Dodaj do ulubionych

Książki konkursowe - braki

17.01.12, 09:01
czytając niektóre wpisy widzę, że sporo ambitnych Forowiczów chce przeczytać wszystkie pozycje z listy konkursowej i to się chwali smile

jest tylko jeden problem - gdzie znaleźć brakujące pozycje?
sama mam problem z Miłoszewskim i Slaughter,
w mojej sieciowej bibliotece jest parę egz. jednego i drugiej ale większość zarezerwowana,
i tak sobie pomyślałam, że może sami sobie pomożemy?
może nawzajem sobie pożyczymy? co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • negev56 Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 09:16
      Mam chyba wszystko oprócz Zajazdu Jerozolima (którego i tak nie będę czytała), więc chętnie pożyczę co mam. Ale w domu będę dopiero w niedzielę, więc jeśli to nie za późno, nie ma problemusmile.
      • opty2 Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 09:27
        aaaa Negev sie urlopuje smile
        a dlaczego nie chcesz czytać Grimes?
        ja się zmuszam czytając Polaków i Karin S. a Ty co?

hm... to rzeczywiscie problem, bo przesyłka doszłaby pewnie w środę lub czwartek (w przyszłym tygodniu), to chyba tylko jedną dałabym radę przeczytać,
        Dzięki Negev za odzew, do niedzieli dam Ci znać czy skorzystam
        a Ty naprawdę nie chcesz Grimes? - mogę pożyczyć
        • negev56 Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 09:50
          Proszę ja Ciebie, czytanie Slaughter nie jest mękąsmile, to czysta przyjemność i mimo wszystko zdążysz przeczytać, to się właściwie samo czyta.
          A Zajazdu aż tak nie jestem ciekawa, ale tez sprawę przemyślęsmile.
          • elmar43 Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 21:10
            Zgadzam się z Negev, że czytanie Slaughter nie jest męką (choć wpadki językowe tłumaczy/redaktorów dają po oczach wink) i mogę książkę pożyczyć. Miłoszewskiego, niestety, pożyczyłam...
            Sama poszukuję Asy Larsson i "Ciemnych sekretów". Asę zamówiłam w bibliotece, ale może wrócić dopiero w lutym, a sekrety będą, ale nie wiadomo kiedy.
    • agridulce Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 21:06
      Ja mam Fryczkowską i Miłoszewskiego, w domu (w Warszawie) jestem do piątku. I poszukuje całej reszty!
      • elmar43 Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 21:17
        No to możemy się jakoś umówić, bo ja też jestem z Wawy. Nie wszystko mam, a czym jesteś najbardziej zainteresowana?
        • agridulce Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 22:40
          Wezmę co łaska smile. Jak już pisałam, mam i przeczytałam Fryczkowską i Miłoszewskiego. Moje poszukiwania wśród znajomych na razie nie dały rezultatów, ale nie poddaję się.
          • elmar43 Re: Książki konkursowe - braki 18.01.12, 16:49
            Agridulce, napisz do mnie na gazetowego, się umówimy smile
            • agridulce Re: Książki konkursowe - braki 18.01.12, 20:43
              Napisałam smile
              • romy_sznajder Agridulce 19.01.12, 10:47
                Pakunek do odebrania na umowione haslo, w punkcie kontaktowym, za godzine.

Pisalam @, ale z poczty w o2, nie wiem, czy Twoja poczta nie wyreczyla Ci i nie wrzucla tego do folderu ze spamem, wiec na wszelki wypadek tu potwierdzam. Milej lektury!
                • romy_sznajder Re: Agridulce 19.01.12, 10:48
                  > nie wyreczyla Ci

CIĘ
    • amused.to.death Re: Książki konkursowe - braki 17.01.12, 23:45
      o matko...ja się poddajęsmile) - za duże zaległości, nawet nie dam rady, bo czytam trzy inne książki - ale wpiszę sobie na listę do nadrobieniasmile

Tzn. może nawet bym przeczytała, gdyby tak na chomiku np. były....ale nie ma.
      A ponieważ trochę książek na kindla ostatnio kupiłam to nie da rady....

A Karin Slaughter uwielbiam! Przeczytałam wszystkie części i te gdzie teraz jest Will Trent lubię jeszcze bardziej niż te wcześniejszesmile
    • opty2 Re: Książki konkursowe - braki 18.01.12, 08:41
      ja też mam prawie wszystko oprócz Fryczkowskiej (już przeczytałam)
      oraz Miłoszewskiego i Slaughter (nie czytałam - chcę pożyczyć),
      resztę mogę pożyczyć, najlepiej komuś z Trójmiasta,
      gdzie indziej też ale to wiąże się z wysyłką,
      jeśli ktos jest zainteresowany wymianą lub pożyczką, to proszę o info
      • anetapzn Re: Książki konkursowe - braki 18.01.12, 08:44
        Dzieci kochane, a ktoś z Łodzi chce pożyczyć Miłoszewskiego albo Fryczkowską? Resztę (poza Grimes) mam rozdaną po innych molach ksiażkowych.
      • elmar43 Re: Książki konkursowe - braki 18.01.12, 16:47
        Opty, ja mogę Ci wysłać Slaughter w celu przeczytania, wyślij mi adres na maila gazetowego. Jak jutro wyślę, to najpóźniej w poniedziałek powinnaś dostać smile
        A ze swej strony poprosiłabym o Ciemne sekrety - jeśli to nie problem...
        • opty2 Re: Elmar :) 18.01.12, 17:28
          dzięki Elmar smile
          w takim razie wysyłam maila
    • folje Re: Książki konkursowe - braki 21.01.12, 11:11
      ja mogę pożyczyć "Ziarno prawdy", "Całkiem inną historię" oraz "Głos"
      w Warszawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka