aniwlam.k 14.09.08, 13:15 poszukuje dobrego chirurga szczekowego w dąbrowie górniczej może ktoś mi kogoś poleci.... bede bardzo wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baja88 Re: chirurg stomatologiczny 14.09.08, 13:39 w Elmadencie przy ul.Szpitalnej jest, ma obce nazwisko, cudzoziemiec, niestety nie pamiętam jego Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: chirurg stomatologiczny 14.09.08, 13:45 odwołuję informacje, albowiem Ty poszukujesz chirurga, a mnie się nasunęło nazwisko stomatologa , który dobrze sobie radzi z dziwnie wyrośniętymi zębami na Kukułek w Sosnowcu jest tez klinika stomat.stronę www tez w necie mają Odpowiedz Link Zgłoś
aniwlam.k Re: chirurg stomatologiczny 14.09.08, 17:51 potrezbuje dobrego chirurga do trudno ulozonej 8 i dlatego szukam dobrego chirurga i naprawde bardzo zalezy mi na dabrowie górniczej :( Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: chirurg stomatologiczny 14.09.08, 21:54 8-ki nie wyrżnięte i wstrzymane właśnie na Kukułek usuwają, to przecież nie daleko Odpowiedz Link Zgłoś
rolko_mania Re: chirurg stomatologiczny 19.09.08, 20:40 Mój znajomy kiedys usuwał zatrzymaną ósemkę w clinice u dr. Rostaka na Tysiąclecia i nie ma złych wspomnień, wręcz przeciwnie bardzo sobie chwali. Na Kukułek robi to stażysta..więc trochę niepewności i zagadki jest ale ogólnie jest demokracja;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniwlam.k Re: chirurg stomatologiczny 21.09.08, 16:56 no i wlasnie na kukulek powiedziano mi ze moga mi usunac tego zeba dopiero za 2 tyg. nie ukrywam ze nie moge tyle czekac......moze ktos jeszcze zna jakiegos dobrego chirurga??? Odpowiedz Link Zgłoś
ome.ga Re: chirurg stomatologiczny 26.10.08, 19:12 witam.na ul.Skibińskiego jest świetny dentysta dr.Piaskowski.Ja u niego rwałam 8-kę.super fachowiec i zna się na robocie.Jest też chirurg ale nie wiem czy dobry.Radzę udać się do dr.a on jakby co pokieruję dalej.Acha jest to w przychodni nr.1POZDRAWIAM I POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś