Dodaj do ulubionych

DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ

03.12.09, 15:02
Witam
mam pytanie jakie są dobre a jakie złe miesiace w handlu odzieżą
uzywana dla dzieci.
Obserwuj wątek
    • damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:31
      Witam
      Ponawiam pytanie gdyz ok 3 tygodni temu otworzyłem sklep z odzieżą
      uzywaną dla dzieci. I jakos tak nie chce się rozkręcić. Jak by ktos
      mógł podać czy może teraz jest jakis gorszy czas?
      • adaczek Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:34
        W ostatnich 2 tygodniach można zauważyć spadek sprzedaży.

Pozd,
        • damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 11:45
          Witam
          ale to wynika że teraz są złe miesiace na handel czy co.
          A jakie są najlepsze miesiace w handlu taka odzieżą.
          Pozdrawiam
          • vestis4you Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:06
            ja niedawno zalozylem hurtowienke ale kazdy klient mowi mi ze do konca marca to
            jest total bryndza w sprzedazy ciuchow od kwietnia jak reka odjal...wiec tak
            samo i jak uzdrajam sie w cierpliwosc i trzeba przeczekac ....pozdro i wytrwania
            zycze
            • adaczek Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:09
              - sezon wiosna od końca lutego do lipca
              - sezon jesień od września do początku listopada, lekki wzrost przed świętami i
              feriami.
              • damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 12:15
                Witam
                Dziekuje za odpowiedz w takim razie pby jak najszybciej do marca.
                Pozdrawiam
                • mimiszka Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 04.12.09, 15:40
                  Nie chcę cię straszyć ,ale na samych dziecięcych rzeczach sklepu nie
                  utrzymasz. jak chcesz zarabiać musisz pomyslec o szerszym
                  asortymencie.
                  • damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 07.12.09, 10:03
                    Witam
                    dzieki za odpowiedz a czemu na samej dzieciecej nie utrzymam?
                    • andzia115a Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 08.12.09, 15:42
                      hmm.. no nie wiem może też zależy od regionu u nas na razie zastoju
                      nie ma mimo że mamy malutki osiedlowy sklepik zobaczymy jak dalej
                      będzie. A w jakim jesteś regione może na zachęte kup troszkę kremu i
                      wyceń tak żeby nie było za drogo.. ładny towar wyrabia opinie.. o
                      ciuchlandzie i potem bedzie lepiej :)
                      • damian_ma Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 09.12.09, 09:47
                        Witam
                        Sklep mam w małopolsce w Chrzanowie. Mam sporo creamu wycenionego
                        dośc dobrze ale z tego co sie orientuje wszedzie w chrzanowie jest
                        zastój. Mam pytanie czy nie wiesz gdzie mozna kupic ładna odzież dla
                        dziewczynek gdyz szukam i jakoś nic nie moge znależć?
                        Pozdrawiam
                        • andzia115a Re: DOBRE I ZŁE MIESIACE W HANDLU ODZIEŻĄ 14.12.09, 19:10
                          no u nas w sumie teraz też cieżkawo my jesteśmy z okolic Łódzi i też
                          sie niedawno w naszym mieście otworzył sklepik z dziecięca tylko ale
                          nie wiem jak im idzie, jak chodzi o dzieciaczka to nie wiem co
                          poradzić bo my mało go sprzedajemy a na łądny trudno trafić fajny
                          ale doś cdrogo od faceta ze skarżysko kamiennej braliśmy ale
                          niestety z nim jest bardzo cieżko sie jakoś dogadać i
                          skontaktować.. ;/ a jak chodzi o Łódzkie hurtownie to raczej nic
                          ciekawego w dzieciaku nie ma może na traktorowej coś by było jeśli
                          sorty by mieli bo od nich też raz braliśmy i anwet w miare spoko po
                          22 zł kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka