opty2 Ukryta głębia - Ann Cleeves 29.08.13, 10:30 Inspektor Vera Stanhope na tropie Vera ma apodyktyczny charakter, marną przeszłość, pije i nie ma życia rodzinnego, czyli nie różni się za bardzo od innych komisarzy policji he he, nieźle się czytało a i zagadka całkiem całkiem, 4,5/6 Odpowiedz Link
cynamoon6 Domofon- Z. Miłoszewski 29.08.13, 19:38 Domofon, na tle późniejszych książek robi takie trochę siermiężne wrażenie... Btw, nie wiedziałam, że spotkam tu Olega Kuzniecowa znanego z części o Szackim Odpowiedz Link
taka_prawda500 Anna Fryczkowska - Kobieta bez twarzy 29.08.13, 23:59 Leżała sobie ta książka i leżała aż musiałam ją przeczytać i oddać do biblioteki. I okazało się że jest dużo lepsza od dwóch pozostałych. No i musiałam również oddać koszmar Grocholi Trochę większy poniedziałek. To jest prawdziwy koszmar. Grochola napisała kilka lekkich, sympatycznych książek. I jedno arcydzieło (Osobowość ćmy). Ale tej książki nie radzę nikomu czytać. To najgorszy chłam. Pisany w pierwszej osobie przez bezmyślną idiotkę - nie polecam. Bardzo nie polecam. Odpowiedz Link
taka_prawda500 Olga Rudnicka - Lilith 31.08.13, 22:34 Każda książka Olgi Rudnickiej jest inna, a wszystkie są dobre [img]https://agaczyta.blox.pl/resource/lilith.jpg[img/] Odpowiedz Link
lipka02 Obserwator-C.Link 01.09.13, 12:54 Ja właśnie czytam książkę "Obserwator: Pani C.link.Jak skończę to podzielę się opinią Odpowiedz Link
anmanika Re: Obserwator-C.Link 02.09.13, 10:40 Mało kryminalna, ale bardzo fajnie się czyta. Odpowiedz Link