izambr 02.06.06, 15:34 Witam Czy dlatego założyłeś forum Giżycko bo tam mieszkasz czy dlatego że masz sentyment do pięknego misteczka na Mazurach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: pytanie do lenak77 04.06.06, 11:57 Mam dziwne wrażenie, że pani admin opuściła to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka.kwiecien Re: pytanie do lenak77 22.06.06, 11:19 jestem kochani :) przepraszam za nieujawnianie sie ale miałam małe zawirowania w życiu. drugie dziecko i przeprowadzka i absolutny brak czasu. Założyłam forum ... hmm... co tu napisać. No tak, od początku. Przeprowadziłam się do Giżycka w sierpniu 2005 roku ze Szczecina, gdzie na bieżąco śledziłam forum regionalne i tak naprawdę zaczęło mi tego brakować. Nie znałam nikogo w Giżycku, nie wiedziałam gdzie się poruszać, jak i gdzie pozałatwiać wszystkie sprawy. Pomyślałam że to dobry pomysł takie forum "naszego" miasta. że dużo sie dowiem od stałych mieszkańców a wymiana poglądów dobrze wpłynie na samopoczucie innych i moje zaklimatyzowanie sie w mieście :). Acha lenak77 to ja, poprostu zmieniłam nick (myślałam, że będę miała córeczkę a imię Lena bardzo mi się podobało). Obiecuję, że nadrobię zaległości i będę się często udzielała na forum Pozdrawiam bardzo serdecznie i piszcie duuużo. Odpowiedz Link Zgłoś