damian_ma 03.12.09, 15:02 Witam mam pytanie jakie są dobre a jakie złe miesiace w handlu odzieżą uzywana dla dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:31 Witam Ponawiam pytanie gdyz ok 3 tygodni temu otworzyłem sklep z odzieżą uzywaną dla dzieci. I jakos tak nie chce się rozkręcić. Jak by ktos mógł podać czy może teraz jest jakis gorszy czas? Odpowiedz Link
adaczek Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:34 W ostatnich 2 tygodniach można zauważyć spadek sprzedaży. Pozd, Odpowiedz Link
damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:45 Witam ale to wynika że teraz są złe miesiace na handel czy co. A jakie są najlepsze miesiace w handlu taka odzieżą. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vestis4you Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:06 ja niedawno zalozylem hurtowienke ale kazdy klient mowi mi ze do konca marca to jest total bryndza w sprzedazy ciuchow od kwietnia jak reka odjal...wiec tak samo i jak uzdrajam sie w cierpliwosc i trzeba przeczekac ....pozdro i wytrwania zycze Odpowiedz Link
adaczek Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:09 - sezon wiosna od końca lutego do lipca - sezon jesień od września do początku listopada, lekki wzrost przed świętami i feriami. Odpowiedz Link
damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:15 Witam Dziekuje za odpowiedz w takim razie pby jak najszybciej do marca. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mimiszka Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 15:40 Nie chcę cię straszyć ,ale na samych dziecięcych rzeczach sklepu nie utrzymasz. jak chcesz zarabiać musisz pomyslec o szerszym asortymencie. Odpowiedz Link
damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 07.12.09, 10:03 Witam dzieki za odpowiedz a czemu na samej dzieciecej nie utrzymam? Odpowiedz Link
andzia115a Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 08.12.09, 15:42 hmm.. no nie wiem może też zależy od regionu u nas na razie zastoju nie ma mimo że mamy malutki osiedlowy sklepik zobaczymy jak dalej będzie. A w jakim jesteś regione może na zachęte kup troszkę kremu i wyceń tak żeby nie było za drogo.. ładny towar wyrabia opinie.. o ciuchlandzie i potem bedzie lepiej :) Odpowiedz Link
damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 09.12.09, 09:47 Witam Sklep mam w małopolsce w Chrzanowie. Mam sporo creamu wycenionego dośc dobrze ale z tego co sie orientuje wszedzie w chrzanowie jest zastój. Mam pytanie czy nie wiesz gdzie mozna kupic ładna odzież dla dziewczynek gdyz szukam i jakoś nic nie moge znależć? Pozdrawiam Odpowiedz Link
andzia115a Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 14.12.09, 19:10 no u nas w sumie teraz też cieżkawo my jesteśmy z okolic Łódzi i też sie niedawno w naszym mieście otworzył sklepik z dziecięca tylko ale nie wiem jak im idzie, jak chodzi o dzieciaczka to nie wiem co poradzić bo my mało go sprzedajemy a na łądny trudno trafić fajny ale doś cdrogo od faceta ze skarżysko kamiennej braliśmy ale niestety z nim jest bardzo cieżko sie jakoś dogadać i skontaktować.. ;/ a jak chodzi o Łódzkie hurtownie to raczej nic ciekawego w dzieciaku nie ma może na traktorowej coś by było jeśli sorty by mieli bo od nich też raz braliśmy i anwet w miare spoko po 22 zł kg Odpowiedz Link