opty2 Unni Lindell - Człowiek mroku 24.02.14, 08:57 ciekawe aczkolwiek lekko przewidywalne Odpowiedz Link
matt.cobosco Z. Miłoszewski "Bezcenny" 24.02.14, 12:06 Tak dla przyjemności, bo normy konkursowej i tak nie wyrobię. Na razie jest nieźle, ale jeszcze nie doczytałem do połowy a podobno, podobno od połowy tempo siada. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link
chiara76 "Wołanie kukułki". R.Galbraith. 24.02.14, 19:25 dopiero zaczęłam ale czyta się dobrze. Odpowiedz Link
matt.cobosco Re: Thomas Enger - Żądza krwi 24.02.14, 21:59 Ciekawe, czy w tej części się w końcu wyjaśni, kto Henningowi utłukł synka w pożarze, czy się ta zagadka dalej będzie ciągnęła jak, za przeproszeniem, stare gacie do ostatniego, szóstego tomu tej serii. Odpowiedz Link
meme7 Mo Hayder "Zaginione" 24.02.14, 23:27 Trochę głupio, bo zaczęłam serię od piątego tomu. No trudno. Odpowiedz Link
opty2 Re: Thomas Enger - Żądza krwi 27.02.14, 09:12 też to zaczęłam i myślę, że ta sprawa będzie się ciągnęła do szóstego tomu, bo wciąż nic nie wiadomo Odpowiedz Link
taka_prawda500 Karin Slaughter - Piętno 24.02.14, 23:35 Z cyklu uzupełniania zaległości. Też jakoś nie po kolei biblioteka mi Karin dostarcza. Ale czyta się fantastycznie Odpowiedz Link
siostra_pelagia Yrsa Sigurdardottir - Statek śmierci 25.02.14, 10:50 Mało straszne raczej Odpowiedz Link
echtom Nele Neuhaus - Przyjaciele po grób 26.02.14, 17:00 Nareszcie. Raz oddałam nieprzeczytaną, teraz udało mi się przedłużyć termin i oto czytam Początek obiecujący. Odpowiedz Link
taka_prawda500 Ninni Schulman - Mężczyzna, który przestał płakać 27.02.14, 22:43 Miałam zamówione w bibliotece po kolei, ale 1 część ktoś niestety przetrzymał i musiałam zacząć od drugiej. Jest to książka moim zdaniem obyczajowo - kryminalna, ale zawartość kryminału w cukrze jak najbardziej mnie satysfakcjonuje, w przeciwieństwie do losów radnego. A wątki obyczajowe świetne, znakomicie się ją czyta Odpowiedz Link