslug oraz poziom tej szkoly pozostawia wiele do zyczenia... co do Nestora to nie znam tej szkoly ale dzieki przejde sie do nich i moze... zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klocek Re: dylemat!!!!! IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 03.07.03, 19:32 To może prywatne korepetycje Moge Ci polecić , bo chodziłem 3 lata na korepetycje na Mydlice. Albo ja Ci dam korki .Znam Present Simple i Present Continuos , hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quenti Re: dylemat!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 10:37 dzieki Klocek ale nie skorzystam:) ale doceniam Twoje checi a zreszta i tak zostawie sobie ta kwestie na sierpien pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś