opty2 23.12.12, 08:34 Radosnych i białych świąt Bożego Narodzenia, spędzonych mile w gronie najbliższych, a także ciekawych prezentów książkowych oraz sporo czasu na ich przeczytanie ps. jak tam przygotowania, w toku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Życzenia :) 23.12.12, 10:36 A ja życzę Zdrowych i Spokojnych, takich, jakich życzę sobie. Serdeczności od Bliskich i trafionych prezentów Odpowiedz Link
zorija Re: Życzenia :) 23.12.12, 14:30 Zdrowych i spokojnych Świąt, dużo radości i udanych prezentów. Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Życzenia :) 23.12.12, 17:00 Siedze w gorach, brak w klawiaturze polskich znakow, wiec przepraszam za pisownie. Ale bardzo chcialam sie dolaczyc do zyczen. Wszystkiego najlepszego -- "Because murder is more fun away from home" Odpowiedz Link
opty2 Siostro_P :) 23.12.12, 18:55 w jakich górach siedzisz? i jaki masz widok z okna? o rany jak Ci zazdroszczę Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Siostro_P :) 23.12.12, 19:19 Jestem w Beskidzie Sadeckim. Widok z okna na gory oczywiscie. Co bede udawac, jest przepieknie Odpowiedz Link
elmar43 Re: Siostro_P :) 23.12.12, 22:07 I ja też życzę zdrowych Świąt i fajnych prezentów czytelniczych i nie tylko P.S. Moje przygotowania prawie zakończone, jeszcze tylko polewa do ciasta i już Odpowiedz Link
nchyb Re: Siostro_P :) 24.12.12, 08:12 Zdrowych, pogodnych tych Świąt Wam życzę, mnóstwa pysznego jedzenia, wymarzoych prezentów. Oczywiście dużo książek... A sama niecierpliwie czekam na to, co Święty Mikołaj mi przyniesie... Odpowiedz Link
opty2 Re: Siostro_P :) 24.12.12, 10:06 siostra_pelagia napisała: > Jestem w Beskidzie Sadeckim. Widok z okna na gory oczywiscie. Co bede udawac, j > est przepieknie no myślę, że jest przepięknie w końcu trochę śniegu napadało ale ale w którym paśmie jesteś: Radziejowej czy Jaworzyny? bedziesz świętować w górach, czy tylko na chwilę przyjechałaś? tym wpisem rozpaliłaś moją wyobraźnię już widzę te ośnieżone szczyty, jodły i polanki ach jooo! Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Siostro_P :) 24.12.12, 10:36 Pasmo Jaworzyny, trzeci tydzien juz tak spedzam urlop. Kryminaly i gory, to jest dopiero cos. Kochana Opty, na Twoja czesc zaraz zdobede jakas gorke Odpowiedz Link
kali_mera Re: Życzenia :) 24.12.12, 13:02 Zdrówka i spokoju w święta, a pod choinką wymarzonych prezentów (nie tylko kryminalnych Odpowiedz Link
basiakia Re: Życzenia :) 24.12.12, 14:07 Zdrowych, pogodnych, miłych, ciepłych, radosnych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku 2013 życzę wszystkim. Odpowiedz Link
negev56 Re: Życzenia :) 26.12.12, 11:05 Spóźnione, ale serdeczne świąteczne życzenia. Wszystkiego dobrego. miałam problemy z logowaniem się na forum, a nawet wychodziło mi, że one nie istnieje. Dopiero druga druga przeglądarka załatwiła sprawę. Odpowiedz Link
beatanu Re: Życzenia :) 26.12.12, 11:11 negev56 napisała: > Spóźnione, ale serdeczne świąteczne życzenia. Wszystkiego dobrego. > miałam problemy z logowaniem się na forum, a nawet wychodziło mi, że one nie istnieje. > Dopiero druga druga przeglądarka załatwiła sprawę. Podłączam się. I pod spóźnione życzenia (powtarzam za Szwedami: god fortsättning! czyli dobrego dalszego ciągu!) i pod problemy z logowaniem. U mnie problem rozwiązał się sam po wyczyszczeniu ciasteczek. Odpowiedz Link
negev56 Re: Życzenia :) 26.12.12, 11:25 beatanu napisała: U mnie problem r > ozwiązał się sam po wyczyszczeniu ciasteczek. U mnie czyszczenie ciasteczek nic nie dało, mogłam wejść w wątki, a nie widziałam "całokształtu" forum. Odpowiedz Link
ach_dama_byc_z_kanady Re: Życzenia :) 27.12.12, 03:14 Spoznione, ale niemniej wesole i serdeczne Wszystkiego Dobrego....!! a najwiecej to zajmujacych kryminalow do czytania i ogladania zycze !! Minnie Odpowiedz Link