eustachyplomba 09.12.03, 20:00 Dziś, na PolSzicie (program o nawzwie Interwencja czy jakoś tak) goworzyli coś o Dąbrowie. Niestety, widziałem tylko herb na zakończenie. Czy ktoś wie o co chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crash_dg Re: Dąbrowa w telewizorze 09.12.03, 21:50 Reportaz byl o madrej decyzji dziada "3 minuty" Lepiej dla DG jakby tego reportazu nie pokazywali - Kocjanowa i Talus tak sie skrompomitowali ze nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac. az mi wstyd ze takie malo inteligentne, o zerowej elokwencji, ludzie zasiadaja na tak waznych stolkach PS teraz juz wiem czemu inwestorzy nas omijaja szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
crash_dg Re: Dąbrowa w telewizorze 09.12.03, 21:52 Reportaz byl o madrej decyzji dziada "3 minuty" - chyba dalej nie musze mowic :P Lepiej dla DG jakby tego reportazu nie pokazywali - Kocjanowa i Talus tak sie skrompomitowali ze nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac. az mi wstyd ze takie malo inteligentne, o zerowej elokwencji, ludzie zasiadaja na tak waznych stolkach PS teraz juz wiem czemu inwestorzy nas omijaja szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Dąbrowa w telewizorze 10.12.03, 08:16 Dzisiaj w magistracie wielkie poruszenie po audycji prezydent wydał obwieszczenie „niechaj każdy urzędnik to od dzisiaj wie że teraz do mnie dobiec trza w minuty dwie” Odpowiedz Link Zgłoś
krawiecdg Re: Dąbrowa w telewizorze 10.12.03, 13:40 O w mordę... takiego zarządu miasta to już dawno nie mieliśmy. Było mi wstyd ,że mieszkam w tym miescie. Polsat pokazał Tala i Kocjanową tak , jakby to były dzieci z przedszkola. Muzyczka dopełniła wrażenia, że w "pentagonie" stacjonują przerośnięte przedszkolaki. Talk jak Talk, wiele już o nim wiadomo i nie było zaskoczenia kiedy najpierw zapewniał ,ze sam da radę pokonać dystans w 3 min, a później stwierdził ,ze dziennikarz przesterowuje dyskusję na inny temat. Dla mnie jednak p. Kocjan to nieporozumienie nr 1 w tym towarzystwie. Zapytana o to rozporządzenie stwierdziła na pocztku , ze prezydent nie jest jego autorem , a na pytanie dlaczego na nim widnieje podpis prezydenta i czy prezydent nie wie co podpisuje , odparła ,że jest tyle spraw , iż prezydent nie musi tego wiedzieć ... Żenada ! Odpowiedz Link Zgłoś
crash_dg Re: Dąbrowa w telewizorze 10.12.03, 23:05 spoko, wystosowalem list do Kocjanowej - jak odpisze to zaprezentuje :D Odpowiedz Link Zgłoś